Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Dnes vyjede na linku 9 velmi rychle opravená 9113 (po nehodě minulý týden).
Bohužel měla dnes mimořádnou událost další 14T - č. 9117 a je poškozená více, než byla 9113 - byly zasaženy i nevýměnné laminátové části a přední dveře. Došlo ke střetu s automobilem na Řepské trati v Motole.
Chudinky holky si to užívají
Bohužel měla dnes mimořádnou událost další 14T - č. 9117 a je poškozená více, než byla 9113 - byly zasaženy i nevýměnné laminátové části a přední dveře. Došlo ke střetu s automobilem na Řepské trati v Motole.
Chudinky holky si to užívají
Včera jsem prováděl novou úchylku - šotomasochismus aneb úmyslně se nechávat přivřít do kloubů v porschetře.
Ta síla je skutečně dost velká a pokud si tam dítě přivřelo hlavu, tak se ani nedivím, že křičelo. Já jsem si zase musel před obloukem pohlídat, aby se mezi tyč a plastovou zástěnu nedostala jiná část mého těla...
Ta síla je skutečně dost velká a pokud si tam dítě přivřelo hlavu, tak se ani nedivím, že křičelo. Já jsem si zase musel před obloukem pohlídat, aby se mezi tyč a plastovou zástěnu nedostala jiná část mého těla...
S nápovědou už tomu rozumím, díky za ni.demon píše:Já polštinu taky nijak obvlášť neovládam, ale vydedukoval jsem z toho, že vůz na lince 2 jede na trase Krzyki - Katedra přes zastávku Galeria Dom... (kde je možnost přestupu směrem na Kovale, Lesnica a Ksieze Male), Platz Grunwaldzki, Most Grunwaldzki, Zoo, a další.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K infosystémům.
LCD by byly fajn, konečně by se vyřešil klasický problém papírové cedule × moderní technika. Ale ani LCD nejsou na slunci to pravé ořechové. Aspoň u mě na telefonu vidím na slunci na obrazovce velké kulové a musím si stínit.
A k té vícejazyčnosti - není lepší udělat system tak, že ho lidi pochopí beze slov? Třeba pražský teploměr je dost jasný a žádná hatmatilka tam nemusí být.
A k té vícejazyčnosti - není lepší udělat system tak, že ho lidi pochopí beze slov? Třeba pražský teploměr je dost jasný a žádná hatmatilka tam nemusí být.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já polštinu taky nijak obvlášť neovládam, ale vydedukoval jsem z toho, že vůz na lince 2 jede na trase Krzyki - Katedra přes zastávku Galeria Dom... (kde je možnost přestupu směrem na Kovale, Lesnica a Ksieze Male), Platz Grunwaldzki, Most Grunwaldzki, Zoo, a další.Martin píše:Prosím, popiš mi, co znamenají ty šipky a proč ta dvě barevná políčka.
Polštině sice nerozumim, ale přijde mi to nepřehledné.majkrosoft918 píše:proc nemame takovyhle informacni panelje to z T16,urcite je to lepsi nez co pouziva T14Kód: Vybrat vše
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-145855.html
Nějak nechápu co je na něm lepšího:majkrosoft918 píše:proc nemame takovyhle informacni panelje to z T16,urcite je to lepsi nez co pouziva T14Kód: Vybrat vše
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-145855.html
1) netuším, proč jsou tam zvýrazněna ta dvě políčka (žlutě a červeně) a od nich vedou šipky skoro všemi směry
2) tím, že je to jednojazyčně, tak to třeba turistům v orientaci moc nepomůže, ale akorát zamotá hlavu (pokud s to myslel tímto směrem) - já třeba některé popisky nepřelouskám
Prosím, popiš mi, co znamenají ty šipky a proč ta dvě barevná políčka.
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
proc nemame takovyhle informacni panel je to z T16,urcite je to lepsi nez co pouziva T14
Kód: Vybrat vše
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-145855.htmlMají být dodány do konce roku. Bylo ale zde již zmiňováno, že po 9122 bude následovat pouza v dodávání ( nejdříve by měla přijít opravší 9111 ) a další vozy by měly následovat těsně před prázdninami. DP se teď bude snažit zprovoznit poslední neprovozní Poršetru - 9114.pawel píše:to jsem zvědav, kdy se (konečně) podaří 9114 zprovoznit. a co se stalo s 9116? jinak doufám, že si škodofka s 9123-9130 pospíší...
jinak dle slov techniků z plzně jejich chlebodárce pro zlevnění vyházel mraky českých dělníků a natahal slováky či ukrajince, takže se výroba zlevnila a kvalita tomu odpovídá (můžu potvrdit dotahování šr.spojů na 9122, odpadávání držáků letáků,...)
komická sitace bylo hledání zapomenutých transportních tyčí na střechách vozů. v MO náhodou nějákou na střeše našly, tak se v SA muselo na střechy (není lávka ať žijí kvalitní dřevěné štafle)
komická sitace bylo hledání zapomenutých transportních tyčí na střechách vozů. v MO náhodou nějákou na střeše našly, tak se v SA muselo na střechy (není lávka ať žijí kvalitní dřevěné štafle)