Stejně ale mi to nedá, já to info tu nemůžu najít, že jezdí dneska porše na 1/9
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A co když já jsem línej odpovídat po 250 na to samé4021 píše:Petr: Dík, no tady těch příspěvků je tak strašně moc, že se v tom vůbec nevyznám, a když mě zajímá jenom jediná informace, tak se mi to holt nechce všechno číst no. Sem na to moc línej.
Ale tak prsty neupadnou když se píšou dvě věty, ne?
Dovolím si však malou poznámku: Každý kdo chce něco vědět by mohl nejdříve vyvinout trošku úsilí. Pak se člověk diví, že je našemu školství vytýkáno, že žáci nejsou schopni nalézat a zpracovávat informace, pokud jim nejsou naservírovány pod nos... A vážně to nemíním jako žádný počátek hádky. Jen bych byl rád, aby se návštěvníci naučili pracovat s tím, co tady je a opravdu se po 250 nezeptali na to samé, nač se ptá někdo jiný 4 příspěvky pod jejich, navíc na stejné stránce
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Ježiš marja, to tak rádi děláte z lidí blbce... já to fakt nechápu, jakmile se někdo na něco zeptá co už někde je napsáno, hned je to totální vůl...
Že vás to baví to furt probírát...
Neni to jedno? Příště si rozmyslim se tady vůbec na něco ptát, když se dozvim, že sem uplně tupej...
Jakmile je nějakej důvod, hned se pustit do hádky a setřít ho... super
Že vás to baví to furt probírát...
Jakmile je nějakej důvod, hned se pustit do hádky a setřít ho... super
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že jezdí vůz 9113 na 1/9. Stačilo by jen trošku zalistovat zdejším fórem, než položíš po 250 tu samou otázku jako diskutující před tebou....4021 píše:Měl bych jeden prostý dotaz, dneska nebo zejtra, jezdí někde nějaký porše?![]()
Včera sem sice viděl jak 9113 tak 8251, ale v obou případech z okna protijedoucí T3. Holt to 9/9 má pro mě velmi špatný časy, nehodí se mi její spoje vůbec.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na trať to mělo vyjet v pondělí a já jsem to veděl již v pátek,že ze strašnic na 90% nevyjede.Smurfx píše:To je zvláštní, že se na to přišlo až v den, kdy měly ty tramvaje vyjet (pondělí) a všichni se divili že nevyjela ani jedna. To se o těchto problémech nevědělo dřív? Vždyť jezdili zkušební jízdy, TBZ a nikdo tady nikdy nepsal o problémech s elektroinstalací a všichni se těšili, jak jich co nejvíce vyjede a zdálo se, že to závisí jen od počtu řidičů
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní, že se na to přišlo až v den, kdy měly ty tramvaje vyjet (pondělí) a všichni se divili že nevyjela ani jedna. To se o těchto problémech nevědělo dřív? Vždyť jezdili zkušební jízdy, TBZ a nikdo tady nikdy nepsal o problémech s elektroinstalací a všichni se těšili, jak jich co nejvíce vyjede a zdálo se, že to závisí jen od počtu řidičůjara píše:To že tramvaje 14T nevyjíždějí není Apexem. To že jsi viděl, že zlobí na voze 9113 není problém u všech. Problémy jsou daleko někde jinde. A jsou spojené s napájením. A jak je známo elektrické zařízení když není napájeno tak má prostě smůlu.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To že tramvaje 14T nevyjíždějí není Apexem. To že jsi viděl, že zlobí na voze 9113 není problém u všech. Problémy jsou daleko někde jinde. A jsou spojené s napájením. A jak je známo elektrické zařízení když není napájeno tak má prostě smůlu.Smurfx píše:Aha, to je primaA ví už někdo, proč nejsou schopni vypravit alespoň jednu tramvaj? Na tu by určitě lidi byli a kromě problémů s Apexem tu nikdo žádnou poruchu, kvůli které by neměly další 14t vyjet, nenapsal... ( i když asi nějaké budou, když vidím jak často kiksne v provozu 9113)