a to tam jako nebudou moct nikdy??pan Vedoucí píše:protože je o pár tun těžší, než se propočítávalo..
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- pan Vedoucí
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Viděl jsem ji bez světel bylo kolem 10 na Želvě, nejsem *****, viděl jsem ji tam no. Akorát jsem si myslel, že dorazila právě teďka no...demon píše:Dneska vezli 9052 z ÚD ? To jsi měl asi vlčí mhu....
Do Hloubětína odjela už koncem minulýho týdne a když odjížděla, tak měla osvětlení kompletní - viz foto někde na třetí stránce. Teď je bez několika blikačů a obrysovek. Wana má půjčených 6 blikačů a 4 obrysovky, ale tušim že něco je i ze skladu. Se spolehlivostí to nemá nic společnýho, prostě se někomu víc líbili tyhle, tak tam jsou...
Nevržou ty kachny, co už byli v ÚD na opravě, časem postupně přijdou všechny.
Na Barrandov prý zatím nééé...
Kdy dofrčí další?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska vezli 9052 z ÚD ? To jsi měl asi vlčí mhu....DJ LA DÉFENSE píše:Já viěl dneska jak z údu vezli 9052, neměla namontovaný ještě světla, nevim zdálo se mi že to byly blinkry
Do Hloubětína odjela už koncem minulýho týdne a když odjížděla, tak měla osvětlení kompletní - viz foto někde na třetí stránce. Teď je bez několika blikačů a obrysovek. Wana má půjčených 6 blikačů a 4 obrysovky, ale tušim že něco je i ze skladu. Se spolehlivostí to nemá nic společnýho, prostě se někomu víc líbili tyhle, tak tam jsou...
Nevržou ty kachny, co už byli v ÚD na opravě, časem postupně přijdou všechny.
Na Barrandov prý zatím nééé...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kachny na Barrandov
Na Barrandov nesmí...Radim píše:Kdy vlastně budou jezdit na Barrandov KT8D5.RN2P,ti tam snad mužou?????
-
Radim
Kachny na Barrandov
Kdy vlastně budou jezdit na Barrandov KT8D5.RN2P,ti tam snad mužou????? 
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel