No zdá se, že se moc se spřahovánim nepočítá... Už si to myslim i kvůli nátěru.rhomosapienc píše:Mám otázku bude se wana spřahovat s normálníma T3 nebo budou jezdit obě vany dohromady??? Lepší by bylo spojení vany a klasický T3 aspon by se nevyužívaly dvě vany na jednu soupravu...
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nízkopodlažní autobus=NPADavidD píše:NPA-marně přemýšlím co to je?
Ale to jsme mimo téma. Odpověd jsem dal do busů
Naposledy upravil(a) jara dne 18.12.2006 14:56, celkem upraveno 1 x.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Pro kočárky. Je vcelku trefně uvažováno, že dole budou natlačený důchodci, tudíž se tam s kočárkem nevejede nikdo, a asi je to bráno, že i maminky jsou zvyklé...Tom 11 píše:Odbočím jinam...připadá mi divný,proč se ve waně nechalo prázdné místo vzadu(v T3 místo pro kočárek) když tam je ta nízkopodlažní část,tak se tam mohla dát nějaká podélná sedačka,s tím,že by se muselo přemístit jinam "zadní stanoviště" řidiče...
Takhle je to přece na nic...jedině pro stojící
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
No, ale prostě je to nešvar.jara píše:To je jako kdyby jsi řekl, že je silné slovo to že člověk po autoškole neumí používat "blinkr". Tlačítko ČB se používá na všech Bezpečnostních zastavovacích místech http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006041282 . A pokud řidič není prase a neodbrzdí pomocí pedálu jízdy. Tak to umí používat. Je to zase o lidech víš!!!!!!!!!!
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je jako kdyby jsi řekl, že je silné slovo to že člověk po autoškole neumí používat "blinkr". Tlačítko ČB se používá na všech Bezpečnostních zastavovacích místech http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006041282 . A pokud řidič není prase a neodbrzdí pomocí pedálu jízdy. Tak to umí používat. Je to zase o lidech víš!!!!!!!!!!DJ LA DÉFENSE píše:Mě přijde, že to je silné slovo, že každý... A myslim, že nebude, to by v Praze jezdila tak půlka řidičů, zbytek by byl na přeškolování, nebo tak něčem, ne?
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Každý to umí používat. Jde o to jestli se mu chce. A když nechce tak zápis od technika jízdy toto bude zajisté obsahovat.DJ LA DÉFENSE píše:Jo? A kolik Vás je Dušane, ty to umíš, Petr to umí... Ale v Kobylisích se i na erpéčkách jezdí, jak se zrychlovačema, některý telentí z Motola mi přijde, že maj problém i s T6.........
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Jo? A kolik Vás je Dušane, ty to umíš, Petr to umí... Ale v Kobylisích se i na erpéčkách jezdí, jak se zrychlovačema, některý telentí z Motola mi přijde, že maj problém i s T6...dušan píše:dovoluji si upozornit, že řidič, který umí použít "tlačítko ČB" rozjede soupravu T3R.P bez cuknutí (to samé platí o používání odbrzdění pákou u vozů T6)