Petr píše:Pokud vím už delší dobu jezdí 7013+7014....
Mě zmátla fotka co je tady níž, tam je ještě 7013+7018
Moderátor: TRAM-FÓRUM
No ve Strašnicích bych spíš věřil na ten déšť něž na uklízečky...Pepa píše:Například tuto sobotu (podle rodičů, já byl s přítelkyní na výletě a nám nepršelo). Ale než kdy pršelo by byla lepší otázky, kdy se neposled vůz čistil...
To jsem rád, že si rozumíme, nerad bych tu dělal rozbroje.Quetzalcoatl píše:V pohodě, já jsem rád, že něčím takovým nejezdím každý den. Proto své občasné zážitky zveřejňuji v podobných výlevech.
Například tuto sobotu (podle rodičů, já byl s přítelkyní na výletě a nám nepršelo). Ale než kdy pršelo by byla lepší otázky, kdy se neposled vůz čistil...Quetzalcoatl píše:Nejspíš to poslední. Ta špinavá zaschlá voda byla nahoře pod ventilačkou. Kdypak naposledy pršelo?
Naprosto souhlasím, kdy se mám hlásit?Pepa píše:potřeboval by jsi exkurzi na jeden den do vozovny
Nejspíš to poslední. Ta špinavá zaschlá voda byla nahoře pod ventilačkou. Kdypak naposledy pršelo?Pepa píše:A voda se do tramvaje dostane snadno, buď tam někdo něco vylije, venku zaprší a nebo nekvalita uklízení firmou čistota...
V pohodě, já jsem rád, že něčím takovým nejezdím každý den. Proto své občasné zážitky zveřejňuji v podobných výlevech.Pepa píše:P.S. neberte to jako zastávání se vozů, či hledání konfliktu, ale s prvky ironie jak to je...
Dveře...další komnata tajemného hradu - tramvaje... Je vedro a to dveřím někdy nedělá dobře, někdy se otevřou, někdy se neotevřou, stačí do nich strčit... Ono to co píšeš jsou celkem drobnosti, potřeboval by jsi exkurzi na jeden den do vozovny, to pak jsou závady a aspoň by jsi viděl jak to chodí, proč je tohle tak a tamto jinak...Quetzalcoatl píše:Demon nelhal, když psal, že 7013 je na odpis. Jsem s ní dneska jel, to se nevidí každý den. Neotevíraly se prostřední dveře a n e u v ě ř i t e l n ě strašně skřípal přední podvozek. Když jsem dveře bonzl řidičovi, tak se jen podivil a když jsem mu řekl o tom podvozku, tak se mi vysmál, že je to normální.Navíc byla špinavá vevnitř i venku. Vevnitř byly stopy po zablácené vodě, nedokážu si představit, jak se tam mohla ta voda dostat.
Zvláštní bylo, že po tom, co jsem řidiči nahlásil ty dveře, se "zázračně" rozpohybovaly bez jeho zjevného přičinění.
Takového šrotu mi líto nebude.
To kdyby si někdo troufl pochybovat.demon píše:Demon nikdy* nelže !!!
*někdy musí, ale dělá to hrozně nerad![]()
Jo, lže ďábel, démon nikdy ;-)demon píše:Demon nikdy* nelže !!!
*někdy musí, ale dělá to hrozně nerad :wink:
Demon nikdy* nelže !!!Quetzalcoatl píše:Demon nelhal...