Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Simpanz
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Z trochu mělčí historie. Včera jsem se vrátil z letního tábora, kde jsem byl vedoucí, a dnes jsem se po dlouhé době díval na své oblíbené zprávy z roku 1982. Dnes jsem se dozvěděl, že tenkrát ještě 29.7. nebyly na zastávkách vyvěšeny prázdninové jízdní řády a televizní štáb dost čuměl, když u Národního divadla snad jediná tramvaj, která sem během tři čtvrtě hodiny přijela podle starého jízdního řádu "načas", byla jedna sedmnáctková souprava. Nejzhuleněji jezdila čtrnáctka. A televizi to dokázal vysvětlit až řidič, který se na zastávce podíval na jízdní řád a zjistil, že vůbec není kompatibilní s jeho rozpisem.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kde si vyčet něco o placení ?I.am.good píše:...Takže to jen tak k tomu parkování (nezastávám se Demona, něco porušil, tak platí).... nemám pravdu???
![]()
Já si na Korunní chodim popovídat, zase tolik neberu, abych si moh dovolit sponzorovat darmošlapy z MP. Naštěstí tam bývaj podstatně rozumější a milejší lidičky než jsou ti v ulicích.
A když nejsou, tak pořád ještě zbývá plán "bé", za kterej se v těhle případech vůbec, ale vůbec nestydim...
Nevidim důvod proč bych měl doplácet na neschopnost radnice Prahy 2 a nedokonalosti zákonů.
A jinak... Máš pravdu !
Nic takovýho taky nechci obhajovat, v ulici kde parkuju se nedá jet víc než 30km/h a nejsou tu přechody ani koleje.radek31 píše:...je jen málo věcí horších než auto zaparkované méně než 5 metrů před přechodem...
trainzjohny dík...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
Mno, pojď si vzít bločky (hoooodně moc) a jdeme na to. Vezmeme si pásmo, vyhlášku a jdeme do pražských ulic. Změříme si vzdálenost parkujících aut od kolejí ve většině ulic (nejen) v centru. Projedeme si veškeré paragrafy ve vyhlášce a budeme vypisovat bločky. A garantuju ti, že nám upadnou ruce dřív, než zkontrolujeme 5% ulic s tramvajovou dopravou v Praze. A kdyby jsme chtěli kontrolovat celé město, tak na pokutách vybereme nejspíš několik miliónů korun za jediný den.... Takže to jen tak k tomu parkování (nezastávám se Demona, něcvo porušil, tak platí9001 píše:Když parkuješ tam kde nemáš, tak co se dá dělat.
A že nejsi schopen si lépe zabezpečit auto už není věc MP.
No a zabezpečení? Takže každý, ať si ve svém zájmu sežene neprůstřelný oblek (kombinézu) s vnitřním oběhem, aby mohl být nezranitelný a plně nezávislý na okolí. Totéž udělá i se svým obydlím, pracovištěm a se svými věcmi. Pak můžeme zrušit Policii, neboť nebude možnost páchat trestné činy.
Tohle je jen odpověď na tvé celkem dost radikální názory. Takže radikálně, ale opačně. a chceš mi říct, že nemám pravdu???
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je mi jasný, ale když večer přijedeš utahanej z práce, tak po dvaceti minutách objíždění bloku vezmeš zavděk každym uvolněnym místem a nebudeš řešit jestli je 4,5 metru od hranice křižovatky nebo předpisových 5, bohatě ti bude stačit, že absolutně nikomu a ničemu nepřekážíš...Káem v Rekonstrukce TT píše:To je problém, zákon jasně stanoví kde se smí a kde se nesmí. A nestanoví to slovy překážet/nepřekážet...
Nákladní výtah aby jsem moh parkovat v předsíni nám v domě ještě neudělali.
To že je zákon ve spoustě věcí nedomyšlenej a neřeší spoustu případů je jasný, ale že pak na takových detailech MP bazíruje a snaží se vydělat, to je prostě
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ani jedna tvoje odpověď není ani trochu vtipná !9001 v Rekonstrukce TT píše:Když parkuješ tam kde nemáš, tak co se dá dělat.
A že nejsi schopen si lépe zabezpečit auto už není věc MP.
Parkuju tam, kde to jde a tam kde nikomu nepřekážim a názor nějakýho pologramota z MP mě ani v nejmenšim nezajímá.
Zabezpečení auta mam na standartní úrovni, opancéřování si na něj pořizovat nehodlam.
Právě kvůli udržování pořádku a k dohledu nad drobnou pouliční kriminalitou byla MP zřízena !!!
V šikanování motoristů (tím myslim zmíněný pozděnoční olístkování aut řidičů, kteří prostě nemaj možnost zaparkovat přijatelněji) a naprostou rezignaci na plnění hlavních úkolů své existence přínos nevidim.
A naštěstí nejen já...
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demon: To je problém, zákon jasně stanoví kde se smí a kde se nesmí. A nestanoví to slovy překážet/nepřekážet. Problém je v tom, že MP dílem zákon nezná, dílem si vybírá oblíbená jednoduchá místa a dá pokutu jeden den a sto dalších dnů se na tomtéž místě parkuje beztrestně (typicky 5 m od přechodu a hranice křižovatky). To mě asi sere nejvíc. Navíc MP opravdu nebyla zřízena proto, aby fušovala do práce dopravní policii.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To si ho má opancéřovat a okolo dát nášlapné miny ??? Auto není trezor (jak je na X místech na značkách) a je zcela hravě vybílitelné ať děláš co děláš.9001 v Rekonstrukce TT píše:A že nejsi schopen si lépe zabezpečit auto už není věc MP.
O užitečnosti strašáků v podobě MP v nočních linkách vím své ...9001 v Rekonstrukce TT píše:Já nechápu co máte proti MP. Sice nejsou dokonalý, tkay mají své mouchy, ale silně pochybuji že by republiková policie hlídala ráno přechody,aby mohli děti bezpečně do škol. A ono i měření rychlosti docela pomáhá. Má spíše preventivní funkci ,ale výsledky jsou vidět. Nebo i hlídání nočních tramvajových linek. To se vám zdá málo?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Docela jo...9001 píše:Já nechápu co máte proti MP. Sice nejsou dokonalý, tkay mají své mouchy, ale silně pochybuji že by republiková policie hlídala ráno přechody,aby mohli děti bezpečně do škol. A ono i měření rychlosti docela pomáhá. Má spíše preventivní funkci ,ale výsledky jsou vidět. Nebo i hlídání nočních tramvajových linek. To se vám zdá málo?
O přínosu v podobě měření rychlosti se dá úspěšně pochybovat a jestli jsou výsledky vidět ?
No hlavně jsou vidět na dveřích mého auta, které bylo za poslední dva roky třikrát násilně otevřeno a na oznámeních o přestupku za parkování, které měšťáci pod rouškou noci roznášejí, aby měli na výplaty...
Ale aspoň mám defacto pořád lepší a novější autorádia (a ve škatulce už asi pět panýlků z těch starších) a v Korunní si krásně pokecam se slečnama na přepážce...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já nechápu co máte proti MP. Sice nejsou dokonalý, tkay mají své mouchy, ale silně pochybuji že by republiková policie hlídala ráno přechody,aby mohli děti bezpečně do škol. A ono i měření rychlosti docela pomáhá. Má spíše preventivní funkci ,ale výsledky jsou vidět. Nebo i hlídání nočních tramvajových linek. To se vám zdá málo?Karotka píše:Nutno uznat, že popeláři jsou o trochu užitečnější než MP.