Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 11.8.2007 14:26

Jabberwocky píše:....tři muži. Jeden řídil. Druhý vystoupil a umyl ironem plexisklo jízdního řádu na sloupku. Pak nastoupil, vystoupil třetí a výsledný stav vytotografoval. Poté opět nastoupil a všichni tři i s dodávkou odjeli.
Tak a mne by zajímalo toto: Je to projev přezaměstnanosti u DP, nebo osádky těchto vozů plní i jiné úkoly, kde opravdu musejí být tři? Protože jestli ne, tak na řízení, mytí i fotografování by snad stačil jeden, ne?
Tohle je tipická dělba práce :lol: manufakturní práce je přeci výhodná :wink: :lol:

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 11.8.2007 14:25

Tak mi dnes maminka vyprávěla, čeho byla svědkem. Čekala na autobus, přijela "dodávka" (v rozeznávání vozidel maminka není zrovna kabrňák, tak si tam dosaďte, co při techto příležitostech jezdí) a v ní tři muži. Jeden řídil. Druhý vystoupil a umyl ironem plexisklo jízdního řádu na sloupku. Pak nastoupil, vystoupil třetí a výsledný stav vytotografoval. Poté opět nastoupil a všichni tři i s dodávkou odjeli.
Tak a mne by zajímalo toto: Je to projev přezaměstnanosti u DP, nebo osádky těchto vozů plní i jiné úkoly, kde opravdu musejí být tři? Protože jestli ne, tak na řízení, mytí i fotografování by snad stačil jeden, ne?

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 09.8.2007 20:53

Tak tady dávám odkaz na mnohem větší porci fotek. http://igislav.rajce.idnes.cz/Tabor_Hrachov_2007/
Uživatelské jméno: hrachov07 heslo: mamrd
Podotýkám, že nehulím ani nekouřím, ale jenom mám na té fotce v dásni toho legendárního vymodelovaného jointa.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 01.8.2007 17:18

Káem píše:Tak já taky něco přidám :-) http://peppik.rajce.idnes.cz/1_cekanice_tabor_2007/#
Najde se tam i něco pro šotouše, někoho byste tam mohli poznat, je tam i jeden zajímavej nákladní dopravní prostředek :-)
Ty woe, ta rosnička je nádherná. :smt055 A jinak hezký fotky... :wink:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 01.8.2007 11:52

Káem píše:Tak já taky něco přidám :-) http://peppik.rajce.idnes.cz/1_cekanice_tabor_2007/#
Najde se tam i něco pro šotouše, někoho byste tam mohli poznat, je tam i jeden zajímavej nákladní dopravní prostředek :-)
http://peppik.rajce.idnes.cz/1_cekanice ... CN0075.JPG
Podle těch záclonek soudím, že se jedná o nový typ luxusního kupé Českých Drah 8-)

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 01.8.2007 11:11

Tak já taky něco přidám :-) http://peppik.rajce.idnes.cz/1_cekanice_tabor_2007/#

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 01.8.2007 9:36

Tak tady jsou ty nejlepší fotky z letního tábora http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php?uid=9891147

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 31.7.2007 16:05

Káem píše:Do dvou let ti přinese ze školy slova, která ani ty neznáš, do tří bude znát podrobně anatomii, i když jí bude mít až v 7 třídě, do čtyř let zjistí, že někteří spolužáci vědí, kde trávu získat (na záchodcích od osmáků) a do pěti let jí máš doma. A nezabráníš tomu. Ty si ovšem nejméně 6 let budeš myslet, že nic z výše uvedeného se neplní, protože syn bude mít hodně koníčků, prospívat bude taky slušně - prostě normální kluk. Takové to dneska je a nejhorší je ne to, že se to děje, ale že rodiče si myslí že ne. Máš tedy výhodu, žes na tomto DF :-)
Plně souhlasím, nebyl jsem jiný. :D Teda až na tu trávu. :) Takže holt se bude tolerovat, trestat, domlouvat, prostě všemožně se (zbytečně) snažit, aby z něj vyrostl slušný člověk. A ono se to stejně nějak v té jeho hlavě přemele a něco z toho vyleze... :D

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 31.7.2007 8:49

I.am.good píše:To máš pravdu, ale stejně měli vedoucí okamžitě zasáhnout, současně s potrestáním nezletilého a dáním echa právě rodičům. :wink:
Tím prostě jen ztratíš důvěru dětí i rodičů, ztratíš kontrolu nad tím co se v táboře doopravdy děje a nezpozoruješ signály něčeho ev. horšího (šikana a pod.). Zákazy a tresty dneska nefungují. Funguje ukázat, že nějaká činnost není "in". Což je v tomto případě těžké...

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 31.7.2007 8:44

I.am.good píše:Do školy půjdeme v září poprvé. :wink:
Do dvou let ti přinese ze školy slova, která ani ty neznáš, do tří bude znát podrobně anatomii, i když jí bude mít až v 7 třídě, do čtyř let zjistí, že někteří spolužáci vědí, kde trávu získat (na záchodcích od osmáků) a do pěti let jí máš doma. A nezabráníš tomu. Ty si ovšem nejméně 6 let budeš myslet, že nic z výše uvedeného se neplní, protože syn bude mít hodně koníčků, prospívat bude taky slušně - prostě normální kluk. Takové to dneska je a nejhorší je ne to, že se to děje, ale že rodiče si myslí že ne. Máš tedy výhodu, žes na tomto DF :-)

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 31.7.2007 0:08

jara píše:Tím jsem z části já jako vedoucí právně kryt (asi tak z 15%)"
Samozřejmě taky trochu přeháním s tím, že rodiče by měli vysvětlit, jak se jejich dítě dostalo k jointům, protože ve světě se dnes může dítě snadno setkat s alkoholem, cigaretami, marihuanou i tvrdšími drogami, a rodiče o tom vůbec nemusí vědět (pokud dítě není od zbytku světa izolováno a týráno tak jako ve známém kuřimském případu). Ale hlavně jsem chtěl říct, že když někdo někde vymodeluje jointa, může za to samotné dítě a ne vedoucí. Jinak tady je zmiňovaný zhulený exemplář na fotce spolu s vymodelovanou kudlou.
http://fotoalba.centrum.cz/~$9891147~94 ... id=5604912

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 30.7.2007 22:32

Simpanz píše:Ale vyloučení dítěte z probíhajícího tábora jsem ještě nikdy osobně nezažil, ani žádný předpis, který by stanovil, jak moc se smí "kravit" na táboře.
Nevím ale u nás na všech akcích at již na mém kroužku co vedu po celý rok ale i na táboře platí Řád. A ten je vydán zřizovatelem tábora (Právnická osoba). A rodiče když podepisují přihlášku tak by měli tento materiál znát a dítě ho také na začátku akce/školního roku podepíše. Tím jsem z části já jako vedoucí právně kryt (asi tak z 15%) Ale pokud tento řád někdo poruší může být z akce vyloučen. Já se kvuli nějakému "teleti" nenechám zavřít. Ale upřímně několikrát se již s rodičema řešilo jak dál ale vždy se nějaká varianta aby dítě na táboře zůstalo našla. Ale co tady budu vyprávět co to je práce "Být jednou nohou v base"

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 30.7.2007 21:09

I.am.good píše:Určitě jo. :wink: Ale kdyby někdo ublížil (nejen fyzicky) mýmu klukovi, tak by to hodně šeredně odnesl... :x

No a když na to přijde - také jsem jednou byl za dělání průšvihů z tábora vyloučen..
:oops: :lol: Ale před těmi desítkami let to fakt nebylo kvůli drogám, ale jen proto, že jsem prostě "kravil". :twisted:
Třeba když jsem byl před necelými třemi lety v lázních, tak jel domů bez náhrady každý, kdo třikrát vážně "zakravil". Ale vyloučení dítěte z probíhajícího tábora jsem ještě nikdy osobně nezažil, ani žádný předpis, který by stanovil, jak moc se smí "kravit" na táboře. Myslím, že na tomto táboře někteří (naštěstí z jiných oddílů) kravili dost. Například jeden účastník, původem z nejmenované jihoevropské země, by snad potřeboval na táboře tak dva Šimony navíc. Ač z jiného oddílu, stále vyhledával moji společnost a dost se i pral. U táboráku se popálil a za zdravotníkem s tím přišel asi po třech dnech, a pak přes zákaz s popálenou rukou vlezl do bazénu, aby se mohl prát.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 30.7.2007 18:02

demon píše:Koukam zodpovědnej rodič, jen jestli to trošičku nepřeháníš...
Určitě jo. :wink: Ale kdyby někdo ublížil (nejen fyzicky) mýmu klukovi, tak by to hodně šeredně odnesl... :x

No a když na to přijde - také jsem jednou byl za dělání průšvihů z tábora vyloučen..
:oops: :lol: Ale před těmi desítkami let to fakt nebylo kvůli drogám, ale jen proto, že jsem prostě "kravil". :twisted:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 30.7.2007 17:22

I.am.good píše:To máš pravdu, ale stejně měli vedoucí okamžitě zasáhnout, současně s potrestáním nezletilého a dáním echa právě rodičům. :wink:
Koukam zodpovědnej rodič, jen jestli to trošičku nepřeháníš...
Už vidim jak by se drtivá většina rodičů koukala, kdyby jim z tábora zavolali, že jejich dítě vymodelovalo jointa. :shock:
Osobně bych si myslel, že jsou tam všichni zhulený.

Mimochodem, dcera je právě na táboře, tak čekam telefonát... :lol: :lol:

Odpovědět