T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že dva typy podvozků zároveň na jednom voze můžu skoro vyloučit, i když by to čistě teoreticky šlo...arny píše:Mě taky připadá divný, že bude mít jeden podvozek takový a druhý jiný... Říkal mi, že přijde první 52 a jednička bude později. tak nevím jak to s nimi je...A ty kotoučovky jsem myslel ty lepší...
Pak by ovšem klidně mohly přijít obě najednou a jednička by nemusela čekat.
Kotoučovky samozřejmě budou jen na těch nových podvozcích, na současných jsou klasický bubny.
Ke dnešku má ujeto 258 km.
No já jen říkám co jsem od něj slyšel, kdyby to byl nějaký manipulák z vozovny, tak tomu věřit moc nebudu. Ale u něj pochybuju, že by mi nějak kecal. Myslím, že se snad dokonce některých zkušebek zůčastnil, protože ty tram z má nastarosti. Mě taky připadá divný, že bude mít jeden podvozek takový a druhý jiný... Říkal mi, že přijde první 52 a jednička bude později. tak nevím jak to s nimi je...A ty kotoučovky jsem myslel ty lepšídemon píše:I když teď mě napadá, jestli snad někoho nenapadlo hodit jeden hotovej podvozek pod 8251 a druhej pod 8252...![]()
Ale snad ne, o tom bych už něco věděl...
Já se jen těším, až jich bude víc, tak se sní možná svezu na noční 26 nebo aspoň říkal, že na tu 2. nenacpe všechny
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Venku byla si čtyřikrát, takže toho ujela určitě víc než 50 km. Dneska asi taky byla venku, protože na rozdíl od posledních 3 týdnů stojí hned u vrat. Brzdy nejsou takovej problém, TBZ má splněný a až dostane blinkry, tak půjde na vozovnu. Kotoučovky samozřejmě dostane na oba podvozky, ale tušim že dřív než v půlce března to nebude. Zatim jsou díly jen na dva a ty budou pod 8252, která se zrovna dokončuje.arny píše:...že prý ujela jen 50 km a pak se na to vy... kvůli těm brzdám. Mám ještě jeden dotaz co je na tom pravdy, že kotoučovky bude mít pouze jeden podvozek?
I když teď mě napadá, jestli snad někoho nenapadlo hodit jeden hotovej podvozek pod 8251 a druhej pod 8252...
Ale snad ne, o tom bych už něco věděl...
Jo díky díkydemon píše:Tak 8177 sem obhlídl a tady je... Bebíčko neni zas tak hrozný, laminát už tuhne.
Zrovna dneska jsem opět ve Vokovicích. A nějak jsem se tam zakecal s jedním z šéfu. A bavili jsme se o těch wanách (kde bude jezdit, o potkávačkách, jestli jde spřahovat, jestli bude....). Říkal mi i něco o té zkušebce s 8251, že prý ujele jen 50 km a pak se na to vy... kvůli těm brzdám. Mám ještě jeden dotaz co je na tom pravdfy, že kotoučovky bude mít pouze jeden podvozek?
Ještě jednou dík za tu fotku.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak 8177 sem obhlídl a tady je... Bebíčko neni zas tak hrozný, laminát už tuhne.arny píše:To jsem věděl, ani mi večer ve Voko, nechtěli řict jak moc. Nemá někdo foto, abych jí videl
S tou sobotní zkušebnou jsem byl až moc velkej optimista, sice sme zakvaltovali, ale asi ne dostatečně, navíc mi nějak nedocvakli ty světla, to by sme museli očesat další kačenu...
Tak snad příští týden.... Možná.... Asi....