Škoda zrovna tato tramvajka. Prý patří k nejlepším v motole.Petr píše:Okolo 18:30 tam měla větší nehodu 9115.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Okolo 18:30 tam měla větší nehodu 9115. Pokud tam následně měla nehodu i 9120....zdepa píše:dnes kolem 20 hodiny se objevila informace o nehodě školáků s 9120 u sazka arény. prý je to větší. neviděl jsem.
Zde byl text. Ten byl mou autocenzurou odstraněn. Nemám sílu vést neplodnou polemiku s uživatelem 9001. (Z tohoto důvodu odstraněn i jeho příspěvek!) Děkuji za pochopení.
Naposledy upravil(a) Petr dne 26.9.2007 10:42, celkem upraveno 2 x.
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, to je skvělý. To číslo 14 cestujících je tak možná maximum pro "pohodlné" cestováníValema píše:tak ale plostě toto mně nejvíc dostavá xixi cituji ,,Porschetra (oficiálně 14T, protože její optimální kapacita pro pohodlné cestování je 14 cestujících a tramvaják) je nový typ hypermoderní nízkopodlažní tramvaje v Praze, kterou dal Pavel Bém občanům v roce 2005 jako vánoční dárek."![]()
![]()
![]()
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rikam , ze z tech jointu mas v hlave mlhu ..Simpanz píše:Tak dnes asi ve 13 hodin jsem na Malostranském náměstí viděl cvičný poršák, který mě docela překvapil tím, že má šestery dveře. Přední a zadní jen poloviční, přičemž ty vpředu obvykle slouží jen pro führu. Sice si nedovedu uvědomit, kolikery dveře má poršák normálně, ale tohle mi přišlo nějak moc dveří.
-
I.am.good
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A tohle si myslel vážne?Simpanz píše:Tak dnes asi ve 13 hodin jsem na Malostranském náměstí viděl cvičný poršák, který mě docela překvapil tím, že má šestery dveře. Přední a zadní jen poloviční, přičemž ty vpředu obvykle slouží jen pro führu. Sice si nedovedu uvědomit, kolikery dveře má poršák normálně, ale tohle mi přišlo nějak moc dveří.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog