a není to náhodou to samé. Pokovad nadaváme, že se zrušili a ted že tam stále nejsou!!!!! Tak je to podle mě furt to samé9001 píše:Nadáváte, že se zrušily garance na lince 9 a 26, když si na ně začínali lidé zvykat. Ted nadáváte, že na cca. měsíc se nevyznačí 9 garantovaných pořadí na lince 9.
Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono ve středu dokonce na jednom pořadí jezdilo poršátko a hnedka za ním nízka kačenkatrainzjohny píše:Na linku devět je nyní pravidelně nasazováno několik nízkých kachen ( ve středu tuším jich bylo dokonce šest !!!) je to tu už na X místech psané - kvůli výluce na palačáku....
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na linku devět je nyní pravidelně nasazováno několik nízkých kachen ( ve středu tuším jich bylo dokonce šest !!!) je to tu už na X místech psané - kvůli výluce na palačáku....zastavaman píše:nízká kachna na devítce, odjez do centra z nákladového nádraží lehce před sedmou ranní - celkem mě to překvapilo, to došla poršata?
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
poršata
nabo ještě jinak: Na devítce se kachny objevovaly dost často, navíc teď jsou tam dobrý oblouky, tak nechápu proč by si jedno kolečko nevrzla kachna?
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
radek31
- Moderátor
JŘ
na Andělu směr centrum opravdu velmi vtipně vychází odjezdy tramvají
když se sjedou 3 v jednu minutu dá se to ještě pochopit, ale proboha proč musí jet v 19:41 současně 4 tramvaje (9,10,14,20)? pro toho, kdo je poslední v řadě to znamená 2-4 minuty zpoždění na Národní třídě a po 19. hod. už jsou krátké jízdní doby, takže to nemá šanci stáhnout
když se sjedou 3 v jednu minutu dá se to ještě pochopit, ale proboha proč musí jet v 19:41 současně 4 tramvaje (9,10,14,20)? pro toho, kdo je poslední v řadě to znamená 2-4 minuty zpoždění na Národní třídě a po 19. hod. už jsou krátké jízdní doby, takže to nemá šanci stáhnout
-
I.am.good
Běž na učení k mistrovi řidiči z Kobylis, co jsem s ním dneska jel z práce. Z UD o 50 sec pozdě, Solidarita čekal minutu a něco. Ale je pravda, že jízda to byla.radek31 píše:... X minut je fakt málo......
Už po projetí "r" oblouku u UD jsem si přesednul v druhém voze tak, abych viděl na tachograf a řeknu vám, že kdyby si to někdo na Solidaritě vyjel, tak by pan "mistr" řidič šel asi domů pěšky. Nebudu komentovat, jen významné body na trati - "r" u UD, 30ka před Černokosteleckou, křížení u vjezdu do sm. Černokostelecká, čočky na Zborově, rychlost ve městě max. 50km/hod. Vážně "mistr".