Kam se hrabe Porše? No právě že všude, protože je po technické stránce mnohem způsobilejší provozu než RT6...4021 píše:RT6 je nejlepší tramvaj všech dob co kdy v Praze byla. Pamatuju se jak jezdívala na 18 a když sem jako malej bydlel na Bateriích a o víkendu jí vždycky vyhlížel kdy pojede na Petřiny, hned potom co tam projela sem se připravil a vyrazil na zastávku a zajel si okruh na Pankrác a zpět... to byly časy...
Neskutečně mě mrzí že jsou to takový šmejdy co do technický stránky... ale i DP za to trochu může... myslim si že se moc nesnaží s nima něco udělat... kam se hrabe porše...
RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
RT6 je nejlepší tramvaj všech dob co kdy v Praze byla. Pamatuju se jak jezdívala na 18 a když sem jako malej bydlel na Bateriích a o víkendu jí vždycky vyhlížel kdy pojede na Petřiny, hned potom co tam projela sem se připravil a vyrazil na zastávku a zajel si okruh na Pankrác a zpět... to byly časy...
Neskutečně mě mrzí že jsou to takový šmejdy co do technický stránky... ale i DP za to trochu může... myslim si že se moc nesnaží s nima něco udělat... kam se hrabe porše...
Krásná stránka o RT6N2 děkuji všem autorům za výborně odvedenou práci. Škoda, že je tam takový smutný konec.
Prý ze začátku deset, ale pak se vymějšlelo a vymejšlelo a je to 20. a ono to stojí a stojí. Abych nezapomněl s těch 20 mega je deset tisíc za mojí práci.
Absolut: Už se těším, až ve scanjornálu budou další foto RT6.
Prý ze začátku deset, ale pak se vymějšlelo a vymejšlelo a je to 20. a ono to stojí a stojí. Abych nezapomněl s těch 20 mega je deset tisíc za mojí práci.
Absolut: Už se těším, až ve scanjornálu budou další foto RT6.
- Dushman_8252
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyo ... 11-243.jpg setkani dvou nejhezcich vozu v praze ..
-
Radim
Absolut: Tak do toho bych šel.
Ale na druhou stranu kdo ví co bude v létě a jestli já budu mít vůbec, kvůli práci, nějaký čas.
Další možností jak se sní svézt by bylo zajet na Pankrác zaklepat u správných dveří poprosit, aby mě svezli na 01 aspoň k vratům a zpátky.
Jinak krásnej scajournal. S tou 9103 jsi mě navnadil to si snad ten čas udělám i kdybych si ho ml vycucat s prstu, abych se sní svezl někde na lince.
Další možností jak se sní svézt by bylo zajet na Pankrác zaklepat u správných dveří poprosit, aby mě svezli na 01 aspoň k vratům a zpátky.
Jinak krásnej scajournal. S tou 9103 jsi mě navnadil to si snad ten čas udělám i kdybych si ho ml vycucat s prstu, abych se sní svezl někde na lince.