TRAM fórum - setkání
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
I.am.good
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jedno drobné OT

Pokud vím, tak budeme pánská společnost, tady kouření snad né ... i když podle termixu, no radši to nebudu pitvat.I.am.good píše:Dá se platit stravenkami a dá se tam kouřit?
Proč někdo ?? Proč né některá ??jara píše:Kouřít se dá ale mám za to, že nás je více nekuřáků. Tak před hospodou se kouří také pěkně a třeba ti i někdo pomůže
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tož to je dobré. No zažil jsem ho v 11 lidech (vypadá jak když v něm nikdo není), Ve 20 lidech tak akorát. A asi v 25 (to už je dost). Takže zatím myslím že počet je dobrej. Já vím ještě o DPmPET. Pokud mu to vyjde dorazí velmi rád. No a nesmíme zapomenout ještě na jednu osobu tu má "každý tramvaják přece rád" Ať žije říjen!!!!!
- Absolut
- Moderátor
Tož pane Jára, kolik míst má salónek? Mně se zatím přihlásili následující:
Určitě: Dušan, Jára, I-am-good, MF, Syverin, Martin, Radek, MOp, Z.Lapáček (osobně neznám, ale velmi mile se zaptal mailem), no a taky Absolut - to je zatím 10 lidí.
Možná: Žebrooký, Betlesák, Petr, Trainzjojny - pokud by všichni mohli, tak jsme na 14 lidech.
Prosím tedy, kdo ještě chcete přijít, napište to sem, nebo SMS na KGX Absolut
Určitě: Dušan, Jára, I-am-good, MF, Syverin, Martin, Radek, MOp, Z.Lapáček (osobně neznám, ale velmi mile se zaptal mailem), no a taky Absolut - to je zatím 10 lidí.
Možná: Žebrooký, Betlesák, Petr, Trainzjojny - pokud by všichni mohli, tak jsme na 14 lidech.
Prosím tedy, kdo ještě chcete přijít, napište to sem, nebo SMS na KGX Absolut
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplnění pro Přihlášené: Protože jsem byl již před uvedením na forum požádán panem Absolutem o zařízení lokálu, který byl využit v minulém roce a nalákal jsem vás na jídelní listek tam té hospody uvedu věci na pravou míru i po změně (Již se mě ptalo více lidí). Změna proběhla pro někoho na místo dále vzdálené, pro někoho na místo blíže. Změna je ale do restaurace, která patří stejným majitelům. Takže jídelníček stejný,ceny stejné. A hlavně na včerejší otázku jestli vaří, tak vaří!!! Jídelníček je opravdu velký asi 10 stran jídel. Jen jsem minule zapoměl napsat že mají i velký výběr těstovin jak salátů tak zapečených a tak vůbecjara dne 25.9 píše:Vaří tam velmi dobře. Loni tam již něco proběhlo v duchu velmi soukromém. (takové rande) A lidé si vybrali od českého hemenexu přes čínu,smažák,pečené kolínko,nakládanej hermoš až po svíčkovou. A to vše za lidové ceny. Na to že to je v centru. Prostě myslím že i mlsné a hladové jedlíky hamů papů pořádně zaplácne.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já byl línej se kouknout co máš den před tím. Ale tak kdyby jsi měl noční třeba by se část osazenstva přesunula za tebou a mohl by jsi mít soukromou přehlídku fotekradek31 píše:to asi ne, když budu mít v noci na 6.10. noční
takže zátah v 5 ráno a v 11 dopoledne střídání? to asi ne
zkusím to nějak domluvit, ale pochybuju, že to vyjde - bohužel