Jasně, Ječmínek byl 6101. Dojezdil 1985 a byl bez zájmu sešrotován.DJ LA DÉFENSE píše:6102 neni ječmínek? Ječmínek byl 6101?Já fakt nevim teďka.
Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pár info z dílen
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
6102 neni ječmínek? Ječmínek byl 6101?I.am.good píše:Je to 6102 na DOD v UD v roce 2003
-
I.am.good
Je to 6102 na DOD v UD v roce 2003DJ LA DÉFENSE píše:erpéčko? To je podle mě ječmínek...
Ohó, to je ale muzejní 6102 !demon píše:
Nemyslim, že zrovna slimman slintá nad T6, když má pod nickem
erpéčko.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
demon píše: Nemyslim, že zrovna slimman slintá nad T6, když má pod nickem erpéčko.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je muzejní T3, ten výkroj je ten původní T3kovej !!! (asi 6149)demon píše:Sice to není plech, nýbrž laminát, ale ono je to vcelku jedno. Wany se budou spřahovat minimálně (jestli vůbec), takže nač mít vpředu i vzadu díru jak vrata. Mě se nelíběj ani motorky "naháče" a to je u nich, na rozdíl od tramvaje, většinou aspoň co ukazovat...
Nemyslim, že zrovna slimman slintá nad T6, když má pod nickem erpéčko.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sice to není plech, nýbrž laminát, ale ono je to vcelku jedno. Wany se budou spřahovat minimálně (jestli vůbec), takže nač mít vpředu i vzadu díru jak vrata. Mě se nelíběj ani motorky "naháče" a to je u nich, na rozdíl od tramvaje, většinou aspoň co ukazovat...trainzjohny píše:No tak to je jiná, mě osobně je tedy plech celkem fuk. Spíš ten nátěr mi kapánek dost vadí.
Nemyslim, že zrovna slimman slintá nad T6, když má pod nickem erpéčko.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je jiná, mě osobně je tedy plech celkem fuk. Spíš ten nátěr mi kapánek dost vadí.slimman píše:Ach jo, div se, ale neslintám ani "neslintám" nad žádnou tramvají. Tím předtím jsem se jen podivoval nad tím jak někomu hrozně vadí kus plechu okolo spřáhla a "že už to nebude T3". Toť vše.
Ach jo, div se, ale neslintám ani "neslintám" nad žádnou tramvají. Tím předtím jsem se jen podivoval nad tím jak někomu hrozně vadí kus plechu okolo spřáhla a "že už to nebude T3". Toť vše.trainzjohny píše:Pročpak jsem to asi psal do uvozovek??? Asi proto že jsem se chtěl vyhnout podobným odpovědím, myslel jsem z tramavají pochopitelně.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pročpak jsem to asi psal do uvozovekslimman píše:Slintám nad dobrým žrádlem.
Slintám nad dobrým žrádlem.trainzjohny píše:A nad čím "slintáš"ty ??? Nad morálně starými T6-A5 (starými už při dodání) nebo nad supermoderní a supernaprd 14T ???
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nad čím "slintáš"ty ??? Nad morálně starými T6-A5 (starými už při dodání) nebo nad supermoderní a supernaprd 14T ???slimman píše:No já jsem zase rád, že tu o tramvajích nerozhodují šotouši slintající nad každou starou T3.![]()
...
Naposledy upravil(a) trainzjohny dne 14.11.2006 20:40, celkem upraveno 1 x.
No já jsem zase rád, že tu o tramvajích nerozhodují šotouši slintající nad každou starou T3.tramvajak píše:Hoši, jak jsem se radoval, že budeme mít wanu nezapírající svůj původ v T3, tak se začínám bát, jaký že z toho kluci dílenský a tzv. Bezceňáci udělají hnus...
Btw: To jako kvůli tomu zakrytí nikdo nepozná, že to vypadá jak T3 ?
-
I.am.good
Věř tomu, že kdyby bylo na "bezceňácích", tak ta wana bude nej v republice.. Ale bohužel na nás to není..tramvajak píše:Hoši, jak jsem se radoval, že budeme mít wanu nezapírající svůj původ v T3, tak se začínám bát, jaký že z toho kluci dílenský a tzv. Bezceňáci udělají hnus...