Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ztráty & nálezy
Nějak nemůžu najít na dpp.cz správný odkaz...Matošo píše:koukněte sem, fakt to stojí za to. ani bych nevěřil, co je člověk schopnej v MHD nechat.
http://www.dpmo.cz/ztraty.asp
Matošo píše: koukněte sem, fakt to stojí za to. ani bych nevěřil, co je člověk schopnej v MHD nechat.
Je vidět, že ty ztráty a nálezy berou vážně...7.1.2007 černý batoh, bílé tričko, limonáda
By mě zajímalo, jestli si pro tohle nádobíčko někdy někdo přišel.30.5.2007 ledvinka, injekční stříkačky, ampulky, lžíce, holicí strojek
Naposledy upravil(a) Martin dne 19.6.2007 0:03, celkem upraveno 1 x.
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
koukněte sem, fakt to stojí za to. ani bych nevěřil, co je člověk schopnej v MHD nechat.
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radek: Ale asi jo, jen se obávám, že to bude na ně mít podobný dopad jako půlnoční mše na štědrej den - tedy nulový. To je taky taková móda, každej, kdo má peklo předplacený už dávno, najednou pádí do kostela a ani tam nevydrží celou dobu a honem do hospody. nebo jako loňskej Czechtek - to byla už taky pouť. Možná by bylo zajímavý udělat muzejní noc bez muzejních autobusů. To by se poznalo, kdo chce vidět muzeum jinak a kdo jen blbne po nocích.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,nějak blbě jsem to napsal.
Vysvětlení:Autobusy muzejní noci jsou označeny číslem 1-8.
Přitom třeba u l.3 na Výtoni je taková záměna trasy/linky-dvě linky č.3 .
A někteří cestující nechápou,co se děje,zda je nějaká výluka,nehoda apod.
Třeba minulý rok to bylo horší,autobus l.3 jezdil přes VN,kde cizinci vůbec nechápali,proč nejede do Podolí.K tomu jim to někdo vysvětloval tak,že bude nejspíš výluka a místo tramvaje musí autobusem.A v autobuse zase,že musí na tramvaj.
Vysvětlení:Autobusy muzejní noci jsou označeny číslem 1-8.
Přitom třeba u l.3 na Výtoni je taková záměna trasy/linky-dvě linky č.3 .
A někteří cestující nechápou,co se děje,zda je nějaká výluka,nehoda apod.
Třeba minulý rok to bylo horší,autobus l.3 jezdil přes VN,kde cizinci vůbec nechápali,proč nejede do Podolí.K tomu jim to někdo vysvětloval tak,že bude nejspíš výluka a místo tramvaje musí autobusem.A v autobuse zase,že musí na tramvaj.
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No takovou frontu jsem já ani nikdo z dotazovaných z mého okolí u jiných muzejí (nešotouši) nezažil. Plno bylo, pravda, ale ne fronta. Příspěvek MF to ostatně potvrzuje. Možná je to tím, že vypadlo NTM, ale stejně. Obecně mi přijde že se z toho rychle stala nějaká móda. Že řízci, který celej rok nejdou do muzea maj pocit že jich za jednu noc musej oběhnout co nejvíc.Oskar píše:A viděl jsi i ostatní muzea? Podle toho co tady píšeš by mělo být o muzejní noci zavřeno asi tak 30 muzeí. Pak by mohli pro příště pořádat muzejní noc třeba bez národního muzea, protože přece nedopustíme, aby před ním byla taková fronta
Tom11: CO to je číselná změna linek?
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem byl tento rok spokojen.
Autobusy plný,ale zase šlo to,minulé ročníky byli podstatně horší.
Dispečeři už byli horší,ale zase později jeden odpovídal na skoro všechny otázky stejně:V tý malý knížce to máte.
Střešovice v 0:30 skoro prázdný,akorát někteří řidiči nestavěli u zastávky u vozovny,ale až na druhé straně.To pár lidí rozčílilo,proč musí jezdit ještě dále a ztrácet čas.
Nejdelší čekání bylo u mě v muzeu Karlova mostu(tam byla i moc pěkná atmosféra mezi čekajícími
).
A opět se opakovala "číselná změna linek",kde několik lidí na Výtoni netušilo,zda jim pojede tramvaj nebo ne.Jedna paní to nemohla delší dobu pochopit,nakonec dojela až na Karlovy lázně.
->chtělo by to nějaké jiné uspořádání stačilo by třeba N1-N8 popř.interní označení.
I přes některé nedostatky si všichni ti,kteří se podíleli na pořádání muzejní noci určitě zaslouží POCHVALU!
Autobusy plný,ale zase šlo to,minulé ročníky byli podstatně horší.
Dispečeři už byli horší,ale zase později jeden odpovídal na skoro všechny otázky stejně:V tý malý knížce to máte.
Střešovice v 0:30 skoro prázdný,akorát někteří řidiči nestavěli u zastávky u vozovny,ale až na druhé straně.To pár lidí rozčílilo,proč musí jezdit ještě dále a ztrácet čas.
Nejdelší čekání bylo u mě v muzeu Karlova mostu(tam byla i moc pěkná atmosféra mezi čekajícími
A opět se opakovala "číselná změna linek",kde několik lidí na Výtoni netušilo,zda jim pojede tramvaj nebo ne.Jedna paní to nemohla delší dobu pochopit,nakonec dojela až na Karlovy lázně.
->chtělo by to nějaké jiné uspořádání stačilo by třeba N1-N8 popř.interní označení.
I přes některé nedostatky si všichni ti,kteří se podíleli na pořádání muzejní noci určitě zaslouží POCHVALU!