Myslel jsem samozřejmě v Praze a na KT8.PvvS píše:ve skutecnosti uz drive u DPMB na plechacich)
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
ve Miskovec
videl som jazdit 200 a 202, uz tám davno bol, ale pred 2-3 let som osobne videl jazdit polopantografem, ale iba 1 mala, a periodicke pouzival polopantograf, po prejazd tradicny, potom zase pol.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska prošel nějakým šokem. Možná si ted uvědomuji, že jsem si to spletl s 9010 kde jsem nedávno konstatoval, že se konečně rušej ty kusy kačen "co kus to origináů" jako nové sedačky,nová kola,poptávkové ovlád dveř. polopanták,....... vždy v provedení na různích vozech KT8 pouze v jednom exemplářidemon píše:Má ten samej poloptg. jakej měla dřív, při PÚ jen prošel repasí a montoval se nazpět.
S dvěma košema jsem jí pěkně dlouho neviděl...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Má ten samej poloptg. jakej měla dřív, při PÚ jen prošel repasí a montoval se nazpět.jara píše:Ano ale pak byl i ten poslední demontován a chvilku to jezdilo bez něj. Měla normálně dva koše aspoň mám takový pocit. Zkusím si ten vůz zítra vypátrat a prohlídnout znova. Dneska se mi zdálo, že má novej typ lekovu.
S dvěma košema jsem jí pěkně dlouho neviděl...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano ale pak byl i ten poslední demontován a chvilku to jezdilo bez něj. Měla normálně dva koše aspoň mám takový pocit. Zkusím si ten vůz zítra vypátrat a prohlídnout znova. Dneska se mi zdálo, že má novej typ lekovu.trainzjohny píše:Co vím, tak na 9025 byly už od někdy hrozně dávno (před rokem 1995) dva polopanťáky. Někdy v roce 2000 když jsem se začal o tramvajky zajímat to byly dva lekovy oba kloubem na jednu stranu (tedy po otočení směru se jelo na panťák "opačně"). Někdy v roce 2004 byl jeden nahrazen normálním košem, to byl ten kloubem od čela vozu dozadu. Tedy lekov kloubem k čelu je na 9025 pěkně dlouho (minimálně 10 let, přičemš tedy teď už tam asi nebude ten původní), ale od roku 2004 se podle mě neměnil.
-
I.am.good
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co vím, tak na 9025 byly už od někdy hrozně dávno (před rokem 1995) dva polopanťáky. Někdy v roce 2000 když jsem se začal o tramvajky zajímat to byly dva lekovy oba kloubem na jednu stranu (tedy po otočení směru se jelo na panťák "opačně"). Někdy v roce 2004 byl jeden nahrazen normálním košem, to byl ten kloubem od čela vozu dozadu. Tedy lekov kloubem k čelu je na 9025 pěkně dlouho (minimálně 10 let, přičemš tedy teď už tam asi nebude ten původníjara píše:Dnes jsem pozoroval na voze 9025 je opět zase jeden z pantografů polopanták. Přijde mi, že se jedná o ten nový typ lekovu. Je tam už déle nebo je to zase nějaká zkouška??
-
Návštěvník
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: