VIKtor v NK píše:To Paulie: Fajn nápad při příštím zahájení, nebo ukončení výluky bude u každého sloupku s jízdími řády stát dispečer a v přesný čas (navrhuji seřídit hromadně před odchodem ze služebny) otočí klíčkem, strhnou staré a vylepí nové jízdní řády... Takže páni dispečeři - 26.4. ve 4:00 měníme!!! P.S.: Z důvodů zvýšených finančních nákladů navrhuji v den ukončení výluky zvýšení jízdného v inkriminovaném úseku na trojnásobek!
...
No, teď vážně - to nahoře asi neprojde a vyvěsit jízdní řády až po zahájení výluky bude asi blbost, že!? Takže zbývá co? Zbývá to vyvěsit den předem!

Přehánění přehlédnu, víš jak to bylo myšleno. Taky je mi jasné, že přelepy během noci neprojdou. Ale jak mám jako kaštan vědět jestli a kdy mi něco jede z Výtoně na Otakarovu, když je linka škrtnutá a JŘ sundán? Jednu pani s dvouma kuframa těžšíma než ona sama (a nejen ji) jsem musel uklidňovat, že sedmička opravdu pojede. Kdyby tam byl alespoň JŘ, tak si člověk počká jestli pojede nejbližší spoj, ale takhle nemá šanci.
To, že zbývá lepit a strhávat den předem a tečka je přesně špatnej přístup.
kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Pro mě je závěr jasný, přelepy v noci. ono toho zase tolik není, aby to nešlo udělat v rámci noční dejme tomu od 00 do 04 hod. Nebo jednodušeji. Výraznou cedulku s JŘ v tomto případě vyloučené linky na daný den (samozřejmě zvýraznit datum) a nalepit klidně předem (před ani po tam vadit nebude) a dolepit samolepku na přeškrtnutí linky již opravdu není problém. To mě napadlo teď, během dvou minut, určitě by to šlo vymyslet i lépe a třeba jednodušeji,
kdyby se chtělo...