předevčírem měla sundané poškozené čelo, tudíž oprava probíháVašek píše:Jak to momentálně vypadá s 9115 , Motoláci?
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Ano, dnes jsem potkal 9123 na zkušebce na SN. Pojízdné železářství konečně zmizelo, podle zvuku je to zcela jiná tramvaj.radek31 píše:dnes jsem potkal 9123 na zkušebce u zast. Újezd (kde každá 14T rachotila) a nebylo slyšet jediné zarachtání - takže si myslím, že pan Tarant nás trochu balamutí, pokud tvrdí, že upravené jsou jen 19 a 21
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak to důrazně nesouhlasím. 9111 rachtá furt stejně, dnes jsem ji měl možnost slyšet a vidět u Anděla. Je to furt to samé železářství, které nejde přeslechnout. Drnčí a rachtá to nejen na vyhýbkách u Anděla, ale i pak na trati směrem k Újezdu stejně, jako v minulosti 14T vždycky rachtaly.trainzjohny píše:Neral píše:Třeba takhle, že![]()
Jinak jsem dnes viděl 9111 a ta jela opravdu tiše a to jsem jí viděl na Malostranském náměstí kde jsem mohl za nedlouho porovnávat s 9117. A ještě zdravím Radka co měl 12 a vůbec jsi mě nevšim...
Na 9111 pokud vím žádné úpravy ještě nedělali a ty jsi tudíž špatně slyšel (spíše bych to srovnal s hluchotou). V opačném případě by to byly vyhozené peníze, protože tam žádný rozdíl není
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ze by nacpali na podvozky matrace aby to nerachtalo?trainzjohny píše:Jinak jsem dnes viděl 9111 a ta jela opravdu tiše a to jsem jí viděl na Malostranském náměstí kde jsem mohl za nedlouho porovnávat s 9117. A ještě zdravím Radka co měl 12 a vůbec jsi mě nevšim...
Máte někdo videjko nebo aspoň zvukovou nahrávku?PvvS píše:Demin : to by se ti libila TV2)
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já bych radši pražskou RT6 a ještě lépe tu zelenouNeral píše:Třeba takhle, že
Jinak jsem dnes viděl 9111 a ta jela opravdu tiše a to jsem jí viděl na Malostranském náměstí kde jsem mohl za nedlouho porovnávat s 9117. A ještě zdravím Radka co měl 12 a vůbec jsi mě nevšim...
Hle a je vyřešen problém Jim to trvá přes deset let a oni stačí dva koněNeral píše:Třeba takhle, že
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba takhle, žejara píše:Nejlepší je před vůz zapřahnout pěkně dvojici koníků a vyslat na trat....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
myšleno - neměla mít tou dobou papíry pro provoz s lidma.
-
radek31
- Moderátor
Mope mám se tu rozpovídat co znamená provozní a neprovozní tramvaj?
9123 je provozní už pěkně dlouho, protože jsem jí potkal jezdit 19.9. - pokud by měla závadu byla by provozuneschopná případně neprovozní
pan Tarant napsal
čtu to zhora dolů a trvám na tom, že vyjádření bylo jednoznačné: které kusy jsou upraveny? 9123 je upravena
rozhodně jsem nikde neřešil původní "kvíz" - původně jsem o žádném kvízu nevěděl, normálně jsem reagoval na poslední vyjádření
9123 je provozní už pěkně dlouho, protože jsem jí potkal jezdit 19.9. - pokud by měla závadu byla by provozuneschopná případně neprovozní
pan Tarant napsal
na to jsem odpověděl, že upravena je i 9123Proto jsem vyvolal diskusi na téma které kusy 14T jsou upraveny pro omezení nepříjemných zvuků na podvozcích.
Je to 9121 a 9119.
čtu to zhora dolů a trvám na tom, že vyjádření bylo jednoznačné: které kusy jsou upraveny? 9123 je upravena
rozhodně jsem nikde neřešil původní "kvíz" - původně jsem o žádném kvízu nevěděl, normálně jsem reagoval na poslední vyjádření
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demin : to by se ti libila TV2
) .Jinak TV1 se statakem je kor v zastavce balada. Zcela tichej vuz.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
9123 je upravena jiz z vyroby. Paklize si spravne cetl kvizovou otazku na K-repu, rikal 2 provozni, a to 9123 doposud neni.radek31 píše:dnes jsem potkal 9123 na zkušebce u zast. Újezd (kde každá 14T rachotila) a nebylo slyšet jediné zarachtání - takže si myslím, že pan Tarant nás trochu balamutí, pokud tvrdí, že upravené jsou jen 19 a 21
-
radek31
- Moderátor
dnes jsem potkal 9123 na zkušebce u zast. Újezd (kde každá 14T rachotila) a nebylo slyšet jediné zarachtání - takže si myslím, že pan Tarant nás trochu balamutí, pokud tvrdí, že upravené jsou jen 19 a 21
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je před vůz zapřahnout pěkně dvojici koníků a vyslat na trat....I.am.good píše:Prostě nejlepší je výzbroj TR37, ta je nejtišší.