Já jen dotaz, v čem je tramvaj, tak moooooc ekologická??demon píše:...
2) "Co je tišší, je i ekologičtější". Hmmm, taky zajímavá teorie ! Snížení hlukové zátěže je ovšem jen jednou z mnoha, nikoli jedinou součástí ekologické ideologie a rozhodně ne tou nejproblémovější !!!
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1) Z informace že "...přijela totálně narvaná l.č.9...několik lidí muselo zůstat a čekat na l.č.4..." jsi vydedukoval že "9 a 4 zjevně poberou" ? No bravóóó !!!K-M píše:Tak já z toho mám dva závěry:
1) 9 a 4 tedy zjevně poberou - co jsem říkal?
2) Autobusy jsou tišší a proto ekologičtější.
2) "Co je tišší, je i ekologičtější". Hmmm, taky zajímavá teorie ! Snížení hlukové zátěže je ovšem jen jednou z mnoha, nikoli jedinou součástí ekologické ideologie a rozhodně ne tou nejproblémovější !!!
-
Akribius
- Uživatel
- Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben
Ano,pobere se to,ale s kulturou cestování to moc společného nemá.Tři řidiči z Řep dnes dorazili raději autem a to máme legitku zdarma,ale sockou jet nehodlají-jde hlavně o cestu domů.
Autobusy jsou tišší,ale nejsou proto ekologičtější.Bohužel nejsou kapacitní,aby na sídliště tohoto typu stačily.Zde by výrazně pomohla reko TT Motol-SŘ.Proč asi na Černokostelecké,Sokolovské apod není zona 40km/h?
Teď je jeden oblouk rozebraný a to co je pod ním vidět-tedy udusaná hlína na kterou se naleje asfalt,prdnou se tam panely a zase jedeme,bych přirovnal ke hradu z písku.Stačí menší deštík a voda se opět pomalu a jistě dostane dospoda a postupně zase udělá výmoly a panely se zase propadnou.A tramka na tom hezky skáče a skáče.
Autobusy jsou tišší,ale nejsou proto ekologičtější.Bohužel nejsou kapacitní,aby na sídliště tohoto typu stačily.Zde by výrazně pomohla reko TT Motol-SŘ.Proč asi na Černokostelecké,Sokolovské apod není zona 40km/h?
Teď je jeden oblouk rozebraný a to co je pod ním vidět-tedy udusaná hlína na kterou se naleje asfalt,prdnou se tam panely a zase jedeme,bych přirovnal ke hradu z písku.Stačí menší deštík a voda se opět pomalu a jistě dostane dospoda a postupně zase udělá výmoly a panely se zase propadnou.A tramka na tom hezky skáče a skáče.
-
K-M
Tak já z toho mám dva závěry:Akribius píše:Výluka v Řepích je super.
Za chvilku přijela totálně narvaná l.č.9,ale načas-řidič čekal do času,tak jako u vozovny.Tam už několik lidí muselo zůstat a čekat na l.č.4.
Jedinou výhodou je klid,protože autobusy jsou-i Hotlinerovské-výrazně tišší a lze spát bez zavřeného okna.
.
1) 9 a 4 tedy zjevně poberou - co jsem říkal?
2) Autobusy jsou tišší a proto ekologičtější.
Nezapomínej, že každá změna při výluce si "sedne" za týden
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
A ty se divíš?? Kdo je spojovací článek DP a cestujícího... Když nějaký tele vymyslí takovouhle výluku, je jasný, že budete terčíky... Nechápu proč bus nejezdí až k vozovně a proč nezrušili normální zastávku dc a neposunuli všechno do občasné, inu u DP dělá nejeden mamlas...Akribius píše:Výluka v Řepích je super.Včera jsem skončil ve 14:30 službu a hasil jsem si to domů.Nejprve jsem musel nechat ujet 10,která teď končí u VM.Perlička: při výjezdu zastavuje v občasné zastávce,kde ale ostatní linky tudy projíždějící nezastavují:-)
Za chvilku přijela totálně narvaná l.č.9,ale načas-řidič čekal do času,tak jako u vozovny.Tam už několik lidí muselo zůstat a čekat na l.č.4.
Bohužel jsem byl v mundůru a tak jsem se stal terčem takových těch jakoby neslyšitelných nadávek,jací,že to jsme ******* a proč všechno nejezdí k vozovně atd...
Přesně to,co 99%řidičů očekávalo.Pro Káema jsem to chtěl vyfotit,ale vzhledem ke komentářům ve voze jsem od svého záměru upustil.Své zuby mám rád a foťák také není zadarmo.
Dnes ráno jsem jel na zálohu od 3:30.Na netu jsem si našel JŘ,ale Hotlinera standard kvality moc nezajímá.Přijel o 6 minut pozdě a ještě mi vynadal,že chci s ním jet.
Jedinou výhodou je klid,protože autobusy jsou-i Hotlinerovské-výrazně tišší a lze spát bez zavřeného okna.
Zatím se opravuje jen oblouk nad stanicí Slánská,oblouk u Bazovského ulice,který šíleně skřípe asi zůstane netknutý,rovněž odbočení z Plzeňské se zatím nedělá.Ale snad to udělají,když už to zavřeli.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Do Ďáblic těžko bude solo a souprava. Ledaže a to by byl krok správný směrem, ukončit na Výstavišti jednu ze dvojice 14 a 17 a prodloužit nahoru jedno solo v podobě pětky a až k Ďáblicím.K-M píše:Hlavně si povšimněte: 14 jezdí oklikou do Vozovny K. a 17 byla zkrácena na Výstaviště a 37 jezdí jen z Březiněveský . Vždycky to bylo naopak. Volby jsou za námi a náhle jsou na Ďáblice 2 linky a nikdo nikam nestěhuje se... sice jen pokusně... ale...
Vzhledem k výsledkům voleb bude brzy do Ďáblic jedno sólo a jedna souprava.
-
Akribius
- Uživatel
- Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben
Výluka v Řepích je super.Včera jsem skončil ve 14:30 službu a hasil jsem si to domů.Nejprve jsem musel nechat ujet 10,která teď končí u VM.Perlička: při výjezdu zastavuje v občasné zastávce,kde ale ostatní linky tudy projíždějící nezastavují:-)
Bohužel jsem byl v mundůru a tak jsem se stal terčem takových těch jakoby neslyšitelných nadávek,jací,že to jsme ******* a proč všechno nejezdí k vozovně atd...
Přesně to,co 99%řidičů očekávalo.Pro Káema jsem to chtěl vyfotit,ale vzhledem ke komentářům ve voze jsem od svého záměru upustil.Své zuby mám rád a foťák také není zadarmo.
Dnes ráno jsem jel na zálohu od 3:30.Na netu jsem si našel JŘ,ale Hotlinera standard kvality moc nezajímá.Přijel o 6 minut pozdě a ještě mi vynadal,že chci s ním jet.
Zatím se opravuje jen oblouk nad stanicí Slánská,oblouk u Bazovského ulice,který šíleně skřípe asi zůstane netknutý,rovněž odbočení z Plzeňské se zatím nedělá.Ale snad to udělají,když už to zavřeli.
-
K-M
Hlavně si povšimněte: 14 jezdí oklikou do Vozovny K. a 17 byla zkrácena na Výstaviště a 37 jezdí jen z Březiněveský . Vždycky to bylo naopak. Volby jsou za námi a náhle jsou na Ďáblice 2 linky a nikdo nikam nestěhuje se
... sice jen pokusně... ale...
-
martyn
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
MOp