Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
Návštěvník
Již někdy před měsícem se přestalo makat na metru aby se to stihlo... díky tomu má mít metro tříměsíční zpoždění. Nicméně včera sem sem se dozvěděl novinu, že by mohlo jít o tramvaje pro waršavu... což by bylo velmiAnonymous píše:Tom: no ehm to bych teda rad videl) Kdyz byl DOD ve Skodovce, tak tam byla jedna 14T pred dokoncenim respektive asi 9113 bez oredniho clanku, ktery se nachazel v Berline. Pak jeste nekolik nepopsanych vicemene hotovych clanku (i s interierem) Mno a to nejdulezitejsi byly tam rozvrtany nektery clanky teprve 4 tramvaje tedy uz v pokrocilejsi fazi lepeni podlahy ... takze bych to teda nevidel tak ruzove.
-
Návštěvník
Tom: no ehm to bych teda rad videl
) Kdyz byl DOD ve Skodovce, tak tam byla jedna 14T pred dokoncenim respektive asi 9113 bez oredniho clanku, ktery se nachazel v Berline. Pak jeste nekolik nepopsanych vicemene hotovych clanku (i s interierem) Mno a to nejdulezitejsi byly tam rozvrtany nektery clanky teprve 4 tramvaje tedy uz v pokrocilejsi fazi lepeni podlahy ... takze bych to teda nevidel tak ruzove.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
xxichtyl píše:Dobrý den, chcu se zeptat jestli němá někdo vozový jídzní řád (nebo jak tomu u vás říkáte) na kurz (pořadí) PORSCHETRY ?? v SOBOTU a NEDĚLU, je to tuším 3/12 ?? a nebo nemohl by mi někdo alespoň napsat odjezdy z konečných zastávek? jsem z Ovy a chci se příští sobotu přijet podívat
P.S. jak tovypadá s RT6 ?
děkuju
Jesli myslíš, jestli vyjede na pražské koleje ... tak je jasné, že už nevyjede.
Pokud se ptáš, co s nima bude DP dělat, tak nevim, ale tipoval bych, že by je mohl prodat třebas do Polska nebo co já vim kam...?!
-
xxichtyl
Dobrý den, chcu se zeptat jestli němá někdo vozový jídzní řád (nebo jak tomu u vás říkáte) na kurz (pořadí) PORSCHETRY ?? v SOBOTU a NEDĚLU, je to tuším 3/12 ?? a nebo nemohl by mi někdo alespoň napsat odjezdy z konečných zastávek? jsem z Ovy a chci se příští sobotu přijet podívat
děkuju
děkuju