Jo tak to máš recht a taky už by se nemuseli dělat příští rok další, ale to už je jiná pohádka...DJ LA DÉFENSE píše:Ok, tak těch pévéček mohlo bejt ale minimálně už o deset míň
RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce na příspěvek z Návštěvní knihy od/pro MOp
Vždyť to tam fšechno píšu...PvvS píše:S tim povolenim bych to az tak horky nevidel. Staci se podivat , kolikrat se v brne vybehavalo povoleni k jizdam (s cestujicimi), aby vuz byl vypraven na linky. Spis bude chyba v neochote vedeni.
Jak je na tom rt6n2 aktualne ? Ma potrebny razitka ? Nebo ji neco chybi ?
Nemá motory a nemá kotouče, takže nemá zkoušky a proto nemá razítka. O ochotě je tam taky vše... To je to, co jí chybí.
Délka soupravy T3R.PLF+T3R.P se sice vůbec netýká RT6, ale psal jsem, že to taky neni nic, co by se nedalo vyřešit...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tom 11 píše:No,mluvilo se o T3R.PLF+T3R.PV ale zase kvůli tomu,že je PLF o metr delší,tak by se do celkem dost stanic nevešla a hlavně by se museli zavést další potkávačky(nebo by to bylo podle KT)
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce na příspěvek z Návštěvní knihy od/pro MOp
S tim povolenim bych to az tak horky nevidel. Staci se podivat , kolikrat se v brne vybehavalo povoleni k jizdam (s cestujicimi), aby vuz byl vypraven na linky. Spis bude chyba v neochote vedeni.demon píše:S motory na RT6 v současný době žádný problémy nejsou, problémy jsou pouze v lidech!
Je pravda, že u jednoho motoru došlo k roztržení bandáže a tim ke zkratu vinutí na ventilátor. Už na motorech z T6 se opravovali všechny bandáže, protože byly hodně ošizený na vydatnosti a tyhle motory se dělaly plusminus ve stejný době, takže se to tak trochu dalo očekávat. Je škoda, že nikoho nenapadlo to zkontrolovat. Možná na to mělo vliv i dlouhodobé odstavení na Pankráci.
U druhého motoru došlo po nějakém čase k prodření přívodního kabelu a tím ke zkratu na kostru. Celkem banalita, bohužel s většími následky. Kvůli zkratu byl odstaven statický měnič zadního pohonu a jelikož se tahle banalita jako na potvoru stala na Barrandově a ve voze bylo navíc 22 tun zátěže, musely to dolů místo EDB odbrzdit kotouče a ty to zkrátka nevydržely.
Mezitím na Pankráci proběhla výluka, takže se kotouče ani motory, které už jsou opravené, nemohly vyměnit a potom do toho navíc volby, vztahy se Škodou DT, prošlá revize TN, atd...
Koncem listopadu končí i povolení DÚ ke zkušebnímu provozu, takže dny RT6 v Praze jsou už nejspíš definitivně sečteny.
Ale strašně rád bych se mýlil !!!
Jak je na tom rt6n2 aktualne ? Ma potrebny razitka ? Nebo ji neco chybi ?
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
krutě závidím, kdysi jsem se jako kaštan svezl při zkušebkách a teď si tak sednout za pultíček a vyjet s tím, to musí být zážitek, jak vyprávěli kolegové, co s tím jezdili. takže nyní si sedám jen v depu a sním asi o nemožnémtramvajak píše:To Dušan: taky se na ně chodím koukat, a jako správný taky-šotouš musím vždy zatlačit slzu v koutku... Ale mě byly alespoň párkrát půjčeny.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Potkávačky budou podle KT, v tom problém neni. Souprava T3R.PLF+T3R.P bude o metr delší, to už trošku problém je, ale taky to neni nic, co by se nedalo vyřešit.
Vážený DJ, nechápeš toho víc, ale věz, že T3R.P se dělala kvůli tomu, že v té době žádná PLF ještě nebyla.
A zapomeň i na to, že 4xRT6 nahradí 8xT3R.P! Nenahradí a navíc těch R.P tu máme 250 kusů, to už je slušná porce pro náhradu nějakými RT6...
Ad Plzeň: proč by to proboha dělala, ony z toho pro ně koukaly nějaký výhody ?
Vážený DJ, nechápeš toho víc, ale věz, že T3R.P se dělala kvůli tomu, že v té době žádná PLF ještě nebyla.
A zapomeň i na to, že 4xRT6 nahradí 8xT3R.P! Nenahradí a navíc těch R.P tu máme 250 kusů, to už je slušná porce pro náhradu nějakými RT6...
Ad Plzeň: proč by to proboha dělala, ony z toho pro ně koukaly nějaký výhody ?
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,mluvilo se o T3R.PLF+T3R.PV ale zase kvůli tomu,že je PLF o metr delší,tak by se do celkem dost stanic nevešla a hlavně by se museli zavést další potkávačky(nebo by to bylo podle KT)DJ LA DÉFENSE píše:A ještě solo 5Vždyť ty karoserie musí být podobně drahé, a co takhel dvojice T3R.P+T3R.PLF to by mohlo bejt okej celkem.
Si to pozměnil, že?? Stane se.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
A ještě solo 5Tom 11 píše:Podle mě kvůli financím a hlavně délce vozu=>T3R.PLF je o metr delší a nemůže být využita jako dvojice.A sólo linky v prac.dny jsou jen tři-2,6 a 21.Zatímco T3R.PV.může jezdit jako dvojice(to snad každý ví)...
Si to pozměnil, že?? Stane se.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě kvůli financím a hlavně délce vozu=>T3R.PLF je o metr delší a nemůže být využita jako dvojice.A sólo linky v prac.dny jsou málo-2,5,6,13(ráno),15,21,25.Zatímco T3R.PV.může jezdit jako dvojice(to snad každý ví)...DJ LA DÉFENSE píše:Já v této souvislosti nechápu teda proč vůbec vzniklo "šmelo vůz" T3R.PV, když už mohla býr rovnou LF
Naposledy upravil(a) Tom 11 dne 20.11.2006 0:19, celkem upraveno 2 x.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel