Linkové vedení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Isidor
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isidor » 25.9.2006 20:47

Ale stalo, jistěže stalo...

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 25.9.2006 20:44

demon píše:Ale jdi, přeci víš že jedna vlašťovka jaro nedělá a to že jsi viděl pár zoufalců v AE ještě nic neznamená...
:wink:
To potvruju v AE maximálně 5 lidí. Že by někdy jela plná, neřknu li že by v ní někdo musel stát se snad ještě nestalo.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 25.9.2006 20:20

K-M píše:Na linku AE se běžte podívat, než o ní něco napíšete, vaše info jsou asi tak půl roku staré.
Ale jdi, přeci víš že jedna vlašťovka jaro nedělá a to že jsi viděl pár zoufalců v AE ještě nic neznamená...
A nechtěl jsi náhodou odjet kontrolovat tunely ? :wink:

K-M

Příspěvek od K-M » 25.9.2006 20:14

Mapl píše:Tak to je tedy fakt. Linka 134 je vůbec nejpříšernější výmysl, jaký ROPID vymyslel za svou historii a jako že těch blbostí je dooost...
Zprvu jsem byl nadšen, že tu přes Mírák budou jezdit busy 2 :wink: , ale brzy mi to došlo. Zmatení budou jak kaštani, tak asi i řidiči a nevím,kdo bude jezdit ze Želivárny na Ládví autobusem ve špičce. Jinými slovy - neméně využívaný bus je asi na světě.... :shock:

Teda akorát ráno to možná trochu plný bude, ale jenom mezi Želivárnou a Florencem, jinde těžko... Z:idea:
Že vám do toho vstupuji, my už jsme to u konkurence probrali a rozřešili: Je to politická objednávka kvůli justičnímu paláci Na Míčánkách, kam se stěhují soudy mimo jiné z P3,8 a 9. tak proto i provoz do 13,30. Budou tím jezdit lotři, neplatiči, zloději vrazi a jejich právníci. :-)
Na linku AE se běžte podívat, než o ní něco napíšete, vaše info jsou asi tak půl roku staré.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 25.9.2006 19:04

Mapl píše:...nejméně využívaný bus je asi na světě...
Nejméně využívaný bus je na světě už hodně dlouho - AE ! :lol:

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 25.9.2006 17:11

Tak to je tedy fakt. Linka 134 je vůbec nejpříšernější výmysl, jaký ROPID vymyslel za svou historii a jako že těch blbostí je dooost...
Zprvu jsem byl nadšen, že tu přes Mírák budou jezdit busy 2 :wink: , ale brzy mi to došlo. Zmatení budou jak kaštani, tak asi i řidiči a nevím,kdo bude jezdit ze Želivárny na Ládví autobusem ve špičce. Jinými slovy - neméně využívaný bus je asi na světě.... :shock:

Teda akorát ráno to možná trochu plný bude, ale jenom mezi Želivárnou a Florencem, jinde těžko... Z:idea:

Radek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek » 25.9.2006 8:41

134: Horký kandidát na ROPIDí politickou zrůdnost roku.
Viz třeba http://mhd.zastavka.net/fd-uvod/

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 18.9.2006 20:30

djradio2 píše:Jako nechci tady mit blbý kecy, ale fakt mě ty tramvaje poslední dobou deptaj. :(
Nojo, máš pravdu, ale všem těm problémům, co tu vyjmenováváš se dá pomoci. Bohužel u veškerých řešení se vyskytuje jedno dost důležité slovo - peníze :(

djradio2

Příspěvek od djradio2 » 18.9.2006 20:20

Anonymous píše:Nemáš bejt chudej a máš jezdit taxikem...
Tjn :) Ale holt jsem chudak, mam jen na studentskou mesicni legitku. :)
Jako nechci tady mit blbý kecy, ale fakt mě ty tramvaje poslední dobou deptaj. :(

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 17.9.2006 22:31

djradio2 píše:Nechci kvuli memu prispevku zakldat novej topic, tak to pisu sem.
Ja toho nemam moc proti MHD, s metrem, autobusy jsem naprosto spokojen, ale co mi vadi jsou Prazske tramvaje. Ja nevim, jak je mozny, ze v Praze jezdi neco tak pomalyho, poruchovyho, hlucnyho a preplnenyho, jakou jsou tramvaje? Na kazdym semaforu to stoji, jezdi to krokem, furt to ma nejakou vyluku, ale bez tak trate nejsou vzdy cele opravene, kvuli kazde akc e neco odklonene, jizdni rady se menej dva dny pred a po, absolutni zmatek. Dost lidi co znam si stezuje na strasnej hluk tramvaji, zvlaste na Zizkove a v Libni. Kdyz jedu tramvaji, nikdy snad nestihnu, co potrebuju. Nocni tramvaje jsou jeste horsi, prervany jak jen to jde, moje jizda ze ST na Dejvickou na jedinej nocni bus z Vitezneho Namesti 604, 53 a 51kou jsem radsi vymenil za pesi cestu z centra. Pac tramvaje kolikrat jezdily o dost pozde, nestihl jsem prestup, a dvakrat asi autobus, a cekala me cesta lesem domu par kilometrů. Polednich par tejdnu si na tramvaje jen stezuju.
Nemáš bejt chudej a máš jezdit taxikem...

djradio2

Příspěvek od djradio2 » 17.9.2006 21:37

Nechci kvuli memu prispevku zakldat novej topic, tak to pisu sem.
Ja toho nemam moc proti MHD, s metrem, autobusy jsem naprosto spokojen, ale co mi vadi jsou Prazske tramvaje. Ja nevim, jak je mozny, ze v Praze jezdi neco tak pomalyho, poruchovyho, hlucnyho a preplnenyho, jakou jsou tramvaje? Na kazdym semaforu to stoji, jezdi to krokem, furt to ma nejakou vyluku, ale bez tak trate nejsou vzdy cele opravene, kvuli kazde akc e neco odklonene, jizdni rady se menej dva dny pred a po, absolutni zmatek. Dost lidi co znam si stezuje na strasnej hluk tramvaji, zvlaste na Zizkove a v Libni. Kdyz jedu tramvaji, nikdy snad nestihnu, co potrebuju. Nocni tramvaje jsou jeste horsi, prervany jak jen to jde, moje jizda ze ST na Dejvickou na jedinej nocni bus z Vitezneho Namesti 604, 53 a 51kou jsem radsi vymenil za pesi cestu z centra. Pac tramvaje kolikrat jezdily o dost pozde, nestihl jsem prestup, a dvakrat asi autobus, a cekala me cesta lesem domu par kilometrů. Polednich par tejdnu si na tramvaje jen stezuju.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

poprvé

Příspěvek od Honzík » 28.8.2006 15:47

co dávám za pravdu K-M. Je to tak 17 bude od jezdit 1/9 také do SD.

K-M

Příspěvek od K-M » 28.8.2006 15:28

Dušan I: Jo to mi taky odpověděli z Ropidu - holt dva přístupy, já preferoval ten 10 a přípoje.
Dušan II: Obávám se, že jen ten první den zůstane 17 v Kobylisích kvůli jakési slávě v Ďáblicích, ale druhý den už pojede do Ďáblic taky. Tak mi to vyznělo z webu DP a z letáku...

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 28.8.2006 14:30

K-M píše:Od 1/9 ruší se návaznosti v zast. "Hradčanská" (l. 1, 8, 18, 20, 25, 26), "Palmovka" (l. 19, 24) a "Nádraží Strašnice" (l. 22, 24) (ROPID)
Krucifix, tak pro koho tady MHD sakra je? Úředníci v DP a Ropidu jsou tak zaslepení a neschopní, že měsíc před volbama provedou tohle? Když to neumíte dělat, tak jděte od toho, tvůrci grafikonů!
bohužel na vině není DP, ale radnice Prahy 7, která požaduje, aby linky nejezdily vždy ve dvojici a dalších 10 minut nic nejelo, takto má vzniknout proklad po 5 minutách, prostě pojede vždy jen jedna linka a za dalších 5 minut další - co je tedy lepší?

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 28.8.2006 14:26

Radek píše:Ve čtvrtek má být obnoven tramvajový provoz do Ďáblic (http://dpp.cz/cz/di-vyluk-ost-det.asp?ID=371). Zajímavé je, že mají 17 vedenou jen do Kobylis, kdežto ROPID až do Ďáblic. Kdože nám tu projektuje linkové vedení?
dle zcela neověřených zpráv {nechci šířit bludy, tak případně prosím o prominutí, pokud bude vše jinak} je dost pravděpodobné, že 1.9. do Ďáblic vyrazí jen linky 10 a 24, 17 zůstane na Březiněveské

Odpovědět