M. expres píše:Nově jsou na lince tramvaje č. 25 nasazovány soupravy se dvěma vozy místo jednoho. Linka č. 25 jezdí z Bílé Hory Prahou 7 od Libeňského mostu dolními Holešovicemi na Letnou a pokračuje do vozovny Kobylisy.
Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- pan Vedoucí
- Uživatel
Je to naprosto přesně - ono se stačí podívat na Martynův přehled vypravení, kde je to v poznámkách uvedeno - http://www.prazsketramvaje.cz/jizdnirady/20070108.xlsDJ LA DÉFENSE píše:Hele jen z hlavy co si pamatuji, tak: 3, 4, 10, 11, 16, 19, 24, 26 tohle jsou na co jsem si vzpomněl, ale třeba už jich je více a nebo naopak něco odpadlo.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
tak vypravení platné od 8/1 se nám po týdnu, tj. od 15/1, opět mění. od zítřka vypravují linku 25 v Pd vozovny KO (4 pořadí), HL (6), SA (4), VO (4); po týdnu se to (dlužno říct rozumně) změní tak, že zmíněná 4 pořadí ze SA budou převedeny na linku 24, naopak 4 pořadí KO z d-24 budou převedeny na d-25.
dále to vypadá na nějaké čachry s víkendovou 11kou, to ale z vývěsek přesně nepoznám.
dále to vypadá na nějaké čachry s víkendovou 11kou, to ale z vývěsek přesně nepoznám.
-
I.am.good
Především podle mne má DP Praha absolutní nedostatek v informování cestujících na výjezdových / zatahovacíh trasách... On je totiž asi velkej problém, na přehazovačky dát zvenku třeba to co tam je, ale dát to výš a pod to menším písmem hlavní zastávky na trase, zevnitř psát lehce jen něco o té vozovně
a jinak tam dát teploměr se všema zastávkama trasy... To samé pro výjezd.. Pravda - u digitálních orientací je to horší, ale stále by tam ty zastávky mohly alespoň jezdit, jako u autobusů... Co je platný, že v tramvajích máme vnitřní LED panel jako kráva, když na něm není vůbec nic zajímavého - jen příští zastávka a ve stanici směr jízdy
Ta samá úprava po vzoru autobusů je opět neřešitelná..... 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Solidarita totiž přežívá - ale vysvětlení - vlaky zatahující od Dílen (Černokostelecké) měli kdysi výstupní zastávku Vozovna Strašnice, zřízenou před křižovatkou. Po té, co byla zastávka zrušena, aby na křižovatce zůstal odbočovací pruh na základě požadavku Policie, bylo, pro zdůraznění, že tramvaj cestující nedoveze k vozovně Strašnice, zvoleno označení zastávky Solidarita.... Každopádně za větší zrůdnost pokládám, pokud vlak linky 25 či 14 z vozovny Kobylisy z druhé konečné hlásí "Vlak jede do vozovny Kobylisy" - cestující je jak na trní, kam to kde uhne a přitom jediným rozdílem bývá výstupní zastávka....8750 píše:Je pochopitelné, že cestujících jezdí minimum. To ale z Černokostelecké na Solidaritu taky a mně jde právě o to, že tam se ta jiná zastávka než vozovna praktikuje a tady ne, přičemž principiálně jsou oba případy stejné.
Je pochopitelné, že cestujících jezdí minimum. To ale z Černokostelecké na Solidaritu taky a mně jde právě o to, že tam se ta jiná zastávka než vozovna praktikuje a tady ne, přičemž principiálně jsou oba případy stejné.trainzjohny píše:Jó, tak to já nevím, ale co vím tak je že jezdí téměř zásedaně úplně prázné a večer často i po tmě (že v salónu nesvítí). Oni většinou jedou hned za normální linkou.