Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A viděl jsi i ostatní muzea? Podle toho co tady píšeš by mělo být o muzejní noci zavřeno asi tak 30 muzeí. Pak by mohli pro příště pořádat muzejní noc třeba bez národního muzea, protože přece nedopustíme, aby před ním byla taková frontaKáem píše:Co mě naopak silně nas*alo bylo Muzeum MHD: Ve 22.30 fronta asi 150 lidí před vstupem. To je snad lepší mít zavřeno, neomlouval bych to, být zaměstnanci, že je o muzeum zájem. Podle mě je to ostuda.
-
Návštěvník
Nevím jak ty ale mi jsme včera taky byli na muzejní noci a autobusy měli zpoždění asi tak kolem 5min. (ale to ještě šlo) dispečeři sice byli na staroměstské ale co to bylo platné když nikdo nevěděl co a jak. Nevím kde si viděl posílenej autobus ale jako žádnej spoj nebyl posílenej ani o jeden std. bus. takže lidí jak nas.áno ale co každej má názor na svůj názor a já ho respektuju a přidávám teda taky nějakou tu špetku.Káem píše:Když je tady ta anketa o Muzeu MHD, tak snad sem....
Opět moc chválím Autobusy za muzejní noc. Všude jízdní řády, dispečeři na Staroměstské všechno věděli, busy jezdily na čas a svižně, často posíleny, takže nevadil sem tam víc plný bus, žasl jsem někdy, kudy všudy bus projede. Řidiči aktivní, nestavěli se k práci trpně a snažili se být co nejrychlejší. Prostě koncert.
Co mě naopak silně nas*alo bylo Muzeum MHD: Ve 22.30 fronta asi 150 lidí před vstupem. To je snad lepší mít zavřeno, neomlouval bych to, být zaměstnanci, že je o muzeum zájem. Podle mě je to ostuda.
P.S. viděl jsem teda asi 2dispečery a ty teda věděli co tam maj dělat!
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když je tady ta anketa o Muzeu MHD, tak snad sem....
Opět moc chválím Autobusy za muzejní noc. Všude jízdní řády, dispečeři na Staroměstské všechno věděli, busy jezdily na čas a svižně, často posíleny, takže nevadil sem tam víc plný bus, žasl jsem někdy, kudy všudy bus projede. Řidiči aktivní, nestavěli se k práci trpně a snažili se být co nejrychlejší. Prostě koncert.
Co mě naopak silně nas*alo bylo Muzeum MHD: Ve 22.30 fronta asi 150 lidí před vstupem. To je snad lepší mít zavřeno, neomlouval bych to, být zaměstnanci, že je o muzeum zájem. Podle mě je to ostuda.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A co když jde o grafický záměr?admirak píše:Jestli můžu mít jednu výhradu k novému záhlaví páteřních stránek.... Občas se tam objeví fotografie, která je zdeformovaná a podle mě je záhlaví první co návštěvník vidí a když tam uvidí zdeformovanou fotografii tak se mu to asi moc nezalíbí, ale jinak OK![]()
-
admirak
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramix, termix, Cemix :-)
Existuje, jen je třeba vypíchnout pár stanic metra, kde nejezdí tramvaj.
---------
Dneska Tramix, prý výjimečně s největší tramvají, jaká byla kdy vyrobena (volná citace jednoho plátku) -- asi KT.
---------
Dneska Tramix, prý výjimečně s největší tramvají, jaká byla kdy vyrobena (volná citace jednoho plátku) -- asi KT.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Je to zvláštní, vyzkoušel jsem pár prohlížečů a každý mi načítá jen jeden typ záhlaví. Pro mou útěchu - v každém je jiné, takže když chci nový design, musím změnit prohlížečKarotka píše:(edit) To by mě zajímalo, čím je to způsobeno... já tam při každém zobrazení vidím pořád toto (používám "Foxzillu")