Hele....jara píše:Já nevím, jestli to umí nebo ne ale neviděl jsem to a ani si neuvědomuji, že bych loni v létě při sledovaní dorisu v jedné vozovně viděl linky 39 a 30 nebo či co to jezdilo z řep na nákl.nadraží žižkov. Možná se ale pletu. Třeba se k tomu vyjádří někdo, kdo se z povolaní musí na doris koukat každou chvilku.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, jestli to umí nebo ne ale neviděl jsem to a ani si neuvědomuji, že bych loni v létě při sledovaní dorisu v jedné vozovně viděl linky 39 a 30 nebo či co to jezdilo z řep na nákl.nadraží žižkov. Možná se ale pletu. Třeba se k tomu vyjádří někdo, kdo se z povolaní musí na doris koukat každou chvilku.Káem píše:Mohl bys to nějak přiblížit? Proč to neumí třeba 33?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem k tomu, že jen dvakrát se tam mění čas odjezdu vždy o minutu a chybí čas odjezdu v 0.00 tak je to jinak céle odjezdy pořadí 1 linky 38. Z mého pohledu mi přijde, že pokud se nepletu tak doris zobrazuje čísla 1-26 a dále 51-59 a pak číselné řady 70-99 s mezerama. Kdy něco jsou cvičné jízdy, něco služební a tak mi z toho vychazí, že pokud je linka s tímto číslem tak se tam pro služební učely davá linka 92. No a v tomto případě je tedy chyba Idosu společně s Dorisem. Ale uplně stopro si tím jistý nejsem.Absolut píše:Může to mít souvislost s trapným systémem přestávek na d-38, kdy vyjíždí pořadí navíc.
Vysvětlil by mi někdo toto:
http://idos.cz/ZJRRes.asp?tt=e&from=46& ... &link=8F7B
http://idos.cz/ZJRRes.asp?tt=e&from=46& ... &link=8F7B
Chtěl sem se projet X26, ale v 14.52 dneska z Masaryčky porsche na 26 už jelo normálně Seifertovou
. Ale jinak souhlasim, že informovanost o výlukách je velmi nedostačující
.
Měl bejt jeden leták komplet o výlukách X1, X26 i 133 s mapou. Ne, udělá se jen Palma-Ohrada leták, protože tahle výluka je prostě DLOUHODOBÁ, protože to je přece Krejcárek vždycky. Přitom tou X1 jezdilo celkem málo lidí a na Žižkově si ty návaly v X26 dokážu představit.
Teď bude zase klid chvíli no, Albertov je celkem daleko ode mě
.
Akorát mě zase čtve ta středeční X3. Opravdu nemůže tramvaj 3 skončit na Palmovce a bus X3 jet až na Lehovec? To opravdu musej lidi z Hloubětína co tam přijedou metrem popojet tramvají jednu zastávku na Kbelskou a tam nasednout na X3 jenom proto aby mohla tramvaj 3 odjezdit své kilometry s dvouma lidma po Kolbence? Tohle fakt nechápu. A tak je to vždycky tady.
Měl bejt jeden leták komplet o výlukách X1, X26 i 133 s mapou. Ne, udělá se jen Palma-Ohrada leták, protože tahle výluka je prostě DLOUHODOBÁ, protože to je přece Krejcárek vždycky. Přitom tou X1 jezdilo celkem málo lidí a na Žižkově si ty návaly v X26 dokážu představit.
Teď bude zase klid chvíli no, Albertov je celkem daleko ode mě
Akorát mě zase čtve ta středeční X3. Opravdu nemůže tramvaj 3 skončit na Palmovce a bus X3 jet až na Lehovec? To opravdu musej lidi z Hloubětína co tam přijedou metrem popojet tramvají jednu zastávku na Kbelskou a tam nasednout na X3 jenom proto aby mohla tramvaj 3 odjezdit své kilometry s dvouma lidma po Kolbence? Tohle fakt nechápu. A tak je to vždycky tady.
Re: Výluka Krejcárek & Seifertova
Jojo, dnešní takyQuetzalcoatl píše:Jojo, dnešní výluka stála za to. Na Kubáni klid (mimo dvou, kteří si na zastávce ze smyčky nepřečetli, že dneska nic nejezdí). Jen by možná bylo vhodnější oznamovat převlíknutí třeba o jednu zastávku dřív.
X-1 na Biskupcovově (jakže se ten pán jmenoval?mohla stavět v tramvajové zastávce, nic by se tím nezkazilo, ale jináč taky fajn, interval luxusní.
X-26 horor. Asi podléhá vysokému stupni utajení, jinak by její trasu zakreslili do plánu a zmínili by se o ní v letáku více než ve dvou větách. Ale vzhledem k tomu, že tyto výluky jsou jen o víkendu a navíc v zastrčené čtvrti jako je Žižkov, tak to beru v rámci srandy.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já tím jen narážel na to, jak jste mě jednou pokárali za to, že jsem kdysi napsal, že na Biskupcové (myšleno zastávce) něco...
K tématu: Když má NAD Hotliner, tak nehlásí zastávky! Aspoň na X-26, X-18 a X-24 je nehlásil. Cestující, kteří se v oblasti vyznají, to jakž-takž přežijí, ale když jede nevidomý, tak je to strašná sranda nastupit do něčeho, o čem nevím kudy to jede, kam to jede a kde to staví. A ptát se spolucestujících "Už tam jsme?" mi příjde ponižující. Stavíme bezbariérové ostrůvky, frézujeme vodící drážky v metru a montujeme blikátka a cingrlátka na semafory, ale zajistit náhradní dopravu tak, aby v ní bylo hlášení, zjevně "není možné". Že Hotovy autobusy nemají hlásiče? I průměrný autobus MHD by měl mít hlásiče. Že Hot to hlášení nedostal? A to je takový problém poslat Hotovi buď hotová hlášení, nebo aspoň "kousky" ze kterých si hlášení může slepit? Že se mu tíží nahrávat hlášení do autobusů? V pořádku, provozovatelů autobusové dopravy je v Praze dost.
K tématu: Když má NAD Hotliner, tak nehlásí zastávky! Aspoň na X-26, X-18 a X-24 je nehlásil. Cestující, kteří se v oblasti vyznají, to jakž-takž přežijí, ale když jede nevidomý, tak je to strašná sranda nastupit do něčeho, o čem nevím kudy to jede, kam to jede a kde to staví. A ptát se spolucestujících "Už tam jsme?" mi příjde ponižující. Stavíme bezbariérové ostrůvky, frézujeme vodící drážky v metru a montujeme blikátka a cingrlátka na semafory, ale zajistit náhradní dopravu tak, aby v ní bylo hlášení, zjevně "není možné". Že Hotovy autobusy nemají hlásiče? I průměrný autobus MHD by měl mít hlásiče. Že Hot to hlášení nedostal? A to je takový problém poslat Hotovi buď hotová hlášení, nebo aspoň "kousky" ze kterých si hlášení může slepit? Že se mu tíží nahrávat hlášení do autobusů? V pořádku, provozovatelů autobusové dopravy je v Praze dost.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Respektive Mikuláš z Pelhřimova, řečený Biskupec - abychom byli opravdu přesní.Bobek píše:Mikuláš Biskupec z Pelhřimova.
Mikuláš Biskupec z Pelhřimova.Quetzalcoatl píše:X-1 na Biskupcovově (jakže se ten pán jmenoval?![]()
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O té X26 měly být periodická hlášení ve stanicích metra Želivského a Strašnická... bohužel nevím jestli skutečně byla nebo je někdo nevypínalQuetzalcoatl píše:X-26 horor. Asi podléhá vysokému stupni utajení, jinak by její trasu zakreslili do plánu a zmínili by se o ní v letáku více než ve dvou větách. Ale vzhledem k tomu, že tyto výluky jsou jen o víkendu a navíc v zastrčené čtvrti jako je Žižkov, tak to beru v rámci srandy.