Anonymous píše:Pro cestujícího tedy. Topení, větrání, to že dopravní podnik neudržuje v čistotě molitanové sadačky, i když jsou příjemnější, ale lepší je lamino, protože to stačí "pouze" otřít, starý vzhled, protože, jak řikám na tohle už nikoho nenalákají, dále mi chybí, alespoň část vozu se sníženou podlahou. Kdyby reko probíhala v Praze, ale pražská trojvana eventuelně vana, neřeknu ani popel. Další nevýhodou jsou již zastaralé dvojice, ale těch se ještě hned tak nezbavíme i díky vozům T6A5, ale to není tak zásadní problém.To jsou věci na které jsem si vzpomněl akorát tedka. Sečteno podtrženo, je to sice levná, nicménéně zbytečná rekonstrukce, a je to pouze oddalování problému. Ten problém s vozy tu bude za 10-15 let po ukončení "trvanlivosti"-životnosti, T3R.P opět. Prostě chce to radikální krok, který probíhal na přelomu 70. let. A ne vyhazovat peníze do neperspektivních vozidel.
Dobrá, tak tedy:
čistota sedáků - souhlasím, že koženka / laminát se udržuje jednodušeji, ovšem co se týče pohodlí, už tak jistý nejsem. Tohle je věc údržby v depech a tam bych viděl počátek celkového dojmu všech tramvají v Praze. Imho moc cestujících bys asi na laminátový sedák nenalákal - remcali by, že tam DP ani při modernizaci nemohl dát nic pohodlnějšího.
snížená podlaha - bavíme se o R.P, takže z těch nikdy neuděláš NP. Tohle tedy není argument
dvojice - jak se to cestujících dotýká?
topení, větrání - věc názoru, bez komentáře.
edit: neomlouvej se, pochopil jsem

ale opět - pleteme tady dohromady dvě věci - s původním rámem neuděláš nic novýho, navíc pozor,
3WANA není rekonstrukce, ikdyž jsem ji ze srandy jednou označil za K3R.EVN...