Budou takhle vypadat všechny, prý aby se odlišily od ostatních T3. Toto je zase kvůli průjezdnímu profilu.KZsoci píše:Proč nebyl normální nátěr pražské tramvaje dobrý? Tento není moc hezký...8252 (a další wany) bude/ou mýt takový obličej taky?
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vidiš jak nám to odsejpá, ani já sem nečekal převoz už dneska... (ne, to fakt to nebyl pokus o zmatení nepřítele).I.am.good píše:Démonku, věci se mění ze dne na den) Dávám sem jednu prezentační fotečku, dalších pár zašlu adminům, ať si s nima dělaj co chtěj (FŽ, díl.okno atp.).
Takže ráno ráno na podvozky a v pátek do zkušebek, ono to i časově vychází, tak jak jsem psal.
pawel: bla bla bla, že tě to ještě baví...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
I.am.good
Démonku, věci se mění ze dne na dendemon píše:Klidně nech zejtra foťák na šatně, koukni se do FŽ, pár fotek tam je, lepší zatim asi nepořídíš. Koncem týdne by se měla předat na jízdárnu, tak pak budeš mít šanci vyniknout...
Markýz: Ale pořád nechápu, proč by DP měl mít na všech typech stejný lak. Stačilo by zachovávat barevné schéma červené a bílé, nebo spíš červené a žluté (když je Praha má na praporu) a variacím na různých vozidlech bych meze nekladl.
nojo, jenže jak to je v praze? KT8+T6 jsou jednotné, T3 jsou jednotné, co se červené týče. a k tomu máme 14T - jiný odstín červené, T3 - ještě jiný odstín červené a navíc nejednotná s T3.
prostě bych se držel v praze kombinace červená+černá/šedá+bílá, protože to tak je u busů, metra (i když u M1 bílá chybí) a doposud to bylo pravidlem i u nových/obnovených tramvají.
Jabb.: no jako vtip a věrný retro se mi to taky líbí, ale jako normální součást MHD ne - na to jsem asi moc velkej suchar.
nojo, jenže jak to je v praze? KT8+T6 jsou jednotné, T3 jsou jednotné, co se červené týče. a k tomu máme 14T - jiný odstín červené, T3 - ještě jiný odstín červené a navíc nejednotná s T3.
prostě bych se držel v praze kombinace červená+černá/šedá+bílá, protože to tak je u busů, metra (i když u M1 bílá chybí) a doposud to bylo pravidlem i u nových/obnovených tramvají.
Jabb.: no jako vtip a věrný retro se mi to taky líbí, ale jako normální součást MHD ne - na to jsem asi moc velkej suchar.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Já se připojím k Démonovi. Nátěr mě napoprvé taky vyděsil a patřil jsem k nejhlasitějším odpůrcům. Ale čím déle se na to dívám, tím víc se mi celá věc líbí. Ten nátěr má vlastně recesistický šmrnc - když už ji nebudeme modernisovat po stránce tvaru, tak z ní aspoň uděláme povoz pro Marilyn Monroe (nebo pro Josifa Vissarjonoviče, to ať si každý vybere :-) Na to, jak je to vlastně ubohý vůz, je ten nátěr vtipný a trefný. A černé číslo k tomu prostě patří, stejně jako zvolené odstíny nátěru. Možná by jí slušel i nějaký aerodynamicky tvarovaný budník doutníkovitého tvaru, jenž by odkazoval k poválečnému nadšení vším, co mělo turbínu :-)
Sečteno a podtrženo: Já se na tenhle sputnik na kolečkách už dost těším. Ale neberte mě vážně, já jsem perverzák, co má rád Alenku v říši divů, Monty Pythony a filmy pánů Lynche, Gilliama, Burtona a Švankmajera ;-)
Sečteno a podtrženo: Já se na tenhle sputnik na kolečkách už dost těším. Ale neberte mě vážně, já jsem perverzák, co má rád Alenku v říši divů, Monty Pythony a filmy pánů Lynche, Gilliama, Burtona a Švankmajera ;-)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak věř tomu, že takhle skutečně vypadá. Osobně musim podotknout, že jak se mi na tom prvotnim nákresu nelíbila, tak jsem jí teď nějak přišel na chuť.Káem píše:Já si myslím, že si z vás někdo udělal srandu a ne retrostyl. Viděl jí někdo in natura (kromě fotografa-upravovatele)?
Problém je i v tom, že tady je tak nějak zvykem jenom kritizovat a pochvaly se člověk nedočká.
Buď jak buď, je to podle mě první T3 v metalíze...
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že si z vás někdo udělal srandu a ne retrostyl. Viděl jí někdo in natura (kromě fotografa-upravovatele)? Tohle nemuže projít. To tak okatě připomíná T1 a padesátý léta, že to by někoho stálo místo. Kromě toho, přeci umístění čísla (8XXX) musí být nějak definováno nějakými vnitropodnikovými normami a tohle se tomu vymyká.