Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: Provoz na linkách
MF: Aha, tak děkuju. Já jen, jestli budu muset cestou do práce přestupovat, čili nic. Jinak, když už se o tom bavíme, uvítal bych, kdyby se čtyřiadvacítka protáhla až ke mně domů, abych měl přestup rovnou z postýlky, hrana-hrana :-) Že to komisi vzkazuju :-)
Pokud platí to, co proběhlo na jisté poradě, tak by nové linkové vedení mělo být někdy od února či března. Někde jsem to tady psal, že má být nový "ROPID", ale spíš jen přejmenuje a přestěhuje se někam na CD. Má to být snad tak, že se sloučí s odd. JŘ. Stejně to dělají dohromady. Měl by se o trochu snížit počet linek a na páteřních zkrátit interval. Ale zatím se nějak o tom nemluví od té doby, co jsem se zde o tom zmínil.Jabberwocky píše:Chtěl bych se zeptat, je něco pravdy na zvěstech, že se bude po Novém roce zásadním způsobem měnit počet linek, jejich skladba atd.? Někdy před dvěma měsíci to tudy proběhlo, ale pak ticho po pěšině. Ví někdo víc?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Chtěl bych se zeptat, je něco pravdy na zvěstech, že se bude po Novém roce zásadním způsobem měnit počet linek, jejich skladba atd.? Někdy před dvěma měsíci to tudy proběhlo, ale pak ticho po pěšině. Ví někdo víc?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
5002
Lidi, je šance, že by se v sobotu na 91 objevila 5002?
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Se staženým pantografem jezdila jenom 8749, v čemž měl prsty její řidič.Oskar píše:Pokud ten přepínač určuje jen, kam se bude pouštět proud, pak je to jasné. Já se domníval, že má nějaký hlubší význam...
Jinak koukal jsem, že při zátěžové zkoušce TT barrandov jezdili některé trojice se sběrači na prvním a druhém, jiné se sběrači na druhém a třetím voze.
Pokud ten přepínač určuje jen, kam se bude pouštět proud, pak je to jasné. Já se domníval, že má nějaký hlubší význam...
Jinak koukal jsem, že při zátěžové zkoušce TT barrandov jezdili některé trojice se sběrači na prvním a druhém, jiné se sběrači na druhém a třetím voze.