Nemělo jít o ojetiny, ale o novostavbu (rovnou koupit novou KT8-D5.NR2)Vašek píše:No já dokonce slyšel o třech nakoupených kusech, aby bylo KT 50, což zase není úplně špatný nápad.
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pokracovanie z temy T6A5:
Ked porovnam Skodu 14T a KT tak rozdiel ako taky je len v komforte kde skoda naozaj vedie ale v konstrukcii a vobec v technickych zalezitostiach je KT ovela lepsia...a myslim ze to netreba specialne zdovodnovat. Zahranicne hi-rech elektricky mi tiez pridu komfortne ale ktovie ako to ide s ich cenami a konstrukciou a vlastnostami.
KTcky maju svoje muchy ale myslel som ze konstrukcne su aj ked uz dnes mozno zastarale ale v zemi ceskoslovenska sa daju ich jazdne a konstrukcne vlastnosti vyuzit.adam_r píše:To je zajimave, ze 90% cestujicich se ty kachny nelibi - blby interier, misto zbytecne zabrane schody, ...
Ked porovnam Skodu 14T a KT tak rozdiel ako taky je len v komforte kde skoda naozaj vedie ale v konstrukcii a vobec v technickych zalezitostiach je KT ovela lepsia...a myslim ze to netreba specialne zdovodnovat. Zahranicne hi-rech elektricky mi tiez pridu komfortne ale ktovie ako to ide s ich cenami a konstrukciou a vlastnostami.
Chtěl bych se zeptat, jaké vozy půjdou v blízké době na přestavbu (samo myslim okruh možných vozů, popř. na jak dlouho to s nima tak asi vidíte)
Admins - Klidně tento příspěvek smažte, já nemůžu.
Naposledy upravil(a) Sirka dne 02.12.2006 22:24, celkem upraveno 2 x.
-
admirak
-
admirak
KT8D5.RN2P
Dnes jsem viděl nízkopodlažní ktčko a když jsem viděl že hodilo magnety a začalo zvonit na obou stranách docela jsem čuměl.
Nevíte co to bylo??
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit že se v provozu nějak neosvědčil, ale přesně to nevím.
Naposledy upravil(a) trainzjohny dne 14.11.2006 20:36, celkem upraveno 1 x.