Citelis 18M jako nahrada T3 je uz vivinuty, takze netreba cekattrainzjohny píše:No já budu rád, když nepřijede nic a to pokud možno ještě dlouho. Až vyvinou nový typ, tak ať něco přivezou.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To já bych je dal do Strašnic... aby strašnice taky konečně měly "tramvaje"
Jinak to proč nemůže zároveň metro a tramvaj je jednoduché...
Tramvaj potřebuje 3 železnicní vozy spojené jako jeden... a metro potřebuje minimálně jeden spojovací vzadu a vepředu... to by tu tramvaj museli rozkouskovat... a to neudělají...
Jinak to proč nemůže zároveň metro a tramvaj je jednoduché...
Tramvaj potřebuje 3 železnicní vozy spojené jako jeden... a metro potřebuje minimálně jeden spojovací vzadu a vepředu... to by tu tramvaj museli rozkouskovat... a to neudělají...
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Do Strašnic je rvát je kravina, nechápu proč takhle drobit "flotilu" jedný řady. A jinak dotaz, proč, nemůže přijet zároveň metro i tramvaj, ty vložený vozy naložit tramvají a za ně dát soupravu metra.Tom 11 píše:Tak,když přivezli 9113,jsem si říkal,že je možná opravdu přivezou do konce roku(ne všechny slibované,ale alespoň 9114,9115,9116)-aby už konečně něco měli i Strašnice...ale nějak mi Porschetra a Strašnice nejde dohromady
To oni sou jaksi celkově v nějakým dost zvláštním skluzu... nezvládají vyrábět takřka nic... například metro které se jinak tvoří 5-6 měsíců nyní potrvá 9. A i montování do čelních vozů je nějaké zvláštně pomalé.
Ještě upřesním předchozí, pokud bych vzal článek doslova, tak by v lednu měli přijet 3 soupravy metra, a to jsou tři týdny jen pro metro (jelikož sou na přavoz potřeba tramvajové vozy)
Takže sem raději raději ty zbylé dvě přesunul na únor... nevěřím že nám dorazí tři soupravy ve třech týdnech najednou.
No rozhodně budou muset do Prahy jezdit čaštějš... třeba i 3x tejdně.
Ještě upřesním předchozí, pokud bych vzal článek doslova, tak by v lednu měli přijet 3 soupravy metra, a to jsou tři týdny jen pro metro (jelikož sou na přavoz potřeba tramvajové vozy)
No rozhodně budou muset do Prahy jezdit čaštějš... třeba i 3x tejdně.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi stačí, že jsem si v tom článku přečetl přiznání, že je Škodovka "trochu" ve skluzu a že jsou schopni expedovat jednu tramvaj týdně včetně zakázek pro Cagliari a Wroclav .... z toho mi logicky vyplývá, že budeme rádi, když letošní dodávka (10 ks) dorazí do konce února příštího rokuTom píše:¨
Budeme rádi když nám příští tři dny přijedou tramvaje tři... anebo nebudeme to hrotit... stačí dvě![]()
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava vozu 14t 9112
tie kamery su digitalne, s podla mna vobec nie s nejakym vysokym rozlisenim alebo spickovou elektronikou ktora topi jako Athlony 
Chladí se i některé nové kamery. Samozřejmě netopí CCD, ale elektronika, která je na příliš malém prostoru našlapaná. Zvlášť v případě, že z kamery neleze jen analogový signál, ale i nějaký komprimovaný digitál.P_V píše:To nechápu, chladič na kameře?Chladily se historické elektronkové kamery, chladí se infrakamery (dusíkem), ale co je toto za výkřik techniky?
-
I.am.good
To víš, v DP hl.m. Prahy je všechno možný...P_V píše:To nechápu, chladič na kameře?Chladily se historické elektronkové kamery, chladí se infrakamery (dusíkem), ale co je toto za výkřik techniky?
To nechápu, chladič na kameře?Mr.Cross píše:Jedná se o vyzkoušení kamer které se používají v KT8D5.RN2P, jsou hlubší a mají pod sebou chladič, který by se nevešel do stávající prostoru, proto ten nástavec...