Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Původně se o tom diskutovalo jinde, ale souvisí to s výlukami, které neustále poskytují údaje o SKUTEČNÉM vytížení úseků sítě.
Tak například do Ďáblic nahradil 3x2T po 15 min., tedy 2,5 minuty/vůz jeden standardní autobus po 10 minutách.
Na Náměstí republiky stačí místo 2x2T a 1x1T v int 8 minut tedy 1,5 minuty/vůz jeden autobus v intervalu tomtéž. Pravda, je mírně omezena směrová nabídka, ale tipuji, že ponechání busu + linky 14 by situaci řešilo taky.
To jen tak pro pořádek, aby nový ředitel viděl, kde jsou rezervy.
Tak například do Ďáblic nahradil 3x2T po 15 min., tedy 2,5 minuty/vůz jeden standardní autobus po 10 minutách.
Na Náměstí republiky stačí místo 2x2T a 1x1T v int 8 minut tedy 1,5 minuty/vůz jeden autobus v intervalu tomtéž. Pravda, je mírně omezena směrová nabídka, ale tipuji, že ponechání busu + linky 14 by situaci řešilo taky.
To jen tak pro pořádek, aby nový ředitel viděl, kde jsou rezervy.
Hodim sem 2 postřehy z výluky Ďáblice: DP se zase předvedl - nádherně vyznačil zastávku Kyselova směr Ládví - mezi chodníkem a krajem silnice byla nasypaná hromádka štěrku, před ní dopr. značka Zastávka autobusu a Zákaz zastavení a za ní konec zákazu zastavení. JŘ? Sloupek? K čemu... A už ve čtvrt na jednu projížděla 10 myslim, směr Sídl. Ďáblice. Za ní pak ještě 24 a asi to jelo už i dál (zpátky jsem nic jet neviděl). NAD jezdila v obou směrech, takže to považuju docela za komfort... kaštani si mohli i vybrat mezi tramkou a busem.
-
33602
[quote="Káem"]Ano, tak to taky přestane, ta 14. Blíží se doba, kdy se bude rozhodovat, zdali je levnější, aby zaměstnanec v pracovní době vytvořil výlukový grafikon nebo zdali se zaplatí vození vzduchu.
Dnešní Šíp, Kuchařová: Pokud se nám sníží dotace, budeme muset omezit linky.
Tak teda nevím co by omezovali, povodnovou linku 701 nechali jezdit 4 roky po povodni, ani ji nepřečíslovali a stale ji prodlužujou. Vozí pytlovaný vzduch hlavne dopol. do Počernic k Metrostavu.
Tak teda nevím co by omezovali, povodnovou linku 701 nechali jezdit 4 roky po povodni, ani ji nepřečíslovali a stale ji prodlužujou. Vozí pytlovaný vzduch hlavne dopol. do Počernic k Metrostavu.
Re: výluka tram. č. 3
4021 píše:No já si všiml že něco dělali s trolejovým vedením na Harfě.
Trojka jezdila přes Vysočanskou a v trase Kbelská - Nádraží Libeň - Palmovka - Nádraží Libeň - Hloubětín jezdil Hotliner na lince X3.
A měl bych dotaz, ta 14 až bude jezdit na Starý Hloubětín, to bude přes Vysočanskou, nebo přes Harfu?
14 bude jezdit přes Harfu
Re: výluka tram. č. 3
No já si všiml že něco dělali s trolejovým vedením na Harfě.ceskomoravska píše:Mám takový dotaz neví tady někdo jaká byla výluka v úseku Balabenka-Starý Hloubětín, protože přece nedávno tam byla výluka a už je tam zase něco???!!! Takže kdyby někdo věděl please písněte mi to. DÍKY MOC.![]()
![]()
Trojka jezdila přes Vysočanskou a v trase Kbelská - Nádraží Libeň - Palmovka - Nádraží Libeň - Hloubětín jezdil Hotliner na lince X3.
A měl bych dotaz, ta 14 až bude jezdit na Starý Hloubětín, to bude přes Vysočanskou, nebo přes Harfu?
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tak to taky přestane, ta 14. Blíží se doba, kdy se bude rozhodovat, zdali je levnější, aby zaměstnanec v pracovní době vytvořil výlukový grafikon nebo zdali se zaplatí vození vzduchu.DJ LA DÉFENSE píše:Ta výluka do Ďáblic bude:
10 - k Vozovně Kobylisy
14 - Starý Hloubětín (časově odpovídá s trasou k vozovně Kobylisy)
24 - k Vozovně Kobylisy
25 - bude obracet v depu
-
Návštěvník
výluka tram. č. 3
Mám takový dotaz neví tady někdo jaká byla výluka v úseku Balabenka-Starý Hloubětín, protože přece nedávno tam byla výluka a už je tam zase něco???!!! Takže kdyby někdo věděl please písněte mi to. DÍKY MOC.

-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Čtrnáctkou jezdí pár lidí okolo Palmovky a Kobylis. Je zbytečná. Ještě víc prázdnější tak jezdí jak 12 tak 15.
Já bych 14 zkrátil na Výstaviště stejně jako 17. Jezdí tam uplně zbytečně. A 15 bych prodloužil na Vozovnu Kobylisy aby tam neřekli
.
Za ušetřený peníze klidně posílit 37 na 15 minut.
V sobotu bude jezdit X10 Kobylisy - Sídliště Ďáblice v intervalu 7,5 minuty a bude jí jezdit Hotliner, těšim se
.
Pokud v ten den bude nadále pokračovat Trojská výluka tak bych nechal na Vozovně Kobylisy 10 a 24 a na Kobylisích ukončil 15 a 25. Pokud už se bude jezdit po Trojský tak na Vozovnu Kobylisy dát 10 a 14 a na Kobylisích 15, 17, 24 a 25. Otočily by se tam? No já nevim, ale kdyžby třeba jenom projížděly obratištěm a přestávkovaly by na druhý straně trasy...
Ale já myslim, že ta Trojská ještě tenhle víkend bude...
Já bych 14 zkrátil na Výstaviště stejně jako 17. Jezdí tam uplně zbytečně. A 15 bych prodloužil na Vozovnu Kobylisy aby tam neřekli
Za ušetřený peníze klidně posílit 37 na 15 minut.
V sobotu bude jezdit X10 Kobylisy - Sídliště Ďáblice v intervalu 7,5 minuty a bude jí jezdit Hotliner, těšim se
Pokud v ten den bude nadále pokračovat Trojská výluka tak bych nechal na Vozovně Kobylisy 10 a 24 a na Kobylisích ukončil 15 a 25. Pokud už se bude jezdit po Trojský tak na Vozovnu Kobylisy dát 10 a 14 a na Kobylisích 15, 17, 24 a 25. Otočily by se tam? No já nevim, ale kdyžby třeba jenom projížděly obratištěm a přestávkovaly by na druhý straně trasy...
Ale já myslim, že ta Trojská ještě tenhle víkend bude...
Tak se nám "nová trať" už rozpadá (odkaz na dpp.cz)...?