T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
izzy
Uživatel

Příspěvek od izzy » 13.10.2006 20:48

Takze finalni verze?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 20:48

demon píše:Tak už vyjela wana i v Brně a taky je pěkně mňamózní. Ev.č.1596 qidění na K-R. :cry:
Hezká, proč my ji nemáme taky takovou...?? Asi proto, ež to je drahý zase...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 13.10.2006 20:38

Tak už vyjela wana i v Brně a taky je pěkně mňamózní. Ev.č.1596 qidění na K-R. :cry:

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 16:39

trainzjohny píše:já jen psal že by se tam dala postavit, neřikal jsem že by se měla stavět. Tehdá to bylo provizorium a nebylo nutné stavět 2 koleje, a kdyby se do toho kopce hráblo tak se tam vejdou.
Když to je zase zbytečně peněz a v dohledné době je to vlastně i zlo, kdyby tam jezdily tramvaje.

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 16:37

Mapl píše:Vždyť na webu jsouještě plány a fotky myslim... :)
Podle mně jsou ale důležitější tramvajové tratě, které čekají na zprovoznění (-->Radlická; Malešice nebo časem Suchdol), takže to zatím počká. :)
Já řikám, že tam bylo postavené provizorium na panelech na vozovce. V dnešní době hodně nepraktická. Nevim proč je důležitá Radlická? Trať na Laurovou bych zrušil a nahradil busem. Na Radlickou se bude stavět jen kvůli bance. Ale je otázka, jak moc ta trať bude využitá a kým. Měly by se postavit Malešice, tam je na to místo. No a Suchdol? To je dost diskutabilní, kvůli študákum? V létě to bude mrtvý.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 13.10.2006 16:21

DJ LA DÉFENSE píše:Do vozovky se nevejde. Byla tam provizorní jednokolejka v jendom pruhu. A hlavně v současné době by byla hrozně zbytečná a nepraktická. Třeba časem.
já jen psal že by se tam dala postavit, neřikal jsem že by se měla stavět. Tehdá to bylo provizorium a nebylo nutné stavět 2 koleje, a kdyby se do toho kopce hráblo tak se tam vejdou.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 13.10.2006 16:14

DJ LA DÉFENSE píše:Do vozovky se nevejde. Byla tam provizorní jednokolejka v jendom pruhu. A hlavně v současné době by byla hrozně zbytečná a nepraktická. Třeba časem.
Vždyť na webu jsouještě plány a fotky myslim... :)
Podle mně jsou ale důležitější tramvajové tratě, které čekají na zprovoznění (-->Radlická; Malešice nebo časem Suchdol), takže to zatím počká. :)

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 16:10

trainzjohny píše:Ale je, a taky už tam byla, ono se spíš nechce, ale není problém udělat jí výš (třeba za slánskou a pak na Bílou horu, když už)
Do vozovky se nevejde. Byla tam provizorní jednokolejka v jendom pruhu. A hlavně v současné době by byla hrozně zbytečná a nepraktická. Třeba časem.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 13.10.2006 16:00

Anonymous píše:Já jsem to špatně napsal,samozřejmě to vím,že Prahu 6 opustit nemají.Myslel jsem to tak,že se rád svezu když náhodou zajedu na Prahu 6.Ale že by se kupovalo 5 wan pouze na dvojku?No,nijak by mě DP nepřekvapil,ale zase třeba na tu 15 nebo 25 se to asi dá.Ale je pravda,že záleží na trati,když mají stejné podmínky jako KT8D5/KT8D5.RN2P.Jsem na to zvědavej.No,počkám si,ale že to bude do konce roku mi stejně připadá dost divný.Sice kastle je,ale silně pochybuji o tom že budou dvě wany.Jestli tak jedna.Ale žádné předčasné závěry.

A víš, že mě by DP už ani nepřekvapil?!! :lol:
Klidně jich koupí pět a pošle je všechny do mrtě na linku 2.... :)

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 13.10.2006 14:18

DJ LA DÉFENSE píše:....Motol-Vypich bejt nemůže, bo tu trať neni kam dát.
Ale je, a taky už tam byla, ono se spíš nechce, ale není problém udělat jí výš (třeba za slánskou a pak na Bílou horu, když už)

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 13.10.2006 13:41

7080 píše:... Nezapomeň, že zatím mohou jezdit jen v sóle, kvůli blokovacím kontaktům....
Nebo jako zadní v soupravě :lol: :roll: (pak je rozteč pantografů stejná)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 13.10.2006 13:10

Já jsem to špatně napsal,samozřejmě to vím,že Prahu 6 opustit nemají.Myslel jsem to tak,že se rád svezu když náhodou zajedu na Prahu 6.Ale že by se kupovalo 5 wan pouze na dvojku?No,nijak by mě DP nepřekvapil,ale zase třeba na tu 15 nebo 25 se to asi dá.Ale je pravda,že záleží na trati,když mají stejné podmínky jako KT8D5/KT8D5.RN2P.Jsem na to zvědavej.No,počkám si,ale že to bude do konce roku mi stejně připadá dost divný.Sice kastle je,ale silně pochybuji o tom že budou dvě wany.Jestli tak jedna.Ale žádné předčasné závěry.

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 12:29

7080 píše:15 z Motola mi vadí, kdyby byla trať Motol - Vypich, neřeknu ani popel. V Braníku by stát nemohla, kdo by ji tam hlídal. Nezapomeň, že zatím mohou jezdit jen v sóle, kvůli blokovacím kontaktům a 13 jezdí jen ráno.
Jenže ono to jinak nejde. Motol je Vokovicím nejblíž a skutečně Vokovice nemůžou vypravit 1, 2, 8, 18, 20, 22, 23, 25, 26 takže něco musí jet i odjinud...-)-) Motol-Vypich bejt nemůže, bo tu trať neni kam dát.

7080
Uživatel

Příspěvek od 7080 » 13.10.2006 12:23

DJ LA DÉFENSE píše::lol: 15 z MOTOLA ti nevadí?? 7 z VOKOVIC ano?? A není to to samé?? :lol: Ta 15 je ještě celkem v pohodě, mohlo bejt i hůř. 11 a 21 o tom nemluvim, i když 21 z Vokovic se k ND taky dostane tak za 28 minut, což teda není kdoví co, ale zase tak šílený to neni a vzhledem k tomu, že zatahuje kolem 21 hodiny se vyhneme i tomu, že nám vozy bloudí po Praze po jedné ráno. Na šejdr by klidně mohla zatahovat na Pankrác, a nebo třeba stát na vnitřní koleji v Braníku, i když to už hodně přehánim. A ve splítce nebude podle mě jedinej problém pořád je to jen o malinko delší T3, ale třeba se mýlím, tohle nedokážu odhadnout. A nedokáže to v tuhle chvíli ais nikdo.
15 z Motola mi vadí, kdyby byla trať Motol - Vypich, neřeknu ani popel. V Braníku by stát nemohla, kdo by ji tam hlídal. Nezapomeň, že zatím mohou jezdit jen v sóle, kvůli blokovacím kontaktům a 13 jezdí jen ráno.

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 13.10.2006 12:15

7080 píše:13, 15 možná, otázka je, jak se bude wana chovat ve splítce, ale 7?
Ono nestačí, že najíždíme kilometry na 11 nebo na 21. Vytahovat na Kotlářku nebo dokonce do dílen, to je trochu z ruky ne?

Jinak se určitě bude projíždět celá síť v rámci zkušebních jíjzd.
:lol: 15 z MOTOLA ti nevadí?? 7 z VOKOVIC ano?? A není to to samé?? :lol: Ta 15 je ještě celkem v pohodě, mohlo bejt i hůř. 11 a 21 o tom nemluvim, i když 21 z Vokovic se k ND taky dostane tak za 28 minut, což teda není kdoví co, ale zase tak šílený to neni a vzhledem k tomu, že zatahuje kolem 21 hodiny se vyhneme i tomu, že nám vozy bloudí po Praze po jedné ráno. Na šejdr by klidně mohla zatahovat na Pankrác, a nebo třeba stát na vnitřní koleji v Braníku, i když to už hodně přehánim. A ve splítce nebude podle mě jedinej problém pořád je to jen o malinko delší T3, ale třeba se mýlím, tohle nedokážu odhadnout. A nedokáže to v tuhle chvíli ais nikdo.

Odpovědět