Ono zase do Motola nemůže přijít 250 souprav. Podle mě půjde do Motola prvních 50 vozů a pak se to bude dávat jinam.Danny77 píše:Hm. Tak výrobce si klade takovéhle podmínky. Hezké. Co bude příště? Bude nám povolovat, kteří řidiči s tramvají mohou jezdit a kteří ne?
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Danny77
Hm. Tak výrobce si klade takovéhle podmínky. Hezké. Co bude příště? Bude nám povolovat, kteří řidiči s tramvají mohou jezdit a kteří ne?MOp píše:Nové tram Škoda 15T měly původně chodit do Hloubětína a Motola, ale podmínka Škody Transportation zní jen vozovna Motol. Důvod - je nejblíže výrobně a spokojenost s tamním zázemím, včetně komunikace s řidiči.
a taky mně napadlo jestli náhodou je pak taky nedají jak má stát ta nová vozovna tedy jestli je to pravda v Hodkovičkách dole naproti ulici Československého exilu nebo kde to má údajně stát tedy nevím kdy má bejt hotová a jestli......v tom budou zase hrát roli nejspíš chechtáky jo pardon že jsem odbočil od tématuDavidD píše:Už od T1 všechny nové vozy šly do Motola. Divil bych se, kdyby tomu tak nebylo s 15T.(Tak škodováci to tam maj nejblíže)
děkuji moc že jste reagoval
Už od T1 všechny nové vozy šly do Motola. Divil bych se, kdyby tomu tak nebylo s 15T.(Tak škodováci to tam maj nejblíže)Valema píše:Dobrý den, mam takovej dotaz možná krapet blbej , ale chtěl bych se vás zeptat jestli už se alespoň neuvažovalo nad tím do jaké vozovny 15 T poputujou.
Já vím času dost, ale lámu si tím hlavu už delší dobu tak jsem se chtěl zeptat zde jestli náhodou o tom někdo něco neví
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz ale poněkud nefunguje.P_V píše:Už ji mají na webu http://www.skoda.cz/transportation/prod ... d2734.html
Už ji mají na webu http://www.skoda.cz/transportation/prod ... d2734.htmlJabberwocky píše:No dobře, tak já ji sem tedy nalinkuji...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No dobře, tak já ji sem tedy nalinkuji (omlouvám se za kvalitu fotografie - fotil jsem to potají zpod mikiny). Faktem je, že 15T vypadá trochu jako lokomotiva. Asi se do ní také poleze jako do lokomotivy. Ale přední podvozek je doslova famózní a velmi netradiční je i tvar sběrače a jeho umístění vepředu. Fakt krásný kus designu!
Škoda 15T klik
Škoda 15T klik