Děkuju pěkně. A kdo mi dá příspěvky na taxislužbu? Sociálka? Jinak opravdu by to došlo k věčným kolonám, smradu a naštvání...DJ LA DÉFENSE píše:Metro?? To taky prodat a udělat z něj garáže.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Karotka
- Uživatel
Chacha, no určitej efekt by to mělo:DJ LA DÉFENSE píše:Nejlepší by bylo prodat veškeré tramvaje a autobusy a za ty peníze nakoupit každému obyvateli vozidloJééééé to by se mi líbilo, třeba taková 911 Targa
- nebylo by kde zaparkovat
- nebylo by kudy jet a vlastně ani kam jet
-> takže by hezky všichni chodili pěšky (někteří případně pěšky & metrem nebo vlakem)
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vykouknu z okna a vidim, že zas nemáš pravdu, 2/3 to nejsou, když budu akceptovat, že by to mohla být třetina, žena mě bude podezřívat, že jsem požil a vidim dvakrát. Takže přeháníš jako obvykle.Káem píše:Demone , postav se na hodinu na IPP a uvidíš jak se tam vymění 2/3 každé soupravy odkud a kam ty lidi jdou. Jinak průzkum na to samozřejmě taky je. Tys nikdy nerozdával ty štítky cestujícím v metru?
Bohužel, budeš-li chtít nainstalovat k signalizaci nějaká skákající čísla, bude to muset vyjít v zákoně.
Štítky jsem nerozdával, za nás se to nedělalo, protože strana a vláda měla v těhle věcech jasno i bez průzkumů...
Opravdu jsi si jistý, že každý informační prvek je nutné zanést do zákona ? Jsou tam signalizace přihlášení, výzvová návěstidla, směrovky na kontaktnim zámku, jsou tam návěsti "volný úsek" apod., nebo to upravují vnitropodnikové normy ? Možná by se k tomu vyjádřit někdo z řidičů...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, asi jsem špatně nastudoval jejich program, nebo nevzal v potaz všechny aspekty jejich pseudoekologickýho myšlení...XSC píše:Až se dostanou zelený pořádně do vlády, tak tramvaje jezdit nebudou. Protože díky jejich vztahu k energetice budeme vyrábět elektriku jen třením liščího ocasu (což následně zakážou kvůli liškám).
Takže sorry, beru zpět a jdu hledat nějakou příhodnou jeskyň.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demone , postav se na hodinu na IPP a uvidíš jak se tam vymění 2/3 každé soupravy odkud a kam ty lidi jdou. Jinak průzkum na to samozřejmě taky je. Tys nikdy nerozdával ty štítky cestujícím v metru?
Bohužel, budeš-li chtít nainstalovat k signalizaci nějaká skákající čísla, bude to muset vyjít v zákoně.
Zelení prosadili ve svém AKTUÁLNÍM (zítra bude vláda jmenována) vládním programu to, že se nebude rozvíjet atomová energetika a dále že se neprolomí limity těžby hnědého uhlí. Odpor k větrníkům je všeobecně znám. Z ČEHO BUDEŠ DĚLAT ELEKTŘINU PRO SVOJE TRAMKY? Při vizi zelených ve vládě se jeví dodávky plynu a ropy z Ruska pro busy a IGK jako prototyp jistoty a stability.
Zelení prosadili ve svém AKTUÁLNÍM (zítra bude vláda jmenována) vládním programu to, že se nebude rozvíjet atomová energetika a dále že se neprolomí limity těžby hnědého uhlí. Odpor k větrníkům je všeobecně znám. Z ČEHO BUDEŠ DĚLAT ELEKTŘINU PRO SVOJE TRAMKY? Při vizi zelených ve vládě se jeví dodávky plynu a ropy z Ruska pro busy a IGK jako prototyp jistoty a stability.
Až se dostanou zelený pořádně do vlády, tak tramvaje jezdit nebudou. Protože díky jejich vztahu k energetice budeme vyrábět elektriku jen třením liščího ocasu (což následně zakážou kvůli liškám)demon píše:P.S. Sleduješ vzrůstající volební preference zelených ? Až se jednou dostanou pořádně do vlády (ne jen do počtu), tak ti budou tvý kontakty prd platný, leda by ti vybavili nějakou povolenku, což je samozřejmě možný...
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
I.am.good
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Už nic nepiš demonku si naivní komikdemon píše:Nepotřebuju nikoho lákat, ti rozumnější vědí své a naštěstí si dokážou dát pět a pět dohromady. Takže si zajezdi dokud můžeš, za pár let bude cesta autem do centra luxus, kterej si nebudeš moct dovolit.![]()
P.S. Sleduješ vzrůstající volební preference zelených ? Až se jednou dostanou pořádně do vlády (ne jen do počtu), tak ti budou tvý kontakty prd platný, leda by ti vybavili nějakou povolenku, což je samozřejmě možný...
Zelený?? Hahahaah každej z nich se vozí A8. A já v centru bydlím, takže já do centra asi budu moct vždy. Rozumný lidi?? Hm to jo no pokud ti nevadí ten smraďoch pod tebou okej.