To už ale asi semlela transformace...
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Svého času existovala chvályhodná praxe: při jakékoliv mimořádnosti (i typu stržení troleje) rozmístit na sloupky alespoň univerzální leták ve smyslu Vážení cestující, zastávka je z důvodu mimořádné události do odvolání mimo provoz. Je/není zavedena NAD. Děkujeme za pochopení.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vy mi tu přijdete všichni hrozně chytrý.
Jinak info na zastávkách bylo ve formě , že je zastávka dočasně zrušena a že se má využít X-26.
A s jízdními řády. Řekněte jak asi může dlouho trvat než se vytisknou + něž se zandají do desek + než se rozvezou po Praze. A ono to není zrovna malá vzdálenost z Černokostelecký na Bílou horu a na Laurovou. Takže třeba ty tři hodky by to zabralo.
Jinak info na zastávkách bylo ve formě , že je zastávka dočasně zrušena a že se má využít X-26.
A s jízdními řády. Řekněte jak asi může dlouho trvat než se vytisknou + něž se zandají do desek + než se rozvezou po Praze. A ono to není zrovna malá vzdálenost z Černokostelecký na Bílou horu a na Laurovou. Takže třeba ty tři hodky by to zabralo.
Což kódy, než se udělají se dá se použít síťový režim, ale odd. JŘ přece nebude pracovat o víkendu ne???7080 píše:Výluka smyčky Radošovická skončila kolem 12:45. Podnik zvládnul udělat alespoň kódy na tuhle mimořádnost, jízdní řády bohužel, jako obvykle nezvládnul. Ach ta operativa.
Nevím jak to bylo s info na zastávkách, ale dříve si mohla zast. služba vytisknout co potřebovala. Nyní je pod GŘ a tak se vše musí nechat schválit (třeba aby logo nebylo moc u kraje
Takže asi žádné info na zastávkách nebylo co?
Výluka smyčky Radošovická skončila kolem 12:45. Podnik zvládnul udělat alespoň kódy na tuhle mimořádnost, jízdní řády bohužel, jako obvykle nezvládnul. Ach ta operativa.4021 píše:Nó jasně že je to neplánovaný. Jestli to skončí dřív nebo při nejhorším spolu s výlukou Radošovická - Hostivař tak to moc nevadí (snad to 6 a 22 stíhaj, nebo nasadí víc souprav?).
Už jsou ty odklony napsány na titulní straně Pražských tramvají. Jen dodám že 57 a 59 taky na černokosteleckou a 51 na Kubánský nám.
Škoda, že to nenaplánovaly pro celý čtyři dny, že by na Kubánským nám. zase měnili čísla tramvaje, to se mi líbilo jak to nedávno bylo.
Nó jasně že je to neplánovaný
. Jestli to skončí dřív nebo při nejhorším spolu s výlukou Radošovická - Hostivař tak to moc nevadí (snad to 6 a 22 stíhaj, nebo nasadí víc souprav?).
Už jsou ty odklony napsány na titulní straně Pražských tramvají. Jen dodám že 57 a 59 taky na černokosteleckou a 51 na Kubánský nám.
Škoda, že to nenaplánovaly pro celý čtyři dny, že by na Kubánským nám. zase měnili čísla tramvaje, to se mi líbilo jak to nedávno bylo.
To je neplánovaná výluky obratiště Radošovická. Praskla tam totiž voda, pravděpodobnost ukončení je až zítra.4021 píše:Dneska kutali něco dělníci i v obratišti Radošovická, 6 a 22 jezdili přes Strašnickou, nevim kam, ale asi na Černokosteleckou... to je bordelale X26 to zvládala v pohodě.
Linka 6 končí na Černokostelecké a linka 22 byla prodloužena k Ústředním dílnám.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Se to šiří kruhem kanálním. Ale neboj já se nedávno dozvěděl že řikám malejm klukum o lidech, kteří na toto forum už nejméně 2 roky nechodí že jsou to blbci. A oni si pak na toho člověka ukazujou. A ještě říkají že jsem to řekl já. Také jsem to nějak nepochopil co tím básnik chtěl říc. Hold okruh šotoušů je uzavřen a nikdo nic nikomu nepřeje.9001 píše:Tady asi někdo ví víc než já.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je prý problém proč neeeeeee tramvaje a ty divné názory. Prý už je po výletech s řidičkou a to je ten důvod proč tramvaje jsou eeeeeee. Jo hold láska je krutá daňradek31 píše:2) na tvých výletech s žižkovskou řidičkou jsi mne nepozdravil nikdy a to jsme se viděli asi 10x (a to jsme se znali z tvé praxe v SA) - takže asi tak
-
radek31
- Moderátor
1) pamatuju si, jak na tebe někdo zaútočil kvůli kvalitě fotek a já se tě okamžitě zastal - byl to myslím Štěpán a šel jsem do něj tak ostře, že si to od té doby nedovolil - asi si mě s někým pleteš9001 píše:Možná to taky bude útoky některých na moje bývalé stránky, ale to už jsi zase zapoměl. Jinak že nezdravím? Nedávno jsem potkal admina a slušně jsem mu na jeho pozdrav odpověděl. Se zdravením problém nemám, pokud řidiče znám a všimne si mě popř. já jeho, pozdravím.
2) na tvých výletech s žižkovskou řidičkou jsi mne nepozdravil nikdy a to jsme se viděli asi 10x (a to jsme se znali z tvé praxe v SA) - takže asi tak
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Možná to taky bude útoky některých na moje bývalé stránky, ale to už jsi zase zapoměl. Jinak že nezdravím? Nedávno jsem potkal admina a slušně jsem mu na jeho pozdrav odpověděl. Se zdravením problém nemám, pokud řidiče znám a všimne si mě popř. já jeho, pozdravím.radek31 píše:nevím co se s 9001 stalo - asi před 2 až 3 rokama byl v pohodě, normálně jsme se bavili, ale pak najednou přestal zdravit, začal se všech stranit a co je nejhorší - začal psát na tramforum systematicky naprosté kraviny s jediným cílem - napadat tramvajovou dopravu a řidiče - takže jsem si na něj vypěstoval takovou menší alergii
S tím napadáním. To je pohled řidiče auta na tramvajovou dopravu. Neříkám že vždy jsou auta v právu ,ale některé přestupky tramvají zde řešené jsou opravdu úlety řidičů (průjezd červené na Palačáku + 20km/h)
Ale nemá cenu tu opět vířit prach.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog