Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 28.2.2007 17:40

7080 píše:To bych tak netvrdil, že to nenastane. Je to tak pět let co hořelo v rozvodně střed na žižkově. Na čtyři hodiny byla přerušena dodávka proudu v celém centru města. Takových jako ty co jezdí i jinudy než jsou hlavní tahy je spousta, takže je potom úplně jedno kudy jedeš, všude je to stejně hrozné.
Já nikdy nezažil v mejch skratčkách zácpy i když teda někde nebylo povolené odbočení :lol: :lol:

DPmPET
Uživatel

Příspěvek od DPmPET » 28.2.2007 17:33

Na individuální dopravu stačí když si rozbalí Vrchní stavba své nádobíčko ,jako např. při opravě tramvajové křižovatky Octárna a to se nedělala prakticky celá a z toho už nebrunátněly motoristi ale i politici ,kteří cestovaly na ošetření do ÚVN Střešovice. :lol:

7080
Uživatel

Příspěvek od 7080 » 28.2.2007 17:29

DJ LA DÉFENSE píše:Hahaha, smai víte, že tohle hned tak nenastane, ale neříkám, že se stát nemůže, já umim jezdit i bez semaforů a umim jezdit i jinudy než jsou velké tahy. No a nakonec bych odjel na chatu a tam bych měl klid. :lol:
To bych tak netvrdil, že to nenastane. Je to tak pět let co hořelo v rozvodně střed na žižkově. Na čtyři hodiny byla přerušena dodávka proudu v celém centru města. Takových jako ty co jezdí i jinudy než jsou hlavní tahy je spousta, takže je potom úplně jedno kudy jedeš, všude je to stejně hrozné.

DPmPET
Uživatel

Příspěvek od DPmPET » 28.2.2007 17:27

adam_r píše:Stavka u nas taky neni na poradu dne, ale v New Yorky si taky mysleli, ze elektrina nemuze vypadnou. A vypadla ...

Pokud by vypadla eletrika, tak se ucpe uplne vsechno, protoze (1) daleko vic lidi vytahne auto, (2) na frekventovanych krizovatkach se bude muset vykaslat na znacky a navzajem se poustet (takove cykly bez semaforu). Efektivita bude ale vetsinou nizsi nez se semafory (3) nebudou fungovat benzinove pumpy, ...
Kráeně a pravdivě napsáno.Když vypnou proud máme po srandě........... :lol:

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 28.2.2007 17:26

adam_r píše:Stavka u nas taky neni na poradu dne, ale v New Yorky si taky mysleli, ze elektrina nemuze vypadnou. A vypadla ...

Pokud by vypadla eletrika, tak se ucpe uplne vsechno, protoze (1) daleko vic lidi vytahne auto, (2) na frekventovanych krizovatkach se bude muset vykaslat na znacky a navzajem se poustet (takove cykly bez semaforu). Efektivita bude ale vetsinou nizsi nez se semafory (3) nebudou fungovat benzinove pumpy, ...
Jo a pak přiletěj mimozemšťani, Polsko spláchne tsunami, atd.... :lol: :lol: :lol:

adam_r
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam_r » 28.2.2007 17:25

DJ LA DÉFENSE píše:Hahaha, smai víte, že tohle hned tak nenastane, ale neříkám, že se stát nemůže, já umim jezdit i bez semaforů a umim jezdit i jinudy než jsou velké tahy. No a nakonec bych odjel na chatu a tam bych měl klid. :lol:
Stavka u nas taky neni na poradu dne, ale v New Yorky si taky mysleli, ze elektrina nemuze vypadnou. A vypadla ...

DPmPET
Uživatel

Příspěvek od DPmPET » 28.2.2007 17:23

A to samé se mi stalo v létě od vozovny Strašnice na Hradčanskou.Jsem byl stejně rychle linkou č.26 než metrem. 8-)

DPmPET
Uživatel

Příspěvek od DPmPET » 28.2.2007 17:17

To jsem trošku odbočil od tématu.Nevím převážně cestuji povrchovou dopravou.Metro opravdu minimálně.Jednou sem jel s Petřin do Nuslí,přestup na Hradčanské-A na Muzeu sem vylezl a přelez na linku č.11 a z ní sem koukal na křižovatce Otakarova na linku č.18 s které sem vystupoval na HR.Tak nevím co je rychlejší ,jestli se rovnou svézt bez přestupu nebo s přestupem a cestou metrem.DPmPET 8-)

8750
Uživatel

Příspěvek od 8750 » 28.2.2007 17:16

Absolut píše:Kámoška jezdí z práce Anděl - Palmovka a nikdy by nejela metrem, i když jsem jí to dokonce i já nvrhoval, protože je to fakt rychlejší než d-10. Ona tvrdí, že tramvaj jí zastaví hned před barákem (office Zlatý Anděl) a ze zastávky na Palmě je to domů blíž. Při cestě do práce má jako argument zastávku Divadlo pod Palmovkou.
Tak bohužel díky takovýmto lidem se KM a DJ nedivím. Tuto trasu je skutečně zrůdnost jezdit tramvají, pokud nejste tělesně indispováni. Tito lidé pak zbytečně přeplňují Ječnou a znepříjemňují cestování ostatním cestujícím, kteří tramvají cestovat potřebují.
Absolut píše:Ségra naopak bez metra nedá ani ránu a dokonce od sebe (Sídliště Petrovice) ke mně (Nádraží Strašnice) jezdí 271 + A + 26 namísto 271 + 22/26
Tohle je zas druhý extrém. Správná cesta je někde mezi. Já preferuji rychlost i za cenu přestupů, a to i když jsem v cíli třeba jen o několik minut dříve - třeba v DJově příspěvku zmiňovaná trasa Albertov - Vychovatelna.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 28.2.2007 17:14

trainzjohny píše:Myslím, že nefunkčí semafory by ti vadily hódně. A množství nehod které by tak vzniklo by způsobilo konec dopravy v Praze.
Hahaha, smai víte, že tohle hned tak nenastane, ale neříkám, že se stát nemůže, já umim jezdit i bez semaforů a umim jezdit i jinudy než jsou velké tahy. No a nakonec bych odjel na chatu a tam bych měl klid. :lol:

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 28.2.2007 17:11

DJ LA DÉFENSE píše:Sám víš, že to není tak reálné... :wink: Ale zajímavé by to bylo, i když nevím na kolik bych to pocítil, kdžy jezdím autem.
Myslím, že nefunkčí semafory by ti vadily hódně. A množství nehod které by tak vzniklo by způsobilo konec dopravy v Praze.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Re: Povodně

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 28.2.2007 17:11

DPmPET píše:Povodně ukázaly hodně.Akorát Elektrické dráhy si zhuntovaly vozy na linkách X-A a X-B a tramvajové tratě a kolejové konstrukce a celá ta sranda stála jak se prohnala Vltava tunely přes 7 miliard a jěště to pokračuje. A to jěště nepočítám Autobusy za X-C.Jenom to je můj názor.DPmPET 8-)
Ty autobusy, ale byly paradoxně nejlepší náhradka, byť jim hodně náhrála vámi proklínaná magistrála, kdyby nebyla, tak i místo céčka máme "náhradní" dopravu jako XA a XB. Ta byla dobrá. :)

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 28.2.2007 17:09

Absolut píše:Já bych Vám všem přál stávku PRE, aby byla ND za metro jenom BUSY
Sám víš, že to není tak reálné... :wink: Ale zajímavé by to bylo, i když nevím na kolik bych to pocítil, kdžy jezdím autem.

DPmPET
Uživatel

Povodně

Příspěvek od DPmPET » 28.2.2007 17:04

Povodně ukázaly hodně.Akorát Elektrické dráhy si zhuntovaly vozy na linkách X-A a X-B a tramvajové tratě a kolejové konstrukce a celá ta sranda stála jak se prohnala Vltava tunely přes 7 miliard a jěště to pokračuje. A to jěště nepočítám Autobusy za X-C.Jenom to je můj názor.DPmPET 8-)

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 28.2.2007 17:00

Já bych Vám všem přál stávku PRE, aby byla ND za metro jenom BUSY

Odpovědět