Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JO, stálo. Je mi to sice docela jasný, ale mít to přehledně na stránce tomu vyhrazené, by nebylo k zahození. jen mimochodem, když už se tu o tom píše (nové téma se mi zakládat nechce),mohl by mi někdo přes SZ vysvětlit, k čemu je DORIS a z čeho ten název vznikl? Díky.Absolut píše:Jé Dorisová věda. Nestálo by to za samostatnou stránku s výkladem?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Nejvyšší možné pořadové číslo je x99, spatřit ho můžeš leda na vozech vybavených BUSE panely, neb plastová pořadí do této výše vyrobena nejsou. Obecně vozy s technickou závadou na lince mají pořadová čísla x95-x99. Sejde-li se tedy náhoda, že bude na jedné lince naráz pět vadných vlaků, máš to hned. To samé platí o vozů po nehodě, kde jim je vyhrazena řada x-91-x94.Sirka píše:Jo, ptal jsem se na pořadí, díky. Jde mi jen o to zjistit, jaké je možné vidět nejvyšší číslo na pořadové kartičce/displeji (neboli jestliže služební ad. jízdy pořadí nemají, jaké nejvyšší číslo je mezi instruktory?)?
Jinak 9117 kolem 19.45 za Vojenskou nemocnicí dc.
Jo, ptal jsem se na pořadí, díky. Jde mi jen o to zjistit, jaké je možné vidět nejvyšší číslo na pořadové kartičce/displeji (neboli jestliže služební ad. jízdy pořadí nemají, jaké nejvyšší číslo je mezi instruktory?)?Petr píše:No, neptal si se na linky, ptal si se na pořadí, na ty jsem odpověděl.Linky samozřejmě jsou 73 cvičná jízda, 79 manipulační jízda, 6x (x číslo vozovny) záložní vlak atd.
Jinak 9117 kolem 19.45 za Vojenskou nemocnicí dc.
Díky, to je jasný. Nic dalšího v tom není (třeba zkušební, zvláštní nebo služební jízdy)?Petr píše:První číslice trojmístné pozice znamená za jakou vozovnu v danou chvíli vůz jede 1 Hloubětín , 2 - Kobylisy, 3 - Motol, 4 - Pankrác, 5 - Strašnice, 6 - Střešovice, 7 - Vokovice a 8 - Žižkov (tedy jména vozoven abecedně za sebou). U klasické linky značí další dvě pozice pořadí vlaku na lince. Cvičné jízdy mají pořadí podle čísla přiděleného konkrétnímu instruktorovi jízd. Ve tvém případě tedy jel vůz 9112 pro vozovnu Motol s instruktorem, jenž má přiděleno číslo 73.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
První číslice trojmístné pozice znamená za jakou vozovnu v danou chvíli vůz jede 1 Hloubětín , 2 - Kobylisy, 3 - Motol, 4 - Pankrác, 5 - Strašnice, 6 - Střešovice, 7 - Vokovice a 8 - Žižkov (tedy jména vozoven abecedně za sebou). U klasické linky značí další dvě pozice pořadí vlaku na lince. Cvičné jízdy mají pořadí podle čísla přiděleného konkrétnímu instruktorovi jízd. Ve tvém případě tedy jel vůz 9112 pro vozovnu Motol s instruktorem, jenž má přiděleno číslo 73.Sirka píše:Dnes kolem 10:30 přijížděla 9112 zc do Vozovny Motol, na Buse Cvičná jízda a pořadí 373 (myslim). Btw jaký je systém číslování pořadí (nemyslim teď normální čísla, jako např. 26)?
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem potkal 9117 opět na cvičné jízdě...
Někdy okolo cca 14.hodiny jela na vozovně Střešovice,pokračovala na Podbabu,tam byla tak 15 minut a jela na Hradčanskou
Potom ještě kolem 17.hodiny jela od Sparty na Hradčanskou
A kolem 12.hodiny jeli dva vozy do ÚDDP,první 8453 na Služební jízdě a za ním 5557
Někdy okolo cca 14.hodiny jela na vozovně Střešovice,pokračovala na Podbabu,tam byla tak 15 minut a jela na Hradčanskou
Potom ještě kolem 17.hodiny jela od Sparty na Hradčanskou
A kolem 12.hodiny jeli dva vozy do ÚDDP,první 8453 na Služební jízdě a za ním 5557