Možnosti rekonstrukcí
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
ad "nadčasový design vozů T3" (floskule z knih o tramvajích) - takovej se nám ten design zdá jen proto, že už T3 straší v ulicích tak dlouho... podle mě je úplně stejně "nadčasová" jako T1, Kotěrovy tramvaje atd.
design se stane nadčasovým tehdy, jakmile poprvé zažije svůj comeback, který momentálně prožívají 70. a 80. léta. Takže si počkejme, za 20 let se taky bude určitě psát o nadčasovosti kačen :D)))
design se stane nadčasovým tehdy, jakmile poprvé zažije svůj comeback, který momentálně prožívají 70. a 80. léta. Takže si počkejme, za 20 let se taky bude určitě psát o nadčasovosti kačen :D)))
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ano, smí, stejně jako T3SUCS po vydaném povolení pro extra vůz. Jinak NE! Zeptej se, jak s nízkým kátéčkem jezdí cvičné jízdy na Barrandov - prostě stop v Hlubočepích, dispečink připomíná při výjezdu, že vozy mají zákaz na Barrandov... (a měli byste se, kluci dílenští, domluvitdemon píše:Reko KT na Barrandov smí !!!
-
I.am.good
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Ale teď se už mluví o RT6N jako o vozech,který už nečeká žádná oprava a půjdou každým dnem na šrot.
Ale mám takovou hloupou otázku:Ví se určitě,že ji(9101) nečeká nějaká jízda ulicí? Vždyť se do toho investovalo,tak by se snad něco mohlo zkusit.
Přijde mi ale divný,proč se nedají ven,aby nezabíraly místo.Vždyť třeba 8600 stála na dvoře takovou dobu(teď tam už nestojí nebo snad jo?
)
Ale mám takovou hloupou otázku:Ví se určitě,že ji(9101) nečeká nějaká jízda ulicí? Vždyť se do toho investovalo,tak by se snad něco mohlo zkusit.
Přijde mi ale divný,proč se nedají ven,aby nezabíraly místo.Vždyť třeba 8600 stála na dvoře takovou dobu(teď tam už nestojí nebo snad jo?
-
I.am.good
Hele, podávám tak, jak jsem slyšel. Říkala mi to Miluška .) Navíc je to celkem pochopitelné, že by se do toho měl cpát DÚ, T3zrychl. to sice vyjedou, ale jak by to vypadalo kdyby byly totálně natřískaný a jely např. dolů v létě při 40st. Celsia, tak to fakt nevím... A takovédle řeči asi DP fakt sám rozhodovat nemůže...nevím.Petr píše:Počkej.... Chceš říci, že DÚ povoluje provoz konkrétní tramvaje na konkrétní trati? To snad ani nemůže být pravda... Barrandov v pohodě zvládnou vozy SUCS a neočekávám, že by pro jejich občasné výjezdy žádal podnik extra povolení. Domníval jsem se, že to co jezdí na Barrandov je vnitropodniková záležitost, protože se mi nezdá, že by vůbec někdo povolil provoz na trati, kterou nezvládnou všechny vozy. Asi jsem se mýlil, ale zůstává mi z toho rozum stát!
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to je pravda, ale je rozdíl dělat a "dělat"....DJ LA DÉFENSE píše:Víš co se řiká? Dělám co mě živí...
Reko KT na Barrandov smí !!!pan Vedoucí píše:reko KT nesmi na Barrandov z duvodu vyssi hmotnosti o nekolik malo tun oproti klasice KT...
To je ale nesmysl, většina R.P má podstatně víc nových dílů než běžná T6 !arny píše:Podle mě je blbost neco prodávat T6 to spíš ty T3Rp. Přece když si koupím nové auto tak prodám to starší a pro mě je pořád Šumperák starší než T6...
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel