V Olomouci a Ostravě mají v np-části dvojsedačky a vozíky i kočárky se tam v pohodě vejdou.Karotka píše:To by z toho byl akorát tak Slintyhnus (teda pardoun, Šilelis). V NP části by měly být co nejpřístupnější sedačky a dost místa na kočárky a vozíky. Když už dvousedačky, tak jedině u schodů do vany... a pak nějaké ve zvýšené části.
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Karotka
- Uživatel
To by z toho byl akorát tak Slintyhnus (teda pardoun, Šilelis). V NP části by měly být co nejpřístupnější sedačky a dost místa na kočárky a vozíky. Když už dvousedačky, tak jedině u schodů do vany... a pak nějaké ve zvýšené části.Proxy píše:....Myslím, že alespoň v NP-části tam kvůli důchodcům mohli udělat 2+1
exteriér: vypadá jak renovovaný exponát do muzea
interiér: 1+1 je fakt zločin. těch pár sedaček ve waně je na nic...
a propos, jaktože KT má sedaček tolik, i novější T6 jich mají dost, jen u T3 se to odmítá? dokážu pochopit zdůvodnění, že u T3RP nelze kvůli tuhosti skříně (i když "noha" (podpěra) sedaček na podlaze by taky nikoho nezabila), ale to se přece netýká novostaveb.....???
interiér: 1+1 je fakt zločin. těch pár sedaček ve waně je na nic...
a propos, jaktože KT má sedaček tolik, i novější T6 jich mají dost, jen u T3 se to odmítá? dokážu pochopit zdůvodnění, že u T3RP nelze kvůli tuhosti skříně (i když "noha" (podpěra) sedaček na podlaze by taky nikoho nezabila), ale to se přece netýká novostaveb.....???
Zatim to nikdo nezkousel. Ale u KT8 vadi vybocovani cela (diky kteremu se urazi nesklopene zrcatko). U wany celo tolik nevybocuje, takze by se mohla vejit do splitky bez problemu. Zatim ale kvuli kontaktum vyhybek bude jezdit pouze na solo linkach.DavidD píše:Tak mě napadá, může wana do splitky na Malostranské náměstí?
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
exteriér a interiér
Musím přiznat, že s novýma fotkama tomu designu začínám čím dál tím víc přicházet na chuť. Prostě když už se jednou smíříme s tím, že to je retro a že retro má taky něco do sebe jako designový směr, tak tohle je velice povedený retro design. Jinak bych mluvil, kdyby takhle měl vypadat stěžejní program obnovy vozového parku, ale když tu vedle (snad) pár desítek supermoderních housenek budeme mít pár vozů v retro provedení, tak proč ne...demon píše:Je krááásnáááá a retrostyl podtrhují i zdobné aluminiové lišty na náraznících ! Bóóómba !![]()
Ale v souvislosti s tím mě docela štve, že se design tramvaje nedrží zásady, že když retro, tak retro. Tím mám na mysli interiér tramvaje, který jak se zdá bude úplně stejný jako u klasických T3R.P(V), pokud si odmyslíme vanu uprostřed. A to je trochu škoda, protože to s vnějším designem moc neladí. A přitom by se určitě dalo vymyslet provedení interiéru, které by bylo dostatečně moderní a pohodlné, a přitom by nepůsobilo jako pěst na oko proti zevnějšku tramvaje...
-
I.am.good
- Karotka
- Uživatel
Proč má uprostřed přerušenej nárazník? Že by tam bylo tažný woko, jako mají SU?
Podobnost (odstín rudé, nárazník) čistě náhodná:
http://odessatrolley.com/Photogallery2/3115.htm
http://odessatrolley.com/Photogallery2/3015-3028.htm
Podobnost (odstín rudé, nárazník) čistě náhodná:
http://odessatrolley.com/Photogallery2/3115.htm
http://odessatrolley.com/Photogallery2/3015-3028.htm
Šmarjá, a ten nárazník.. když retro, tak pořádný
Ale není to až tak hrozné (v Nk se opět někdo podepsal místo mě).
KZsoci: tak pokud může být typový výkres v provedení Ostrava, Olomouc, event. Brno, tak jej mám na svých webových stránkách. Ano, jak píšete, trakční výzbroj a statický měnič se u wan přesunuly na střechu, pod podlahu je logicky nebylo kam umístit.
KZsoci: tak pokud může být typový výkres v provedení Ostrava, Olomouc, event. Brno, tak jej mám na svých webových stránkách. Ano, jak píšete, trakční výzbroj a statický měnič se u wan přesunuly na střechu, pod podlahu je logicky nebylo kam umístit.