T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
-
DJ LA DÉFENSE
-
DJ LA DÉFENSE
Já řikám, že tam bylo postavené provizorium na panelech na vozovce. V dnešní době hodně nepraktická. Nevim proč je důležitá Radlická? Trať na Laurovou bych zrušil a nahradil busem. Na Radlickou se bude stavět jen kvůli bance. Ale je otázka, jak moc ta trať bude využitá a kým. Měly by se postavit Malešice, tam je na to místo. No a Suchdol? To je dost diskutabilní, kvůli študákum? V létě to bude mrtvý.Mapl píše:Vždyť na webu jsouještě plány a fotky myslim...![]()
Podle mně jsou ale důležitější tramvajové tratě, které čekají na zprovoznění (-->Radlická; Malešice nebo časem Suchdol), takže to zatím počká.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já jen psal že by se tam dala postavit, neřikal jsem že by se měla stavět. Tehdá to bylo provizorium a nebylo nutné stavět 2 koleje, a kdyby se do toho kopce hráblo tak se tam vejdou.DJ LA DÉFENSE píše:Do vozovky se nevejde. Byla tam provizorní jednokolejka v jendom pruhu. A hlavně v současné době by byla hrozně zbytečná a nepraktická. Třeba časem.
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť na webu jsouještě plány a fotky myslim...DJ LA DÉFENSE píše:Do vozovky se nevejde. Byla tam provizorní jednokolejka v jendom pruhu. A hlavně v současné době by byla hrozně zbytečná a nepraktická. Třeba časem.
Podle mně jsou ale důležitější tramvajové tratě, které čekají na zprovoznění (-->Radlická; Malešice nebo časem Suchdol), takže to zatím počká.
-
DJ LA DÉFENSE
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:Já jsem to špatně napsal,samozřejmě to vím,že Prahu 6 opustit nemají.Myslel jsem to tak,že se rád svezu když náhodou zajedu na Prahu 6.Ale že by se kupovalo 5 wan pouze na dvojku?No,nijak by mě DP nepřekvapil,ale zase třeba na tu 15 nebo 25 se to asi dá.Ale je pravda,že záleží na trati,když mají stejné podmínky jako KT8D5/KT8D5.RN2P.Jsem na to zvědavej.No,počkám si,ale že to bude do konce roku mi stejně připadá dost divný.Sice kastle je,ale silně pochybuji o tom že budou dvě wany.Jestli tak jedna.Ale žádné předčasné závěry.
A víš, že mě by DP už ani nepřekvapil?!!
Klidně jich koupí pět a pošle je všechny do mrtě na linku 2....
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Já jsem to špatně napsal,samozřejmě to vím,že Prahu 6 opustit nemají.Myslel jsem to tak,že se rád svezu když náhodou zajedu na Prahu 6.Ale že by se kupovalo 5 wan pouze na dvojku?No,nijak by mě DP nepřekvapil,ale zase třeba na tu 15 nebo 25 se to asi dá.Ale je pravda,že záleží na trati,když mají stejné podmínky jako KT8D5/KT8D5.RN2P.Jsem na to zvědavej.No,počkám si,ale že to bude do konce roku mi stejně připadá dost divný.Sice kastle je,ale silně pochybuji o tom že budou dvě wany.Jestli tak jedna.Ale žádné předčasné závěry.
-
DJ LA DÉFENSE
Jenže ono to jinak nejde. Motol je Vokovicím nejblíž a skutečně Vokovice nemůžou vypravit 1, 2, 8, 18, 20, 22, 23, 25, 26 takže něco musí jet i odjinud...-)-) Motol-Vypich bejt nemůže, bo tu trať neni kam dát.7080 píše:15 z Motola mi vadí, kdyby byla trať Motol - Vypich, neřeknu ani popel. V Braníku by stát nemohla, kdo by ji tam hlídal. Nezapomeň, že zatím mohou jezdit jen v sóle, kvůli blokovacím kontaktům a 13 jezdí jen ráno.
15 z Motola mi vadí, kdyby byla trať Motol - Vypich, neřeknu ani popel. V Braníku by stát nemohla, kdo by ji tam hlídal. Nezapomeň, že zatím mohou jezdit jen v sóle, kvůli blokovacím kontaktům a 13 jezdí jen ráno.DJ LA DÉFENSE píše:15 z MOTOLA ti nevadí?? 7 z VOKOVIC ano?? A není to to samé??
Ta 15 je ještě celkem v pohodě, mohlo bejt i hůř. 11 a 21 o tom nemluvim, i když 21 z Vokovic se k ND taky dostane tak za 28 minut, což teda není kdoví co, ale zase tak šílený to neni a vzhledem k tomu, že zatahuje kolem 21 hodiny se vyhneme i tomu, že nám vozy bloudí po Praze po jedné ráno. Na šejdr by klidně mohla zatahovat na Pankrác, a nebo třeba stát na vnitřní koleji v Braníku, i když to už hodně přehánim. A ve splítce nebude podle mě jedinej problém pořád je to jen o malinko delší T3, ale třeba se mýlím, tohle nedokážu odhadnout. A nedokáže to v tuhle chvíli ais nikdo.
-
DJ LA DÉFENSE
7080 píše:13, 15 možná, otázka je, jak se bude wana chovat ve splítce, ale 7?
Ono nestačí, že najíždíme kilometry na 11 nebo na 21. Vytahovat na Kotlářku nebo dokonce do dílen, to je trochu z ruky ne?
Jinak se určitě bude projíždět celá síť v rámci zkušebních jíjzd.