T3R.PV
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Nevěřím tomu, že by se s rekonstrukcemi končilo s 8599. Jak již dřív tu demon psal, tak se musí sáhnout do T3SU/SUCS a jak jsem již udělal jednou propočet myslím,že ve vláknu o T6, tak se rekonstruovat bude až do roku cca 2013 při počtu 40 ročně. A to jen v tom případě, že to půjde s 14T(60 kusů) a 15T(250 kusů) podle plánu.
-
I.am.good
-
I.am.good
Letos má být 40 T3R.P a ty budou nejspíš poslední. Od kterého čísla vlastně začíná ta letošní čtyřicítka ? Nějak jsem ztratil přehled. Myslím, že se ani k 8599 nedostanou.pawel píše:škoda 14t: pokud budou T3RP do 8599, což tak akorát vychází (máme asi 50 provozních T3 plus 20 v přestavbě, to dělá 70 ks, teď jsme u 8525 => zbývá udělat kolem 75 rekonstrukcí, z toho pár vozů pro shnilost dostane novou kastli, zbytky se doplní z T3M), cca do čísla 8555 budou v KO a zbytek půjde logicky do VO, když už mají jiné T3 s progressem.
jinak já bych měl nejradši ve VO T6ky)
škoda 14t: pokud budou T3RP do 8599, což tak akorát vychází (máme asi 50 provozních T3 plus 20 v přestavbě, to dělá 70 ks, teď jsme u 8525 => zbývá udělat kolem 75 rekonstrukcí, z toho pár vozů pro shnilost dostane novou kastli, zbytky se doplní z T3M), cca do čísla 8555 budou v KO a zbytek půjde logicky do VO, když už mají jiné T3 s progressem.
jinak já bych měl nejradši ve VO T6ky :))
jinak já bych měl nejradši ve VO T6ky :))
V 5:40, ty jsi už nemohl dospat na to šlehání coI.am.good píše:To je pravda, též jsem zaslechl, že na SUse už žádné PO dělat nebudou, vlastně, že se už na žádných T3 (mimo MDVC) nebudou dělat PO. Ale realita je opět mírně odlišná, v lince v Hostivaři jsou normálně vozy SU připravené na PO.....
Jinak hoši, vstáváme a jdeme jednou za rok beztrestně zřezat ženskejm hýždě, ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
I.am.good
To je pravda, též jsem zaslechl, že na SUse už žádné PO dělat nebudou, vlastně, že se už na žádných T3 (mimo MDVC) nebudou dělat PO. Ale realita je opět mírně odlišná, v lince v Hostivaři jsou normálně vozy SU připravené na PO.....
Jinak hoši, vstáváme a jdeme jednou za rok beztrestně zřezat ženskejm hýždě, ne

Jinak hoši, vstáváme a jdeme jednou za rok beztrestně zřezat ženskejm hýždě, ne
Co jsem slyšel z kuloárů, tak Motol by se měl doplňovat (stejně jako Strašnice) 14Tčkama a T6 by měly být v Hloubětíně, kde nahradí T3M, které se bohužel budou rušit (různé verze T3R.P...) Zřejmě i některé T6 budou převedeny na Žižkov. V tu dobu budou již vozy T3RP zaplněny i Kobylisy. To znamená: HL - KTN, část T6 z Motola a výhledově i 15T a postupné předávání T6 na Žižkov
KO - T3R.P
MO - 14T (15T) a trochu T3R.P pro nováčky a na noční
PA - T3R.P
SA - 14T (15T) a T3R.P jako MO
VO - T3R.P, T3R.PV, T3RPLF
ŽI - T3R.P... T6
Jisté je, že je snaha úplně zrušit zrychlovače - klasik je jen několik, SU - tak možná ještě nějaké to PO a vyřadit.
Pravděpodobné je asi i to, že až budou 15T, tak se 14T - má jich snad být 60ks převedou do jedné vozovny.
KO - T3R.P
MO - 14T (15T) a trochu T3R.P pro nováčky a na noční
PA - T3R.P
SA - 14T (15T) a T3R.P jako MO
VO - T3R.P, T3R.PV, T3RPLF
ŽI - T3R.P... T6
Jisté je, že je snaha úplně zrušit zrychlovače - klasik je jen několik, SU - tak možná ještě nějaké to PO a vyřadit.
Pravděpodobné je asi i to, že až budou 15T, tak se 14T - má jich snad být 60ks převedou do jedné vozovny.
To asi jo, protože pokud já vím, tak Motol má být čistě T6ková a Porshetří vozovna. Další otázkou z toho vyplývající je, jestli bude Motol přijímat nové řidiče s navazujícím kurzem na T6 a nebo bude pouze přebírat z jiných vozoven již s praxí. Sem zvědavej.arny píše:V lednu, když jsem byl naposledy ve Vokovicích na dodělávkách tak se mě ptal známý z vozovny jestli se budou dělat i krnováci v Motole, tak jsem mu odpověděl, že hned co tu skončím jedu tam. On mi odpověděl „udělej je pořádně ty budou moje“. Takže podle mého do konce roku nejspíš většina R.PV bude už ve Vokovicích, ne-li všechny. A koukám, že se to už zase rozběhlo.
V lednu, když jsem byl naposledy ve Vokovicích na dodělávkách tak se mě ptal známý z vozovny jestli se budou dělat i krnováci v Motole, tak jsem mu odpověděl, že hned co tu skončím jedu tam. On mi odpověděl „udělej je pořádně ty budou moje“. Takže podle mého do konce roku nejspíš většina R.PV bude už ve Vokovicích, ne-li všechny. A koukám, že se to už zase rozběhlo.KGX 63 píše:Naopak. Čím víc T3R.PV ve Vokovicích, tím líp.
- pan Vedoucí
- Uživatel