Chování zaměstnanců DP

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Vojta Tramvaj
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Chování zaměstnanců DP

Příspěvek od Vojta Tramvaj » 03.11.2010 20:32

Já bych měl takovou věc:
Kdo zná ,,Vlastičku˝ z Motola? Starší, má reflex vestu na sedačce.
No a k tématu. Stojím si na Kotlářce (za dob výluky Motol - Řepy) a ona přijela s 10 a já si fotil z trávníku (!!!pozor !!! není smyčka) tramvajky, když tu ona : cituji ,,Co ty tu děláš?'' a já ,,Si fotím tramvaje.'' ,,Tady nemáš co dělat, toto je smyčka a toto je soukromý pozemek. Vypadni nebo na tebe zavolám (doslova) Policii České Republiky'' tak já jsem odešel a nechal jsem ji být.
Ale tak jako tak mi to přijde nespravedlivé a ještě by si měla přečíst D 1/2 :D

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 28.10.2010 10:15

Rashid píše: Kouření v kabině je jenom taková sprosťárna. :wink:
pokud tam nemá nahuleno tak, že není vidět ven z oken na ulici :lol:

Rashid
Uživatel
Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd

Příspěvek od Rashid » 27.10.2010 23:22

demon píše:No nevim...
Spousta řidičů dneska používá k provokování DK elektronickou cigaretu a byť už i ta je za jízdy zakázaná, jako velkej nešvar bych zrovna kouření neviděl, to už máme víc problémů jinde.
Jistě samozřejmě souhlasím, existují mnohem větší prohřešky, které mouhou skutečně ohrozit bezpečnost. Kouření v kabině je jenom taková sprosťárna. :wink:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 27.10.2010 23:16

No nevim...
Spousta řidičů dneska používá k provokování DK elektronickou cigaretu a byť už i ta je za jízdy zakázaná, jako velkej nešvar bych zrovna kouření neviděl, to už máme víc problémů jinde.

Rashid
Uživatel
Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd

Příspěvek od Rashid » 27.10.2010 22:52

Je to asi ohraná písnička, ale jako jeden z velkých nešvarů považuji kouření za jízdy.
Vím jaké to je mít chuť na cigárko, ale vykuřovat si v kabině je fakt nefér nejen ke kaštanům, a ke kolegům ani nemluvě. Hlavně ta zatuchlyna z nikotinu nejde vůbec vyvětrat a drží se stále. Krásně je to poznat v depu, když se otevře kabina. No humus. A to hulím taky. Hlavně si myslet, že to není cítit v salónu vozu za jízdy je fakt naivní.
Kolikrát mám chuť zaklepat a slušně se zeptat zda si nemohu zakouřit taky :D nebo
"Pane řidiči, někdo tady ve voze kouří.Á to vy, tak to jóó.Tak to jsem klidný"
Dneska jsem jel 8709 večer 20kou a chudák řidič už to nemohl vydržet na Podbabu a musel
si už zapálit na Vítěznáku.Tak to byl fakt absťák :devilsmokin
Naštěstí všichni nejsou takový dobytkové, těm patří dík :D

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 01.7.2007 20:05

Martin píše:Jak se u řidičů tramvají postihují dopravní přestupky, jako je třeba používání mobilu za jízdy? Poslední dobou to totiž vídám čím dál častěji a přijde mi to hodně neprofesionální a hlavně hloupé, když jsou teď na mušce kvůli rychlostem...
Pokud ho někdo vidí, tak na něj napíše SH a jeho vedoucí jej postihne (postižení jsme stejně všichni :lol: ). Dneska jsou ty ševci voražení. Jsou rádi, že tu tramvaj jsou schopni uvést do pohybu a ještě si u toho telefonují, vykecávají se, nebo si ucpou uši sluchátkama. Hrůza. Zaveďmě fyzické tresty. Místo 500kč z prémií dostat rákoskou na refýži před lidma :lol: :lol: :lol:

Martin
Uživatel

Příspěvek od Martin » 30.6.2007 22:28

Jak se u řidičů tramvají postihují dopravní přestupky, jako je třeba používání mobilu za jízdy? Poslední dobou to totiž vídám čím dál častěji a přijde mi to hodně neprofesionální a hlavně hloupé, když jsou teď na mušce kvůli rychlostem...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 21.6.2007 15:25

Káem píše:Petr, demon: Zvláštní. :P Přísloví praví, že kejhá potrefená husa. 8-) Že byste byli tiskovými mluvčími? :oops:
Já už sem svuj názor řek a víc se k tomu vyjadřovat nehodlam !

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 21.6.2007 15:21

Petr, demon: Zvláštní. :P Přísloví praví, že kejhá potrefená husa. 8-) Že byste byli tiskovými mluvčími? :oops:

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 21.6.2007 15:18

Petr píše:Dovolím si poznamenat, že třetí dveře nejsou "vhodnější", ale dle smluvních přepravních podmínek PID ve vozech KT8D5 jediné možné....
Ano, je tam označení. Nechtěl jsem rozporovat pokyn samotný, ale jeho jadrné podání.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 21.6.2007 15:03

demon píše:Že tě to baví... :roll: :roll: :roll:
Ano, je to poněkud trapné, proto jsem na to původně ani nereagoval

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 21.6.2007 14:54

Káem píše:To mi někoho připomíná.... Hloubětín.... KT.... :P :twisted: :oops: Z:idea:
Že tě to baví... :roll: :roll: :roll:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 21.6.2007 14:01

P_V píše:Dnes 9005 10:36 - just to sem napíšu. Do kačeny u Vysočanské dc nastupovala maminka (zamávala) s lehkým kočárkem golfáčem, vybrala si však druhé dveře kde je zábradlí. Řidička ji chtěla upozornit, že pro přepravu kočárků jsou vhodnější třetí dveře, následuje doslovná citace sdělení, proneseného od budky a mluvnicky adresovaného jak dotyčné, tak i obecenstvu:
"No vona si snad dělá srandu? Do třetích dveří! Do třetích dveří! Vona by to dítě filtrovala skrz ty žbrliny, to je (buch dveří od budky)."
Vyřiďte jí prosím do Hloubětína, že je žhavým kandidátem na titul Ježibaba týdne. :evil:
edit: ježibaba jakožto synonymum pro nepříjemnou osobu, abych upřesnil jak jsem to myslel.
Dovolím si poznamenat, že třetí dveře nejsou "vhodnější", ale dle smluvních přepravních podmínek PID ve vozech KT8D5 jediné možné....

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 21.6.2007 12:05

To mi někoho připomíná.... Hloubětín.... KT.... :P :twisted: :oops: Z:idea:

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 21.6.2007 11:44

Dnes 9005 10:36 - just to sem napíšu. Do kačeny u Vysočanské dc nastupovala maminka (zamávala) s lehkým kočárkem golfáčem, vybrala si však druhé dveře kde je zábradlí. Řidička ji chtěla upozornit, že pro přepravu kočárků jsou vhodnější třetí dveře, následuje doslovná citace sdělení, proneseného od budky a mluvnicky adresovaného jak dotyčné, tak i obecenstvu:
"No vona si snad dělá srandu? Do třetích dveří! Do třetích dveří! Vona by to dítě filtrovala skrz ty žbrliny, to je (buch dveří od budky)."
Vyřiďte jí prosím do Hloubětína, že je žhavým kandidátem na titul Ježibaba týdne. :evil:
edit: ježibaba jakožto synonymum pro nepříjemnou osobu, abych upřesnil jak jsem to myslel.
Naposledy upravil(a) P_V dne 21.6.2007 12:30, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět