Ty bys pořád jenom rušilRadim píše:Třeba 13 ctku bych takyzrušil........
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jenže zejména ve špičkách, kdy se sváží lidi z krajů města do centra lidé půlený interval 4 minuty na 15 a 25 ocení. Linka 15 mi rozhodn nepřipadá jako nevyužitá linka, i o víkendech je zejména v úseku Hradčanská - Palmovka - ( Kobylisy ) dost natřískanáRadim píše:Já bych 15 ctku zrušil jezdí stejně jako 25,jenom na Strossmayerovo nám.zahne doleva.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To ukončení 5 spojů linky 22 na Vypichu je kvůli malé kapacitě smyčky Bílá Hora. Myslím že to jsou zátahy do Vokovic.4021 píše:Tak to je paráda.
A opravdu se nikde nic neomezuje?
Všiml sem si že pět párů spojů na 22 v PD bude končit už na Vypichu.
To bude z Palmy na Kobylisy ještě větší luxus než dnes... to bude paráda.
V soupravy na 25 bych fakt věřil,až tam opravdu vyjedou. Víme jak to dopadlo posledně.
já na to říkám totéž, co nedávno: tedy 25 zrušit, 12 cd+ct odklon ve směru z Barrandova z Dělnické na Špejchar, v tomto úseku označena jako "25", 15 prodloužit na BH se standardními provozními parametry včetně vypravení (tedy 2xT). 25 ve dvojicích je vyjma úseku Břevnov-Tržnice zbytečnost, zejména tedy v Kobylisích.
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sirka píše:Psalo se o návrhu ze strany MČ P7 dát 25 do dvojic a 15 nechat - byly by na to vozy? Jak to vidíte do blízké budoucnosti s 15 a 25?
Já bych 25 do těch dvojic dát zkusil. Pochopitelně pouze ve všední dny. O víkendech plná zrovna nejezdí...
A 15 bych ponechal. Ta je obsazená akorát.
Na období Vánoc jako v minulých letech doufám, že bude v soupravě jezdit "4". Už na ROPIDu zjistili, že v tomhle období bývá krušné s ní v sobotu odpoledne jezdit...
-
K-M
pawel píše: (už jsem tento příspěvek uváděl na K-r, tak by mě zajímalo, co tomu řeknete tady..)
To samé co tam
zajímavé, leč krkolomné. Přetěžování tramvají na Letné je dáno nepravidelností intervalů a zpoždění, první tramvaj jede na st 4, druhá na st.3 a třetí na st. 2 a pak zase 7 minut nic. Tradiční problém pokusů o proklady a dogmatu intervalů 8/10/15/20. Až Ropid přestane lpět na grafikonových schématech, bude líp.
Chicht, ta 12 by se prostě na Strossu křížila, nebo míjela (varianta Stross-Tržnice-Dělnická-Výstaviště-Stross- Letná) a nemusíme přečíslovávat.
Taky by se ovšem mohla upravit do trasy Výstaviště-Dělnická-Tržnice-Letná-Chotkovy sady-Malostr.-Barr. a 5 zrušit (a 26 přes Floru), což bych možná dokonce preferoval a ještě ušetříme (já vím šetřit se teď v Praze nechce a nemusí, ale ono to přijde)
Komplexnější řešení ale zřejmě bude vynuceno až tou výlukou po roce 2009: Napaječ Petřin a Liboce l.č.2 v int 4/5/10, zrušená 20 a 18, linky 1 a 26 v int 4/5/10, 8,15,25 jako teď a pobere se to na Letné nádherně.
Budoucnost patří bagrům!
-
K-M