fakt? mě se zdá, že tam ta tyč je pořád, jen prostor mezi ní a měchem se zmenšuje při zatáčení. ale že by úplně zmizela, jak píšeš?trainzjohny píše:Jaké stání za tyčí ??? Ta část je pohyblivá tam žádná tyč není (tedy v zatáčce je ale na rovině ti nic nebrání tam být).
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
nalepte na každý přechodový měch ve 14T něco ve znění: zde se neopírejte, nestůjte, nebezpeční úrazu. nechte to tam rok a pak mi napište, kolik lidí tam uvidíte stát. v metru taky máme "neopírejte se o dveře!" a každý den vidím několik lidí se opírat! pokud by se jim něco stalo, nesou za to vinu oni, protože je tam viditelný zákaz. ach jo, zase je to o lidech
jen ... může v místě za tyčí stát opřen o přechodový měch. označ to, ale lidi ti tam stejně polezou, ta tyč je myšlena k držení lidí v neseném článku a ty se přes ní k měchu asi těžko dostanou. brání jim v tom i označovač jízdenek a schod. prostě normálního člověka tam nenapadne stát.Jabberwocky píše:Je to tohle místo? http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 11-186.jpg To by se nějak upravit nebo aspoň označit fakt mělo. Asi bych tam nelezl, ale na druhou stranu, když je tramvaj plná, člověk se ocitne ledaskde :-/
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
ad tyč: Koho by napadlo že místo co vypadá bezpečně, začne být v zatáčce nebezpečné. To je něco podobného, jako že v jistém typu np busu je u dveří taková hezká tyč, ale kdo se za ni chytne (nablízku tam nic lepšího k držení není), skřípne mu to při otevření dveří ruku - ta tyč totiž slouží jako závěs těch dveří a je zezadu ke stěně blíž, než tloušťka prstů.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Je to tohle místo? http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 11-186.jpg To by se nějak upravit nebo aspoň označit fakt mělo. Asi bych tam nelezl, ale na druhou stranu, když je tramvaj plná, člověk se ocitne ledaskde :-/
Barrandov
Naposled jsem 14T na Barrandově viděl v neděli na dvanáctce ve 23:40 (a slušelo ji to).
Včera ani dneska na čtrnáctce jaksi není (nebo aspoň ne na 9. pořadí). čím budu jezdit do práce?
)
Včera ani dneska na čtrnáctce jaksi není (nebo aspoň ne na 9. pořadí). čím budu jezdit do práce?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Byl si u toho a videl si to dite lez do mist kam se nema? Odpovim za tebe: nebyl, nevidel ... Tak potom nedelej zavery o vecech, ke kterym neznas fakta.mechurav píše:mě stání za tyčí a u přechodového normální nepřipadá! ale jo, proč ne, kreslit si je taky normální, takže takhle obhajujete i sprejery, protože si jen kreslí na veřejných místech. taky blbost co?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaké stání za tyčí ??? Ta část je pohyblivá tam žádná tyč není (tedy v zatáčce je ale na rovině ti nic nebrání tam být).mechurav píše:mě stání za tyčí a u přechodového normální nepřipadá! ale jo, proč ne, kreslit si je taky normální, takže takhle obhajujete i sprejery, protože si jen kreslí na veřejných místech. taky blbost co?
mě stání za tyčí a u přechodového normální nepřipadá! ale jo, proč ne, kreslit si je taky normální, takže takhle obhajujete i sprejery, protože si jen kreslí na veřejných místech. taky blbost co?trainzjohny píše:Většina malých dětí ( i někteří velcí) se rádi vozí na kloubu ať už u kachen, 14T nebo kloubových autobusů. Ale jen 14T tě při tom kliďánko rozdrtí.