Jééééééé takových úlev jsem měl již několik. Dokonce jsem již jednou uvažoval o vymazaní účtu ale vždy jsem si tu učet nechal......... závislák na foru jako já to prostě nevydrží. A že nejsem jedinej už vím.I.am.good píše:Zároveň se loučím se všemi dobrými uživateli tohoto fóra, neboť po posledním incidentu již nemám chuť sem chodit.
Rozloučím se pozdravem poručíka Spocka ze seriálu Star Trek: "Žijte dlouho a blaze.!
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?p=73708#73708
Chápu, že DF na metrowebu je méně srozumitelné pro lidi, kteří se o metro nezajímají nebo se nepohybují okolo provozu, ale to rozhodně nesráží jeho velký informační potenciál, který se v něm skrývá (ostatně obdobné je to s T-F). Technických věcí se tam řeší také dost a vzhledem k tomu, že pracuji v metru jako provozní technik, tak to snad dokáži posoudit.

No je vidět, že tam opravdu nechodíš, protože jinak bys měl asi jiný názor.demon píše:No vidíš a já na metroweb nechodim, protože se tam nic novýho a pro mě zajímavýho nedozvim. Prostě každýho asi zajímá něco jinýho, tady se řeší víc technický věci, na metrowebu drby....![]()
A dokud na to bude někdo jiný v tom samém tématu reagovat, na to se pak nabalí další a další, tak se to ani nezměnídemon píše:Mimochodem fórum je zamořený hovadinama třeba i proto, že tu kdekdo (jako teď ty) nacpe takovejhle nesmyslnej příspěvek do naprosto nesouvisejícího tématu (14T) !!!![]()
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde spíš o to, že tihle exhibicionisti chtějí aby se o nich mluvilo, psalo... a není nutné je v tomto podporovat, jde o protiprávní jednání a to není vůbec nutné ukazovat.Proxy píše:Samozřejmě, že to video bylo nechutné, ale alespoň bylo vidět jaké svinstvo jsou někteří trotlíci schopní ze srandy vyrobit
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: