T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Ahoj!
Píšu článek do časopisu Indóház (http://www.indohaz.hu) o vozu T3R.PLF, a
potřebuji fotku taky; ale ještě nemohl jsem fotografovat takové vozy,
tak chtěl bych se zeptát, že mohl by někdo dát mi hezkou fotku, na které
je pražská Wana. Je nejlepší vidíme-li nízkopodlažní čast dobře.
moje adresa pro to: ckdkelemen @ gmail.com
Děkuji pěkně!
Píšu článek do časopisu Indóház (http://www.indohaz.hu) o vozu T3R.PLF, a
potřebuji fotku taky; ale ještě nemohl jsem fotografovat takové vozy,
tak chtěl bych se zeptát, že mohl by někdo dát mi hezkou fotku, na které
je pražská Wana. Je nejlepší vidíme-li nízkopodlažní čast dobře.
moje adresa pro to: ckdkelemen @ gmail.com
Děkuji pěkně!
Velmi milé překvapení. Úprava bude nejspíše softwarová-změna frekvenceIsidor píše: - konečně to nepíská! výzbroj myslím. Copak je za tím - změna software/hardware nebo "jen" umístění na střeše
Podle mě se vypíná stejně jak u rekonstrukcí, ale je hlučnější protože musíš mít chlazení jak na výzbroj(která je na střeše) a taky na motory.Tak že vlastně dvojnásobný počet ventilátorů.- na druhou stranu, statický měnič (či co to je, snad jeho chlazení) hučí i počas delších pobytů na zastávce (nevypíná se po chvilce)
Jóo, to je velké mínus pro cestující pražské wany. Snad to napadne někoho to tam dodat.- moc chybí vnitřní BUSE v zadní části
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čistě teoreticky to je možný stihnout, ale můj osobní tip je že dřív než v pátek tam nebude.7080 píše:8252 je očekávaná na vozovně ve středu 14.2.
Podvozky ještě nejsou hotový, budou snad zítra, když půjdou hned v pondělí na zkušebnu a dobře dopadnou, v úterý se zavážou, projdou TK a odjezdí nějakou zkušebku a TBZ....
Vidíš jak je to napnutý a pořád věříš středě ?
- pan Vedoucí
- Uživatel
Pár postřehů k waně:
- konečně to nepíská!
výzbroj myslím. Copak je za tím - změna software/hardware nebo "jen" umístění na střeše?
- na druhou stranu, statický měnič (či co to je, snad jeho chlazení) hučí i počas delších pobytů na zastávce (nevypíná se po chvilce)
- moc chybí vnitřní BUSE v zadní části (vzor), na přední není vidět!
- zadní označovač jiný (novější typ se zobrazovaním času) než první dva
- socko-uspořádaní 1+1 je fakt ostuda
díky NP části působí celý interiér mnohem prostorněji a alespoň mně to teď přijde jak dokonalý dobytčák... a když už na zadní plošině nemusí být místo na kočárek, proč tam nejsou sedačky?!
- nátěr hodnotit nebudu a nemůžu, potkal jsem ji až za tmy (naštěstí)
Smurfx: 14T je nový typ, wana "jen" rekonstrukce, jistě tam bude rozdíl v délce kurzu/seznámení
- konečně to nepíská!
- na druhou stranu, statický měnič (či co to je, snad jeho chlazení) hučí i počas delších pobytů na zastávce (nevypíná se po chvilce)
- moc chybí vnitřní BUSE v zadní části (vzor), na přední není vidět!
- zadní označovač jiný (novější typ se zobrazovaním času) než první dva
- socko-uspořádaní 1+1 je fakt ostuda
- nátěr hodnotit nebudu a nemůžu, potkal jsem ji až za tmy (naštěstí)
Smurfx: 14T je nový typ, wana "jen" rekonstrukce, jistě tam bude rozdíl v délce kurzu/seznámení
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
70 řidičů? Kdy se na ní stihli vycvičit? 14T je osm, jsou tady takovou dobu a řidičů s oprávněním na ně je sotva 307080 píše:8252 je očekávaná na vozovně ve středu 14.2. Pokud nedorazí, bude 8251 jako cvičná vždy od pondělí do čtvrtka a v pátek bude jezdit s lidma.
Oprávnění má v současné době asi třetina vozovny, tj. 70 řidičů.
Naposledy upravil(a) Smurfx dne 09.2.2007 19:56, celkem upraveno 1 x.
8252 je očekávaná na vozovně ve středu 14.2. Pokud nedorazí, bude 8251 jako cvičná vždy od pondělí do čtvrtka a v pátek bude jezdit s lidma.demon píše:Tak na tu 8251 teda... To jsem opravdu nečekal.
8252 dorazí nejdřív koncem příštího týdne, ale pravděpodobnější je až ten další.
Oprávnění má v současné době asi třetina vozovny, tj. 70 řidičů.