Nechce se mi to hedat, ale kdy jsem se během týdne opakovala? Uvěodmuju is v linkovém vedení, to ano, rposeazuju dexistenci l.9 beze změny, ale kde jinde?!jara píše:Ne není!!!!! Vem si příspěvky tohoto nicku za poslední týden........ A piš si odpovědi od ní na příspěvku. Nebudou se opakovat?? Budou!
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
radek31
- Moderátor
dnes ráno byla sranda s 9111
řidič si tramvaj připravil a v čase výjezdu se rozjel z haly, po pár metrech naskočila zajišťovací brzda a docela drsně zastavila tramvaj (jako bonus to vyšlo akorát na sekci) - pár minut okolo ní běhalo bezradně několik depáků, pak dostal řidič 8711+2, depáci jí kompletně ručně odbrzdili a pak už to šlo
ještě dopoledne se vrátila na l. 3, zahlédnul jsem jí na Palačáku
řidič si tramvaj připravil a v čase výjezdu se rozjel z haly, po pár metrech naskočila zajišťovací brzda a docela drsně zastavila tramvaj (jako bonus to vyšlo akorát na sekci) - pár minut okolo ní běhalo bezradně několik depáků, pak dostal řidič 8711+2, depáci jí kompletně ručně odbrzdili a pak už to šlo
ještě dopoledne se vrátila na l. 3, zahlédnul jsem jí na Palačáku
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní MFD píše, že má letos přijít 22 kusů, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=006 ... a&c=659821
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=006 ... a&c=659821
Pěkná čísla, ale jsem docela zvědavý jak chce Škodovka dodat v roce 2010 32ks 15T když první vzorky dodá jen o rok dřív, a to se jedná o úplně novou tramvaj s novou koncepcí. Já jen že když jim nestačil rok na vyladění 14T která vychází z koncepce Astry a Vektry...demon píše:Já jsem taky smlouvu neviděl, jen jsem psal že v schváleném plánu investic figuruje všech 60 kusů 14T a to s termíny dodání: 2005-2 ks, 2006-10 ks, 2007-15 ks, 2008-15 ks, 2009-15 ks(+2 ks 15T), 2010-3 ks(+32 ks 15T), atd...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Karotka
- Uživatel
Jinými slovy, mezi podpisem objednávky a dodávkou potřebujou minimálně 3/4 roku. Ale co se teda stane, když se neobjedná v 1. čtvrtletí?Proxy píše:pokud si dobře pamatuji zadávací podmínky - tak tam bylo psáno něco jako, že objednávka na rok příští musí být zadána nejpozději v 1. čtvrtletí roku předchozího...
-------
OT:
- Už to tu zase je dost nepřehledný. Já vím, že spousta "vedlejších" věcí svádí k pokecání, ale k tomu by se mohlo využívat "kecací" téma Kam s ním, nebo soukromé zprávy (kdo neví: tlačítko SZ pod každým příspěvkem).
- Prosinec/prasinec: podívejte se na klávesnici, podle mě to není překlep, ale úmysl (nebo předávkování studiem hnojárny
- stále stejné opakující se dotazy: jednodušší a přehlednější je prolistovat pár stránek dozadu (nebo příbuzných témat), jestli tu už podobná otázka nepadla dřív. Otázky, kdy se tazatel/ka domnívá, že to tu "určitě každej ví, jenom já ne", je lepší adresovat soukromě. Téměř komukoli.
- a teď se stydím, že lezu moderátorům do zelí
- případné reakce na tento můj OT pište sem: viewtopic.php?t=645