Ano a to je přesně to o čem jsem psal jako o neúctě k dodržování předpisů. Všichni vědí, že mačkání "Výhybka 0" jinam, než na EOV 001-199 nemá velký význam (snad jen omezuje opalování PTK, resp. úsekových děličů). Ale i přesto Pankráčtí tohle tlačítko většinou používají.KGX 63 píše:P.S. Stisknutí výhybky nula má smysl snad jen když brzdím přes kontakt EOV 001-199, tedy neuzamykatelnou výhybku. Jinak nevidím důvod.
Takže když mám řidičák ze staré školy, tak můžu v obci 60 a padesátka je mi pro legraciKGX 63 předtím ještě píše:Co se týče nedodržování předpisů, neházel bych všechny lidi do jednoho pytle! Máme tu lidi ještě ze "staré školy", pro které je jízda proti hrotům přímým směrem 25km/h rychlostí zcela samozřejmou věcí a většina OR je jim pro legraci. Takže si raději zakrývají tacho na druhém voze. To jen na vysvětlenou.
Samozřejmě takovou generalizací určitě spoustě Vokovičáků křivdím. Nicméně jejich kolegové utvořili můj obrázek o celé skupině, na základě kterého bych do té skupiny radši nepatřil