T3R.PV
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Docela byste se divili, proč 8029 vypadá, jak vypadá... Né, že v Šumperku jinka neuměj, ale opravu vozu po nehodě hradila pojišťovna no a DP z toho vytřískal co šloI.am.good píše:8029 je naprosto normální T3M, dévécé nedévécé, samozřejmě jde spojit bezproblémově spojit s jinými T3M. Jenže je(býval) dosti nespolehlivý, takže nejspíš proto se začal vypravovat pouze sólo. Jinak to, že vypadá podobně jako R.P nesmíte řešit, dělal se v Šumperku, kde to jinak neuměj. Jak by jste potom nazvali jedno SU nevím přesně číslo, které má taky nerezové schody z R.P, udírnu z R.P apod? Prostě to byly různé atypy, experimentovalo se, jak dál. 8089 nebo jaké to je číslo je taky skoro R.P, alespoň po visuální stránce.
Tak asi tak.
-
I.am.good
8029 je naprosto normální T3M, dévécé nedévécé, samozřejmě jde spojit bezproblémově spojit s jinými T3M. Jenže je(býval) dosti nespolehlivý, takže nejspíš proto se začal vypravovat pouze sólo. Jinak to, že vypadá podobně jako R.P nesmíte řešit, dělal se v Šumperku, kde to jinak neumějKarotka píše:Čistě teoreticky by 8029 měl jít spřáhnout s některým z 8009...8089. Oba mají předpokládám kontakty v propojovacích zásuvkách zapojené pro TV1 a DVC.
Tak asi tak.
Klidně by to taky Mohlo být Dveře Votvírá Cestující. Když to bereš takhle tak tam patří 8029 (T3M). To sem patří jak říkáš i T6, T3R.P(V,LF), ale i KT8D5.NR2, KT8D5 (9013) RT6N. ¨fibou píše:No ozřejmím Ti, co znamená zkratka DVCDveře Volí Cestující.
Já bych bral pouze DVC, který jsou tak vedený a 8029 je vedený jako T3M. T3M2-DVC je 18 a T3SUCS-DVC jsou 4ks
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dneska rno mě to nějak nemyslelo, tedy jsem asi nepochopil co jsi chtěl říci.fibou píše:Jo tak to bylo myšlený, že u typů vozů, kde všechny vozy tohoto typu nemají volbu dveří cestujícím, se odlišují DVC (viz T3M2-DVC např.) a u typů jako T3R.P, T6 atd. se to neodlišuje - v podstatě si jinak napsal to, co jsem napsal já
Jdu se projít na vzduch, to mi pomůže a večer bude mít MOp fotky do fotožurnálu
Jo tak to bylo myšlený, že u typů vozů, kde všechny vozy tohoto typu nemají volbu dveří cestujícím, se odlišují DVC (viz T3M2-DVC např.) a u typů jako T3R.P, T6 atd. se to neodlišuje - v podstatě si jinak napsal to, co jsem napsal játrainzjohny píše:Taková T3, T3SUCS, stará Mka, ty rozhodně DVC nejsou. Tam dveře volí řidič, a to vše nebo první. DVC se použilo u vozů 7224,7250-51 a 7265 pro odlišení od ostatních T3SUCS a pak u vozů T3M2 od vozů T3M. U vozů T6, T3R.P není nutné vozy s volbou cestujících odlišovat, protože to má celá serie
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, na plovoucích BKV potřebuješ vor, to je snad jasný ne ???I.am.good píše:Jak asi takové VORY T6, T3R.P plavou??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A teď vážně, díky za upozornění, opravím.
Naposledy upravil(a) trainzjohny dne 04.2.2007 10:26, celkem upraveno 1 x.