no a co by si pak dělal/a třeba v Poznani, kde je sloupek třeba uprostřed soupravy. myslím že na tom kde jsou dveře tak nezáleží, je to otázka zvyku. u metra se taky nerozčiluješ, že nemůžeš nastupovat dveřmi pro strojvedoucího. já osobně si nastoupím radši dvojkřídlími dveřmi, než poměrně úzkými jednokřídlimi. pořád lepší, než nastupování do oblouku jako u T3 a T6 kvůli zástěně kabiny řidiče.2217 píše:No to já taky. Klidně T3 i T6. Zato jsem apriori rpoti něčemu, co má první mnástupní dveře 8metrů od sloupku!!!Kde já je mám hledat?? Ještě stále jsem tím nejela, ale tohle si ěnjka neumím představit... přitom T3 i T6 mají první devře tam, kde mají být.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No to já taky. Klidně T3 i T6. Zato jsem apriori rpoti něčemu, co má první mnástupní dveře 8metrů od sloupku!!!Sheep píše:skoda je len ta ze za komunistov sa prisne drzali PCC standardu, keby spravili nastupista tak mozme mat vsetky elektricky 100% nizkopodlazne a myslim ze T3 alebo T6 by som si tak vedel bez problemov predstavit
-
I.am.good
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to bylo smutné celé. Tato tramvajka jezdila jen na lince 20. Jinde snad ani nemohl. Viděl jsem video, kde se snažila projet križovatku Prašný most. A trošku drhnula "bříškem". Ale svezení s ní bylo krásné!mechurav píše:napadla mě jen taková otázka, někde na netu jsem viděl fotky tramvaje GT6N v Praze někdy z roku 1992. ale nikde jsem se nedočetl nic víc, nevíte někdo něco? byla jen zapůjčená jako Astra? jen mi to přijde jako velice smutná věc že jsme v Praze měli 100% nízkopodlažní tramvaj a nic z toho a o 13 let později jen 50% a považujeme jí za to nejmodernější co můžeme mít.
napadla mě jen taková otázka, někde na netu jsem viděl fotky tramvaje GT6N v Praze někdy z roku 1992. ale nikde jsem se nedočetl nic víc, nevíte někdo něco? byla jen zapůjčená jako Astra? jen mi to přijde jako velice smutná věc že jsme v Praze měli 100% nízkopodlažní tramvaj a nic z toho a o 13 let později jen 50% a považujeme jí za to nejmodernější co můžeme mít.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To je prosté. Akákolvek změna na vozidle stojí horentné peníze. Pokud si zákazník změnu nezaplatí, žádná u nikoho nikdy nebude.Smurfx píše:Ano, to pískání i specifický rachot podvozků odněkud poznávám
Díval jsem se i na jiná videa a tak mě napadá, proč má 16T také 1,5 sedačky? Myslel jsem, že to bylo "nutné" jen u pražské 14T, protože dopravní podnik měl přísné požadavky na nápravové tlaky. Tady by měl být střední článek lehčí a zadání na tlaky asi taky nebylo tak tvrdé, proč tedy opět umělé snížení obsaditelnosti?
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to pískání i specifický rachot podvozků odněkud poznávám
Díval jsem se i na jiná videa a tak mě napadá, proč má 16T také 1,5 sedačky? Myslel jsem, že to bylo "nutné" jen u pražské 14T, protože dopravní podnik měl přísné požadavky na nápravové tlaky. Tady by měl být střední článek lehčí a zadání na tlaky asi taky nebylo tak tvrdé, proč tedy opět umělé snížení obsaditelnosti?