Naivní dětské představy o tramvajích

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 24.1.2007 22:39

Ale páni policisti byli vcelku hodní akorád, že zdržovali... :lol: A prudili za špatné nastavené papírové BUSE :lol:

No mimochodem starou karosu C734 se kterou sem odjezdil akci 2 a 3 jsem prodal jinému provozovateli a zakoupil jsem luxusní Citaro, ale ještě nebyla možnost nasadit na linku, zatím se jezdí služebně :lol:

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 24.1.2007 21:57

I.am.good píše:Dělali jste i zvuky? (otvírání, zavírání dveří, výstraha?? ) :D:D
To již bylo zcela individuální :wink:

Asi nejúchylnější byla ta třetí, tam už to bylo dotáhnuto vše, jak jsme si představovali. Ta se mimochodem také velmi zalíbila hlídkujícím policistům, kteří kontrolovali techničáky od autobusu. 8-)

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 24.1.2007 21:45

I.am.good píše:No tak to už je fakt nářez, tu fotku posílám MUDr. Chocholouškovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dělali jste i zvuky? (otvírání, zavírání dveří, výstraha?? ) :D:D
Tak mi pak nezapomeň poslat datum, kdy se mám dostavit. TAm se dělalo věcí. Vyplňoval štítek,hlásilo se,jezdilo se na čas........... Zrovna o víkendu jsem našel ještě jízdní řád včetně mnou vyplňeného štítku.
Byl jsem tedy jen na akci č.2

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 24.1.2007 21:39

No tak to už je fakt nářez, tu fotku posílám MUDr. Chocholouškovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dělali jste i zvuky? (otvírání, zavírání dveří, výstraha?? ) :D:D

Sergei-LBC
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergei-LBC » 24.1.2007 21:11

Mé kolo bylo obyčejně kromě Karosy B 732 ještě Citybus 2070 a 15Tr :lol:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 24.1.2007 17:04

Démon, Good, DJ - přesný, přesný, přesný. Tak tohle jsem dělal taky včetně výletů s matkou a sestrou do přírody při každém zastavení a mamka ze mně páčila, co to je a nebyla schopna pochopit odpovědi typu "autobus kulatej" nebo "autobus hranatej" :D

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 24.1.2007 16:53

demon píše:Tak já se přiznam taky k jedný úchylce (i když by to možná víc patřilo do Termixu... :D ).
Jako malej sem jezdil po Šancích na kole, zastavoval u laviček a dělal "tssss", "píííííííí", "tssss".... Prostě klasická eŠeMka...

Ale klid, už mě to pustilo ! Už nemam kolo... :wink:
Já stejně jako DJ - ale měl jsem Karosu a nebylo to na kole, ale s kočárkem, ve kterém byla ségra :)) Jo a ještě jsem v tramvaji nejraději seděl na první sedačce napravo za II. dveřmi, mačkal ty šrouby na spojovacích tyčích a dělal, že otevírám a zavírám dveře a bzučím výstrahu. :D

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 24.1.2007 9:01

demon píše:Tak já se přiznam taky k jedný úchylce (i když by to možná víc patřilo do Termixu... :D ).
Jako malej sem jezdil po Šancích na kole, zastavoval u laviček a dělal "tssss", "píííííííí", "tssss".... Prostě klasická eŠeMka...

Pche. :-) Dodnes mám uložen plán linkového vedení pro kolo-tramvaj v okolí svého dětského bydliště. Např.třiadvacítka jezdila z Ořechovky na Hanspaulku a nebyla oblíbená pro svou kopcovitou trasu. Neměl jsem dlouho přehazovačku. :P

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 24.1.2007 0:13

Tom 11 píše:Ikarus 280 :lol:
J8 ne, nevěděl jsem jak udělat "kloub" se "třetí nápravou"

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 24.1.2007 0:04

DJ LA DÉFENSE píše:Taktéž, ale já už měl "Karosu" :oops: :lol:
Ikarus 280 :lol:

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 24.1.2007 0:02

Taktéž, ale já už měl "Karosu" :oops: :lol:

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 23.1.2007 23:58

Teď jsem si vzpomněl na jednoho "pána",kterého jsem několikrát potkal a dělal tramvaj...

Dokonce se o něm psalo i v novinách a potom když ho chytli a dali do Bohnic :D ,tak se o něm byla reportáž v TN!

Jednou měl i baterku(jako blinkry) a magneťák do kterého vyhlašoval zastávky... :lol:

"Jezdil" hlavně na Vinohradech... :D

Pamatuje si to tady ještě někdo(jsou to asi 2 roky)???

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 23.1.2007 23:10

Smurfx píše:Mně se tramvaje vždycky líbily :) . Už od té doby, když jsem jezdil na kolenou s mým otcem tramvajákem a zavíral a otevíral dveře. Až teď mě napadá, že to asi nebylo úplně v souladu s předpisy, jezdit na klíně s malým děckem :)
Tak já se přiznam taky k jedný úchylce (i když by to možná víc patřilo do Termixu... :D ).

Smurfx
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smurfx » 23.1.2007 22:39

Mně se tramvaje vždycky líbily :) . Už od té doby, když jsem jezdil na kolenou s mým otcem tramvajákem a zavíral a otevíral dveře. Až teď mě napadá, že to asi nebylo úplně v souladu s předpisy, jezdit na klíně s malým děckem :)

Odpovědět