To byl opravdu nechutný podraz, co pak tu nemáma téma T3R.PVdemon píše:Ale ne, nebudu vás napínat...
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
nátěr wany
Mně osobně by ani nevadilo použití nátěru jako na klasických T3, ale ty pruhy kolem NP části - to je humus
A tvar na čele v krémové barvě evokuje trolejbus T400 a 50. léta.
No, naštěstí mám drtivou většinu přátel jinde než mezi šotoušiK-M píše:Klasický omyl šotoušů. Zkuste mít i pár přátel "mimo obor". DENNĚ poskytuji rady lidem ve svym okolí který tramvaje vůbec, ale vůbec nezajímají, jen se prostě potřebují někam dostat a tuší že by to mohlo jít tou červenou věcí.
Edit: "když ještě bývaly cedule" - ony samozřejmě ještě jsou, akorát prostě to no... jsem se do toho zamotal, takový dlouhý věty
-
K-M
Klasický omyl šotoušů. Zkuste mít i pár přátel "mimo obor". DENNĚ poskytuji rady lidem ve svym okolí který tramvaje vůbec, ale vůbec nezajímají, jen se prostě potřebují někam dostat a tuší že by to mohlo jít tou červenou věcí.Bobek píše:Já nevím, co se tady řeší. Pokud člověk nastupuje do tramvaje, dá se očekávat, že ví, kam pojede, a ne že bude potřebovat číst si to na ceduli. .
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: K T3RP...
A nejsou u všech vozoven, nebo jen někde? Fakt jsem přesvědčen, že jsem to v tramvaji viděl....slimman píše:Právě že nejsou.
Jsem asi divný, ale VŽDY když už naskočím do tramvaje, tak vím kam jede (nebo si to myslím), a "teploměr" mě v tom jen utvrdí. Hlavní přestupní body znám, stejně jako 99% pravidelných cestujících a pro to zbývající procento tu jsou "teploměry", které jim s přesností blížící se jistotě oznámí, že devátá, osmá, sedmá....zkrátka x-tá následující zastávka je ta jejich, na které vystupují, a kterou bezpečně znají ! Oni opravdu nepotřebují vědět, která je pro nás "znalé" ta hlavní...XSC píše:Už kolikrát jsem skočil narychlo do tramvaje, protože jsem věděl, že jede asi tam, kam chci a pak jsem se podíval na teploměr, abych si byl jistý.
Re: K T3RP...
Právě že nejsou. A jsem přesvědčen, že zvenčí by taky byly užitečnější než jen příští zastávka. Párkrát jsem psal na DP, ale odezva žádná. U autobusů to tak je/bylo (dříve u všech, pak se jim tam prý dostal nějaký virus(??) a teď to chodí snad jen Kačerovu a Řepím (ten vnitřní)).demon píše: A vevnitř snad ty hlavní jsou, ne?